PACHET COUNTRY

NU PIERDETI VREMEA SA VA CURATATI BOCANCII

URMARITI VIDEOCLIPUL
PACHET COUNTRY

Fiti pregatiti pentru conditii nefavorabile si faceti din fiecare calatorie o experienta cu adevarat memorabila.

PACHETUL COUNTRY INCLUDE:
COUNTRY
UPGRADE-URI<sup>1</sup>
CONFIGURATOR
APARATORI DE NOROI CLASICE FATA SI SPATE
Reduc improscarea si protejeaza suprafetele vopsite impotriva noroiului si murdariei, completand in acelasi timp designul exterior al vehiculului.
PLASA DE SEPARARE - INTEGRALA
Plasa separa portbagajul de habitaclu.
ORNAMENT LUCIOS MARGINE PORTBAGAJ
Protejeaza bara de protectie impotriva zgarieturilor care pot aparea la incarcarea bagajelor sau impotriva frecarii care apare in timpul deplasarii off-road.
SISTEM DE CLATIRE PORTABIL
Spalati noroiul acumulat. Clatiti bicicleta. Si curatati bocancii. Presurizat prin umplere de la robinet sau cu ajutorul pompei manuale.
PROTECTII PASAJE DE ROATA
Atunci cand va croiti drum prin tufisuri, protectia pentru pasajele de roata ofera protectie suplimentara prin intermediul materialului compozit, de inalta calitate, si imbunatateste aspectul inconfundabil al modelului Defender.
CONFIGURATOR
CADRU DE PROTECTIE IN FORMA DE A
Protectie imbunatatita a partii din fata a modelului Defender, pentru a putea parcurge cu incredere portiunile dificile.
SCARI LATERALE FIXE<sup>2</sup>
Urcati mai usor la bordul modelului Defender.
SCARI LATERALE RETRACTABILE<sup>2</sup>
Se rabateaza perfect sub praguri si se extind automat la deschiderea usii. Sau daca sunt activate de la cheie.
BARE LATERALE LUCIOASE<sup>2</sup>
Barele laterale lucioase completeaza designul partii laterale a vehiculului, oferind in acelasi timp o protectie usilor in timpul deplasarii off-road.
CE PACHET DE ACCESORII ESTE POTRIVIT PENTRU DVS.?

Raspundeti la 3 intrebari rapide despre stilul dvs. de viata, pentru a identifica pachetul de accesorii ideal.

INCEPETI
COLECTIA LIFESTYLE
EXPLORATI COLECTIA LIFESTYLE
OCHELARI DE SOARE SNOWDEN
Utilizand cele mai moderne materiale si componente, cum ar fi acetatul cu finisaj mat, rama acestor ochelari de soare a fost conceputa speciale pentru un stil de viata activ, in aer liber.
PIXUL ABOVE AND BEYOND
Corpul pixului Above and Beyond este realizat din aluminiu T6 pentru aviatie, perfect finisat, cu invelis anodizat manual, si a fost proiectat si realizat pentru a oglindi unghiurile drepte si robustetea unuia dintre cele mai durabile si capabile vehicule.
COLECTIA COUNTRY
- Cana din inox
- Geanta din piele Weekender
- Umbrela Land Rover
EXPLORATI MAI MULTE PACHETE DE ACCESORII
PACHET EXPLORER
Urmati-va drumul, indiferent de suprafata de rulare. Pachetul Explorer echipeaza modelul Defender pentru a va permite sa va depasiti limitele si sa ajungeti in locuri inedite.
EXPLORATI PACHETUL EXPLORER
PACHET ADVENTURE
Lasati-va purtat de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipeaza modelul Defender va permite sa parasiti drumurile cunoscute si sa va aventurati in natura.
PACHET EXPLORE ADVENTURE
PACHET URBAN
Cuceriti jungla urbana. Pachetul Urban care echipeaza modelul Defender va permite sa va remarcati in oras prin stilul atragator, echilibru si incredere.
PACHET EXPLORE URBAN
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

1 Upgrade-uri disponibile de la mijlocul anului 2020.

2Nu sunt compatibile cu SCARI LATERALE FIXE, SCARI LATERALE RETRACTABILE, BARE LATERALE LUCIOASE. SCARI LATERALE FIXE numai pentru Defender 110.

Informatiile, datele tehnice, motorizarile si culorile de pe acest site se bazeaza pe configuratia pentru Europa, pot varia in functie de piata si pot fi supuse modificarilor fara notificare prealabila. Unele vehicule prezinta echipamente optionale si accesorii montate la dealer care s-ar putea sa nu fie disponibile pe toate pietele. Pentru disponibilitate locala si preturi, contactati dealerul local.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer.