TEHNOLOGIE INCORPORATA

NU A FOST NICIODATA MAI USOR SA RAMAI CONECTAT

URMARITI VIDEOCLIPUL
TOP
INCREDERE SOFER
#component-4
INFOTAINMENT
#component-6
DIVERTISMENT SI APLICATII
#component-9
SELECTATI MODELUL
#component-12
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Discovery Sport perfect pentru dumneavoastra
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
INCREDERE SOFER

O multitudine de informatii si posibilitati de divertisment.

AFISAJ SOFER INTERACTIV
AFISAJ SOFER INTERACTIV

Afisajul digital inteligent prezinta, in mod clar si fara a distrage atentia, informatii despre conditiile de condus, multimedia si siguranta - inclusiv navigatie, telefon si media.

TOUCH PRO
TOUCH PRO

Sistemul Touch Pro ofera, in mod clar si intuitiv, informatii relevante si acces la multimedia. Puteti urmari navigatia si nu numai, pe ecranul tactil de 10". Interactionati cu sitemul folosing gesturi, atingeri si comanda vocala.

HEAD‑UP DISPLAY
HEAD‑UP DISPLAY

Prezinta pe parbriz date importante despre vehicul, cum ar fi viteza, treapta de viteza cuplata si directiile de navigatie. Include imagini color de inalta rezolutie si va permite sa urmariti cu usurinta toate informatiile.

VOLAN
VOLAN

Pentru o utilizare usoara, volanul imbracat in piele include comenzile de baza ale sistemului audio si telefonului. Iar pentru un aspect mai sportiv, volanul modelului Discovery Sport R-Dynamic prezinta elemente Noble Chorme.

INFOTAINMENT
CONFIGURATOR
INCONTROL
Cu tehnologii ca Hotspot Wi-Fi 4G, pasagerii pot accesa filmele, clipurile si melodiile preferate, in timp ce sistemul intuitiv InControl permite soferului sa fie informat si concentrat asupra drumului.
CONECTIVITATE
Ramaneti conectat indiferent unde va aflati. Cu pachetul Online puteti sa va asigurati ca pasagerii sunt in permanenta distrati, iar dumneavoastra puteti ramane informat prin intermediul pachetului Smartphone, care integreaza dispozitivele conectate cu modelul dumneavoastra Discovery Sport.
PACHET SMARTPHONE
Acest pachet include tehnologia InControl Apps, care va permite sa controlati de la ecranul tactil aplicatiile optimizate pentru vehicul instalate pe smartphone-ul Android™ sau Apple™.
APLICATIE REMOTE
Setati din timp climatizarea, incuiati sau descuiati vehiculul si monitorizati calatoriile, de pe smartphone sau smartwatch. Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, Android Wear™ sau Apple Watch ®.
DIVERTISMENT SI APLICATII
AUDIO
Asigurati tuturor pasagerilor modelului Discovery Sport o experienta audio captivanta, cu ajutorul sistemului audio Meridian™, cu o putere de 380 W. Cele 10 difuzoare dispuse in diferite zone ale habitaclului asigura o calitate excelenta a auditiei pe durata fiecarei calatorii.
EXPLORATI MERIDIAN
IGUIDE
iGuide, manualul de utilizare a telefonului mobil, se asigura ca gasiti intotdeauna usor raspunsul la intrebari. Aplicatia Land Rover iGuide explica toate functiile si comenzile importante ale modelului Discovery Sport.
SELECTATI MODELUL DISCOVERY SPORT PREFERAT

Selectati intre 4 modele si 2 stiluri diferite de caroserie, fiecare dintre acestea oferind o personalitate unica si functii suplimentare.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Discovery Sport perfect pentru dumneavoastra
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Android™ and Android Wear™ is a trademark of Google Inc.

Apple® and Apple Watch® is a registered trademark of Apple Inc., registered in the US and other countries.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

Conexiunea la internet si conectarea prin Wi-Fi depind de existenta unei cartele micro SIM cu un abonament de date corespunzator. Hotspotul Wi-Fi 4G si pachetul online includ servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.