PERSONALIZARE EXTREMA

PERSONALIZATI

8J65Vbx4wXk
PACHETE DE ACCESORII
Indiferent de locatia aleasa, imbunatatiti capabilitatile si durabilitatea modelului Defender cu ajutorul pachetelor de accesorii. Proiectat pentru depasirea tuturor obstacolelor.
EXPLORATI PACHETELE DE ACCESORII
CE PACHET DE ACCESORII ESTE POTRIVIT PENTRU DVS.?
Indiferent daca explorati drumuri neumblate sau navigati prin jungla urbana, raspundeti la 3 intrebari rapide despre stilul dvs. de viata, pentru a identifica pachetul de accesorii ideal.
INCEPETI
OPTIUNI
Personalizati modelul Defender cu o gama de optiuni care va pun in evidenta preferintele. Selectati din gama inspirata de culori, jante si cele 3 nuante diferite pentru plafon.
EXPLORATI OPTIUNILE
COLECTIE LIFESTYLE
Colectia Above and Beyond include articole si echipamente tehnice. Fiecare element se integreaza perfect in stilul Defender.
EXPLORATI COLECTIA LIFESTYLE
SELECTATI MODELUL DEFENDER PREFERAT

Maretia imbraca diferite forme, marimi si configuratii ale caroseriei.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.
Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer.
The Autohome X Land Rover Roof Top Tent is a licensed product and compatible only with an official Land Rover Expedition Roof Rack on 110 only.