ACCESORII

LUMEA TA. CALEA TA

zONCQGzyneU
SUS
EXTERIOR
#component-4
INTERIOR
#component-8
PACHETE DE ACCESORII
#component-10
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender
EXTERIOR
SUPORT PENTRU BAGAJE MONTAT PE LATERAL

Suportul exterior pentru bagaje, cu un volum de 24 de litri, montat pe lateral1, va permite sa depozitati in siguranta mai multe echipamente in exteriorul vehiculului. Impermeabil, cu incuietoare, permite depozitarea simpla si in siguranta a echipamentelor.

CONFIGURATOR
PORTBAGAJ DE PLAFON PENTRU EXPEDITII
In conditii extreme este esential sa aveti la dispozitie toate echipamentele. Capabil sa transporte in mers pana la 132 kg*, portbagajul de plafon pentru expeditii1 ofera un spatiu generos.
SCARA RETRACTABILA PENTRU ACCES LA PLAFON
Imbunatatind accesul la plafon, scara retractabila pentru acces la plafon3 permite incarcarea mai usoara a bagajelor. Pentru un plus de securitate, scara poate fi blocata in pozitia retractat.
COPERTINA GONFLABILA SI IMPERMEABILA
Bucurati-va de natura, fara sa va faceti griji cu privire la vreme. Copertina gonflabila si impermeabila3 poate fi intinsa rapid si montata pe oricare dintre partile laterale sau in spatele vehiculului.
SISTEM DE CLATIRE PORTABIL
Curatati usor echipamentele, cu ajutorul sistemului de clatire presurizat, portabil, de 6,5 litri. Cu furtun si para de dus, poate fi folosit pentru clatirea bocancilor, bicicletelor si costumelor de scafandru.
SUPORT PENTRU BICICLETE
Luati cu dvs. 2 biciclete in toate aventurile, cu ajutorul suporturilor pentru 2 biciclete cu montare pe plafon, disponibile optional3.
INTERIOR
CONFIGURATOR
RUCSAC CU FIXARE PE SCAUN
Se fixeaza pe scaun si permite pastrarea in siguranta si la indemana a tuturor obiectelor importante. Rucsacul cu fixare pe scaun si o capacitate de 20 de litri poate fi scos cu usurinta, pentru a-l putea lua cu dvs. atunci cand parasiti vehiculul.
COMPRESOR DE AER INTEGRAT
Umflati oricand doriti anvelopele vehiculului si bicicletelor, saltelele gonflabile si alte obiecte de acelasi tip, cu ajutorul compresorului de aer integrat, montat in portbagajul vehiculului.
SISTEM CLICK AND GO
Un sistem versatil si multifunctional destinat pasagerilor de pe randul 2 de locuri. Se fixeaza intre tijele tetierelor si poate utiliza prinderi suplimentare pentru fixarea tabletelor, gentilor, laptopurilor si hainelor.
PACHETE PET
Selectati din gama de pachete Pet, pentru putea transporta in conditii de confort si siguranta animalele de companie in orice calatorie, protejand in acelasi timp habitaclul vehiculului.
PACHETE DE ACCESORII

4 pachete. Posibilitati nelimitate. Pentru un plus de functionalitate, selectati din optiunile de mai jos.

PACHET EXPLORER
Urmati-va drumul, indiferent de suprafata de rulare. Pachetul Explorer echipeaza modelul Defender pentru a va permite sa va depasiti limitele si sa ajungeti in locuri inedite. Descoperiti pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.
EXPLORATI PACHETELE DE ACCESORII
PACHET ADVENTURE
Lasati-va purtat de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipeaza modelul Defender va permite sa parasiti drumurile cunoscute si sa va aventurati in natura. Descoperiti pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.
EXPLORATI PACHETELE DE ACCESORII
PACHET COUNTRY
Nu pierdeti vremea sa va curatati bocancii. Modelul Defender cu pachet Country este pregatit pentru conditii nefavorabile si face din fiecare calatorie o experienta memorabila. Descoperiti pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.
EXPLORATI PACHETELE DE ACCESORII
PACHET URBAN
Cuceriti jungla urbana. Pachetul Urban care echipeaza modelul Defender va permite sa va remarcati in oras prin stilul atragator, echilibru si incredere. Descoperiti pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.
EXPLORATI PACHETELE DE ACCESORII
PERSONALIZARE EXTREMA

Imbunatatiti experienta la volan. Modelul Defender permite personalizarea integrala a vehiculului in functie de stilul dvs. de viata.

EXPLORATI PERSONALIZAREA EXTREMA
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

1Pentru montare este necesara echiparea cu bare de amarare.
* Pentru modelul 110 echipat cu anvelope off-road.
3Disponibil de la mijlocul anului 2020.
Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.
Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer.