PERFORMANTE

ALEGETI FARA GRIJA DRUMUL CEL MAI LUNG

TOP
MOTOARE
#component-4
GAMA DE MODELE
#component-8
SELECTATI MODELUL
#component-13
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Discovery Sport perfect pentru dumneavoastra
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
MOTOARE

Discovery Sport este echipat cu o gama diversificata de motorizari, care asigura putere, rafinament, placere de a conduce si un consum redus de combustibil si include optiunea unei motorizari hibride, cu conectare la priza.

GAMA DE MODELE
BENZINA
Motorul cu 4 cilindri, de 2,0 litri, turbo, pe benzina, dezvolta 200 CP si este eficient, curat si ecologic. Motorul turbo pe benzina de 249 CP ofera acceleratii si reprize rapide.
MOTOR DIESEL NOU
Noile motorizari diesel Land Rover sunt la fel de putin poluante ca si cele pe benzina, dar emit si mai putin CO₂. Cu un consum mai redus de combustibil la drum lung si un cuplu mai mare, sunt ideale pentru calatoriile lungi, tractare sau deplasari in off-road.
SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA
Discovery Sport hibrid cu conectare la priza imbina motorul pe benzina cu 3 cilindri, de 1,5 litri, si motorul electric, pentru oferi o putere maxima de 300 CP. Motorizarea pe benzina de 1,5 l PHEV P300e AWD, cuplata la o transmisie automata, permite deplasarea atat in modul hibrid, cu motoarele functionand in paralel, cat si in modul EV.
PERFORMANTE DINAMICE
TRANSMISIE
TRANSMISIE AUTOMATA CU 9 TREPTE

Transmisia automata a modelului Discovery Sport dispune de 9 trepte de viteza cu o etajare apropiata, pentru a asigura in permanenta cuplarea treptei de viteza potrivite, in vederea reducerii consumului de combustibil si imbunatatirii acceleratiilor. Schimbarile treptelor de viteza sunt aproape imperceptibile, iar momentul acestora este adaptat inteligent in functie de stilul de condus.

CONFIGURATOR
ARHITECTURA SUSPENSIEI
ARHITECTURA SUSPENSIEI

Conceput pentru off-road, Discovery Sport este echipat cu suspensie complet independenta, cu o punte spate de tip multilink.

CONFIGURATOR
TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Pentru un comportament sigur pe viraje, vectorizarea cuplului prin franare reduce tendinta de subvirare, prin franarea independenta a rotilor. Tractiunea suplimentara este asigurata si de diferentialul activ si blocabil al puntii spate.

CONFIGURATOR
yt:B_y9K6VMH6s
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
ACTIVE DRIVELINE
Transmisia activa asigura tractiune, stabilitate si comportament imbunatatite in off-road. Iar pe drumuri asfaltate, sistemul asigura manevrabilitate imbunatatita si reducerea consumului de combustibil.
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
Permite selectarea anumitor caracteristici, precum suspensie si directie, care pot fi configurate individual prin intermediul ecranului tactil al modelului Discovery Sport, in functie de preferintele personale.
ADAPTIVE DYNAMICS
Cu ajutorul sistemului Adaptive Dynamics, modelul Discovery Sport asigura reducerea ruliului pe viraje si un raspuns mai incisiv.
CONTROL STABILITATE IMPOTRIVA RASTURNARII
Integrat in controlul dinamic al stabilitatii (DSC), pentru a reduce riscul de rasturnare, oferind in acelasi timp agilitate si posibilitatea de a ocoli un obstacol sau un alt participant la trafic.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Controlul dinamic al stabilitatii (DSC) monitorizeaza comportamentul dinamic al modelului Discovery Sport si intervine pentru a imbunatati stabilitatea vehiculului. DSC reduce cuplul motorului si franeaza separat fiecare roata, pentru a corecta traiectoria vehiculului, prin anihilarea subvirarii sau supravirarii.
SELECTATI MODELUL DISCOVERY SPORT PREFERAT

Selectati intre 4 modele si 2 stiluri diferite de caroserie, fiecare dintre acestea oferind o personalitate unica si functii suplimentare.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Discovery Sport perfect pentru dumneavoastra
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

*Only available with 5 seat variants.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.