CAPABILITATI

DE NEOPRIT. IN ORICE SITUATIE

URMARITI VIDEOCLIPUL
SUS
CAPABILITATI
#component-6
DINCOLO DE LIMITE
#component-8
TEREN ACCIDENTAT
#component-13
MOTORIZARI
#component-16
PERSONALIZARE
#component-18
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

Modelul Defender a fost proiectat pentru a va largi orizonturile. Si a va depasi limitele. In spiritul Above and Beyond.


CONFIGURATOR
CALITATI IN TEREN ACCIDENTAT
Descoperiti noi teritorii. Abordati suprafete foarte dificile. Capabilitatile extraordinare in teren accidentat si tractiunea integrala permanenta fac din Defender un model de neoprit. Atat pe drumuri asfaltate, cat si off-road.
SISTEM TERRAIN RESPONSE CONFIGURABIL
Explorati. In stil propriu. Personalizati preferintele pentru off-road, cu tehnologia Terrain Response configurabila.
GEOMETRIE
Unghiuri de atac, trecere si degajare exceptionale. Console mai scurte in fata si in spate. Geometria modelului Defender il face extrem de capabil.
CAPABILITATI
OFF-ROAD
OFF-ROAD

Sistemul de tractiune integrala, cutia de transfer cu 2 game, diferentialul blocabil activ spate si gama de anvelope mai mari ii confera modelului Defender atuurile pentru a fi cel mai capabil vehicul din gama Land Rover.

GEOMETRIE
GEOMETRIE

Geometria extraordinara imbunatateste capabilitatile vehiculului in teren accidentat. Unghiul de atac este de 38 de grade1. Acesta este corelat cu un unghi de trecere de maxim 31 de grade si un unghi de degajare de 40 de grade1.

ON-ROAD
ON-ROAD

La fel de competent atat pe sosea, cat si off-road. Bucurati-va de confortul rafinat asigurat de suspensia independenta fata si spate, gestionata electronic, cu amortizoare adaptive, disponibila in varianta cu arcuri elicoidale sau pneumatica.

DINCOLO DE LIMITE
TRANSPORT

Niciun compromis. Sarcina de transport in mers este de maximum 168 kg2. Sarcina statica, de 300 kg, a modelului Defender va permite sa va bucurati mai mult de aventura. Iar daca doriti sa ramaneti peste noapte, cortul cu montare pe plafon va permite acest lucru.

TRAVERSAREA VADURILOR
TRAVERSAREA VADURILOR

Adancimea de traversare a vadurilor, de 900 mm, permite modelului Defender sa traverseze cursurile de apa.3 Programul Wade al sistemului Terrain Response mareste garda la sol, cu ajutorul suspensiei pneumatice gestionate electronic. Sistemul de camere video perimetrale 3D, cu detectare a adancimii vadurilor, va informeaza cat de adanca este apa.

REMORCARE
REMORCARE

Raspundeti celor mai dificile solicitari, cu sarcina maxima remorcabila de 3.500 kg a modelului Defender. Asistenta avansata la remorcare va permite sa va deplasati in marsarier cu remorca, in timp ce modelul Defender manevreaza volanul in locul soferului.

TROLIU
TROLIU

Forta de tractiune si rezistenta extrema sunt puse in valoare de troliul electric cu telecomanda4. Acesta are o forta maxima de tractiune de 4.536 kg si poate fi actionat de la o distanta maxima de 45 de metri.

DEFENDERUL TAU

Pregatit pentru absolut orice. Un Defender personalizat pentru dvs.

CONFIGURATOR
TEREN ACCIDENTAT
TRACTIUNE INTEGRALA
La deplasarea pe suprafete cu aderenta redusa, cum ar fi gheata sau zapada, cuplul poate fi distribuit intre rotile fata si spate, in vederea imbunatatirii stabilitatii si controlului.
CUTIE DE TRANSFER CU 2 GAME
Gama de trepte scurte este esentiala in conditii dificile, cum ar fi la abordarea pantelor sau rampelor abrupte, deplasarea off-road sau tractare.
SUSPENSIE PNEUMATICA GESTIONATA ELECTRONIC
Selectati inaltimea de acces, cu 40 mm mai mica decat garda normala la sol, si inaltimea extinsa cu maximum 75 mm, care permite cresterea suplimentara a garzii la sol cu inca 70 mm, in conditii mai dificile de deplasare off-road.
DIFERENTIAL ELECTRONIC ACTIV
Sistemul ofera o tractiune mai buna in viraje si aderenta off-road sporita. Acest lucru se realizeaza prin controlul diferentei de turatie intre rotile stanga si dreapta ale puntii spate.
SISTEM TERRAIN RESPONSE CONFIGURABIL
In premiera mondiala, sistemul Terrain Response permite configurarea individuala a setarilor motorului, directiei, diferentialelor si controlului tractiunii, pentru a imbunatati calitatile off-road.
TEHNOLOGII OF-ROAD
Garantam control si incredere depline, indiferent de suprafata de deplasare. Echipamentele includ pornire de pe loc in conditii de aderenta redusa, control la franarea in panta si control la coborarea pantelor.
ADAPTIVE DYNAMICS
Reduce ruliul, prin monitorizarea miscarilor caroseriei si directiei de pana la 500 de ori pe secunda. Sistemul reactioneaza la comenzile soferului si la starea suprafetei de rulare si variaza continuu taria amortizoarelor, de la foarte moi la foarte tari.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
Setati si mentineti o viteza constanta in conditii dificile off-road. All Terrain Progress Control joaca rolul unui sistem de control al vitezei de croaziera la viteze mici, cuprinse intre 1,8 km/h si 30 km/h.
MOTORIZARI
BENZINA SI DIESEL
Modelul Defender ofera o gama de motorizari Ingenium rafinate si economice. Selectati intre motorizarile avansate diesel sau pe benzina.
SISTEM HIBRID CU MOTOR PE BENZINA SI ASISTENTA MEDIE
Motorul P400 colecteaza si stocheaza energia pierduta in mod normal in timpul decelerarii vehiculului si o reutilizeaza, in vederea reducerii consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.
SISTEM HIBRID CU MOTOR PE BENZINA SI CONECTARE LA PRIZA
In curand va fi disponibila motorizarea P400e, un sistem hibrid cu conectare la priza (PHEV) care confera modelului Defender beneficiile propulsiei electrice.
PERSONALIZARE
ANVELOPE PENTRU TOATE SUPRAFETELE

In echiparea standard sunt disponibile anvelope all season. De asemenea, puteti imbunatati si mai mult capabilitatile modelului Defender, cu anvelope off-road.

CONFIGURATOR
SELECTATI MODELUL DEFENDER PREFERAT

Maretia imbraca diferite forme, marimi si configuratii ale caroseriei.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

1Cu suspensia pneumatica gestionata electronic setata la garda la sol pentru off-road.
2Defender 110 cu anvelope pentru off-road.
3Verificati intotdeauna traseul si iesirea inainte de a traversa un vad.
4Disponibil de la mijlocul anului 2020. Nu sunt compatibile cu CADRU DE PROTECTIE IN FORMA DE 'A'
Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.
Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer.