TEHNOLOGIE INCORPORATA

INTOTDEAUNA ACTIVATA SI PREGATITA. CEA MAI AVANSATA TEHNOLOGIE LAND ROVER DE PANA ACUM

URMARITI VIDEOCLIPUL
SUS
MULTIMEDIA
#component-6
VIZIBILITATE
#component-8
CONFORT
#component-10
CONECTIVITATE
#component-15
CONFORT
#component-17
ASISTENTA
#component-19
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

Cu design exterior si interior complet noi, precum si o gama de sisteme de asistenta si conectivitate de ultima generatie, noua generatie a modelului Defender va fi un produs Land Rover revolutionar.

CONFIGURATOR
SISTEM MULTIMEDIA NOU
Inspirat de smartphone-ul dvs. Pivi Pro, noul sistem multimedia, asigura rapid conectivitate perfecta si informatii importante.
NAVIGATIE
Sistemul Connected Navigation Pro al modelului Defender memoreaza traseele preferate si recomanda alternative mai rapide, daca exista intarzieri.
VIZIBILITATE IMBUNATATITA
Beneficiati de o vizibilitate imbunatatita. Tehnologia ClearSight, inclusa in sistemul de camere video perimetrale 3D imbunatatit, imbunatateste semnificativ vizibilitatea.
MULTIMEDIA
INFORMATII PE SCURT
INFORMATII PE SCURT

Un ecran tactil cu diagonala de 10” si posibilitati de personalizare. Sistemul Pivi Pro care echipeaza modelul Defender se remarca printr-o configuratie ergonomica. Aceasta va permite sa efectuati operatii frecvente si sa utilizati functiile preferate de pe ecranul principal. Puteti personaliza cu usurinta configuratia si adauga informatii si functii suplimentare.

CONNECTED NAVIGATION PRO
CONNECTED NAVIGATION PRO

Ramaneti conectati la traseu, cu actualizari din trafic in timp real si acces live la pretul combustibililor, parcare si informatii despre locatii. Toate afisate in format 2D sau 3D.

AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER
AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER

Afisati o gama diversificata de informatii relevante pe ecranul interactiv pentru sofer, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3” al modelului Defender. Poate fi personalizat pentru a include o harta pe tot ecranul, telefon si informatii audio.

AFISAJ PE PARBRIZ
AFISAJ PE PARBRIZ

Prezinta pe parbriz date importante despre vehicul, cum ar fi viteza, treapta de viteza cuplata si directiile de navigatie. Include imagini color de inalta rezolutie si va permite sa urmariti cu usurinta toate informatiile, inclusiv informatii privind deplasarea off-road, cum ar inclinarea laterala si a pantei.

VIZIBILITATE
SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT
SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT

Integrat in sistemul de camere video perimetrale 3D, vizibilitatea la sol ClearSight1 va permite sa vedeti practic prin capota modelului Defender. Afiseaza mai multe imagini din exterior, cum ar fi cele de sub vehicul si din dreptul rotilor. Astfel, indiferent de suprafata de deplasare, va veti simti mai in siguranta.

OGLINDA RETROVIZOARE CLEARSIGHT
OGLINDA RETROVIZOARE CLEARSIGHT

Indiferent daca vizibilitatea in spate este blocata de echipamente sau pasageri inalti, oglinda retrovizoare interioara ClearSight utilizeaza o imagine live, pentru a va permite sa va bucurati in permanenta de o vizibilitate neobstructionata.2

FARURI
FARURI

Proiectate pentru a reduce oboseala pe timp de noapte, luminile exterioare cu LED ale modelului Defender genereaza o lumina apropiata de cea a zilei. Faza lunga a farurilor Matrix cu LED asigura o vizibilitate excelenta, fara a-i orbi pe ceilalti participanti la trafic.

CONFORT
INCARCARE EFICIENTA

Cu modelul Defender sunteti conectati in permanenta. Suportul pentru incarcare wireless din consola centrala, prizele USB disponibile pentru toate randurile de scaune si priza de 12 V permit alimentarea mai multor dispozitive in acelasi timp.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Faceti clic pentru a interactiona
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Atingeti pentru a interactiona
CHEIE INTELIGENTA TIP BRATARA

Indiferent de activitatea desfasurata, nu este nevoie sa aveti la dvs. cheia conventionala. Impermeabila si rezistenta la socuri, noua cheie inteligenta de tip bratara3 va permite sa descuiati, sa incuiati, sa porniti si sa conduceti vehiculul. De asemenea, afiseaza ora.

DEFENDERUL TAU

Pregatit pentru absolut orice. Un Defender personalizat pentru dvs.

CONFIGURATOR
CONECTIVITATE
PACHET ONLINE
Permite o conectare si mai performanta in timpul calatoriei. Include tot ce aveti nevoie pe durata calatoriei, cum ar fi continut media online, actualizari meteo, informatii despre calendar si puncte de interes. Asigura transfer de date nelimitat4, cu ajutorul unei cartele SIM integrate.
APLICATIA REMOTE
Setati din timp climatizarea, incuiati sau descuiati vehiculul si monitorizati calatoriile, de pe smartphone sau smartwatch. Compatibila cu majoritatea tipurilor de smartphone si smartwatch.
ACTUALIZARI SOFTWARE
Modelul Defender ramane la zi cu ajutorul actualizarilor software5. Sistemul multimedia, sistemul telematic si diferitele module de comanda pot fi actualizate de la distanta, pentru a asigura performante optime.
RETEA WI-FI
Asigurati conectarea si divertismentul familiei5. Conexiunea 4G Wi-Fi asigura accesul de la bord la retelele de telefonie mobila compatibile. De asemenea, permite conectarea a pana la 8 dispozitive.
CONFORT
CONFIGURATOR
SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN<sup>TM</sup>
Sistemul audio surround Meridian, cu o putere de 700 W, disponibil optional, dispune de 14 difuzoare, subwoofer cu 2 canale si ofera o calitate exceptionala a auditiei, cu sunete inalte clare si sunete joase patrunzatoare. Astfel, puteti regla sunetul in functie de preferintele personale.
CLIMATIZARE
Indiferent de conditiile exterioare, soferul si pasagerii beneficiaza de o temperatura ideala in habitaclu, prin intermediul climatizarii cu reglare separata pe 2 sau 3 zone. In plus, ionizarea aerului din habitaclu elimina alergenii, bacteriile din aer si mirosurile asociate.
SCAUNE INCALZITE SI VENTILATE
Scaunele incalzite si ventilate imbunatatesc confortul la bordul vehiculului si asigura conditii optime in timpul oricarei calatorii.
ILUMINARE PREMIUM HABITACLU
Iluminarea premium a habitaclului va ofera 10 optiuni configurabile, pentru a putea corela ambianta interioara cu starea de spirit, personalitatea sau stilul dvs. de condus.
ASISTENTA
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>GUIDE

Aplicatia Land Rover iGuide permite gasirea rapida a informatiilor despre echipamentele si comenzile vehiculului. Disponibila in curand.

ASISTENTA PENTRU SOFER

Modelul Defender include o gama diversificata de sisteme de asistenta pentru sofer, pentru a oferi un plus de siguranta si confort atunci cand va aflati la volan – disponibile prin pachetul de asistenta pentru unghiul mort, pachetul de asistenta pentru sofer si sistemul de camere video perimetrale 3D.

PACHET BLIND SPOT ASSIST
PACHET DRIVER ASSIST
CAMERE VIDEO PERIMETRALE 3D
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
Daca modelul Defender detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, pe oglinda retrovizoare de pe partea respectiva se aprinde o lampa de avertizare, iar interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care prezinta risc de coliziune.
MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA
Permite pasagerilor sa coboare in siguranta din modelul Defender, avertizand cu privire la pericolele care se apropie, cum ar fi vehiculele si bicicletele aflate in miscare.
MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
Avertizeaza daca de una dintre partile laterale se apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Utila in special la iesirea cu spatele dintr-un loc de parcare.
PACHET BLIND SPOT ASSIST
Include echipamentele specifice pachetului Blind Spot Assist: asistenta pentru unghiul mort, monitorizare trafic din spate si monitorizare iesire in siguranta.
CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA
Controlul adaptiv al vitezei de croaziera pastreaza in mod automat o distanta de siguranta pana la vehiculul din fata, daca acesta incetineste sau se opreste in timp ce va deplasati pe autostrada ori cu viteza redusa, in coloana. Daca vehiculul din fata se opreste, vehiculul dvs. se opreste lin.
MONITORIZARE RISC DE COLIZIUNE DIN SPATE
Daca un vehicul care se apropie din spate nu incetineste, modelul Defender incearca sa avertizeze soferul acestuia sa franeze, prin activarea automata a luminilor de avarie.
CAMERE VIDEO PERIMETRALE 3D
Includ acum senzori de parcare 360°. Imaginile de la 4 camere video amplasate discret pe vehicul sunt imbinate in mod inteligent, pentru a furniza o imagine 3D a vehiculului pe ecranul tactil, care ar fi imposibil de obtinut fara sa coborati de la volan. Aceasta vizibilitate imbunatatita permite evaluarea mult mai usoara a terenului si manevrarea cu usurinta a vehiculului.
SELECTATI MODELUL DEFENDER PREFERAT

Maretia imbraca diferite forme, marimi si configuratii ale caroseriei.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

1Sistemul de vizibilitate ClearSight este disponibil numai impreuna cu camerele video perimetrale 3D. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. In functie de reglementarile locale.
2Disponibilitatea echipamentului depinde de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.
3Disponibil de la mijlocul anului 2020.
4Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii viteza de transfer a datelor se poate reduce.
5In cazul conectarii la o retea Wi-Fi sau la o retea mobila.
Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.
Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer.
Apple® este o marca comerciala inregistrata a Apple Inc., inregistrata in S.U.A. si in alte tari.