COLECTIA ABOVE AND BEYOND

INSPIRATA DE MODELUL DEFENDER

URMARITI VIDEOCLIPUL
COMANDATI MODELUL

DEZVOLTAT IN COLABORARE CU LEGO® TECHNIC. KITUL DE CONSTRUCTIE LAND ROVER DEFENDER.

GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
PENTRU TOATE EXPERIENTELE

Inspirat de durabilitatea si capabilitatea modelului Defender, fiecare element din colectia noastra este proiectat pentru a va insoti in aventura. Indiferent de destinatie.

AFLATI MAI MULTE
GEACA RODINIA HYBRID
Versatilitate extrema. Este impermeabila si protejeaza impotriva vantului, cu maneci care pot fi scoase cu usurinta, pentru a se putea transforma rapid in vesta.
yt:pyl01e81WEI
PIX ABOVE AND BEYOND
Perfect finisat. Rezistent la apa, socuri, caldura si frig, realizat din aluminiu pentru aviatie, scrie in orice conditii.
yt:jMtD4AvEeG0
RUCSAC ERMETIC MIROVIA
Rezistent si protector. Capacul mare, impermeabil si constructia ermetica asigura protejarea continutului impotriva factorilor de mediu.
yt:6CF18quxys0
CUREA ABOVE AND BEYOND
Cu catarama ANSI COBRA®, cea mai sigura si mai rezistenta din lume, este realizata din nailon foarte rezistent si este foarte capabila. Testata in conditii extreme.
yt:qta-IQ_s_Xk
CAPTUSEALA REVERSIBILA
Proiectata pentru a asigura caldura dau racoare, captuseala se adapteaza la conditiile de mediu. Realizata din lana merinos si stofa rezistenta, permite ventilatia.
yt:i1fncaFcn9Y
BIDON ABOVE AND BEYOND
Important in toate calatoriile, realizat din inox cu perete dublu, cu un volum de 500 ml. Constructie robusta, pentru toate conditiile, cu o cordelina ce asigura un transport usor.
yt:KkiaIDisDpo
PACHETE LIFESTYLE COLLECTION

Cu echipamentul potrivit faceti fata mai usor conditiilor dificile. Proiectat pe gustul dvs., pachetul Lifestyle Collection include o gama de produse la fel de rezistente ca modelul Defender.

PACHET EXPLORER
Instrumente si echipamente tehnice in stilul Above and Beyond. Proiectate pentru adevaratii cuceritori.
PACHET ADVENTURE
Stofele tehnice si designul practic garanteaza echiparea pentru orice aventura.
PACHET COUNTRY
Inspirat de viata in natura, pentru a fi pregatit pentru orice fel de aventura.
PACHET URBAN
Pentru exploratorul urban. Design consacrat, functionalitate, echipamente utile in orice situatie.
PERSONALIZARE EXTREMA

Imbunatatiti experienta la volan. Modelul Defender permite personalizarea integrala a vehiculului in functie de stilul dvs. de viata.

EXPLORATI PERSONALIZAREA EXTREMA
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.
Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer.