DURABILITATE

PROIECTAT PENTRU A REZISTA LA IMPACT REPETAT

URMARITI VIDEOCLIPUL
SUS
ARHITECTURA
#component-6
ANDURANTA
#component-8
INTERIOR
#component-12
PERSONALIZARE
#component-14
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

Pe langa simularea si testarea pe banc intensive, am condus Defender 1,2 milioane de kilometri si am efectuat peste 45.000 de teste individuale, pentru a ne asigura ca este cel mai robust model Land Rover de pana acum.

CONFIGURATOR
ANVELOPE
Echipat pentru orice aventura. Anvelopele mai mari si robuste ale modelului Defender fac fata pe orice fel de suprafete.
MATERIALE
De la interiorul robust, cu un covoras pentru podea rezistent, din cauciuc, la exteriorul solid al modelului Defender, cu pelicula de protectie satinata, toate elementele au fost proiectate pentru a fi functionale.
TESTARE
Modelul Defender a fost proiectat pentru a rezista conditiilor extreme si impactului repetat.
ARHITECTURA
CONFIGURATIE AUTOPORTANTA
CONFIGURATIE AUTOPORTANTA

Confera nu numai o rezistenta impresionanta, dar si un comportament rutier pe masura. Configuratia specifica permite modelului Defender sa fie cel mai rezistent si mai robust vehicul Land Rover de pana acum.

SUSPENSIE
SUSPENSIE

Proiectata pentru a rezista la impact repetat. Ca parte a geometriei impresionante a vehiculului, Defender dispune de o cursa reglabila a suspensiei de 185 mm.

ANDURANTA
ANVELOPE
ANVELOPE

Cu cele mai mari anvelope din gama Land Rover, cele de 815 mm ale modelului Defender absorb socurile, protejeaza integritatea sasiului si imbunatatesc confortul pasagerilor. De asemenea, talonul mai mare reduce riscul aparitiei penelor de cauciuc.

EXTERIOR
EXTERIOR

Pe exteriorul robust al vehiculului poate fi aplicata o pelicula de protectie satinata. Aceasta permite protejarea vopselei impotriva zgarieturilor si confera un finisaj elegant, satinat.

SCAUNE
SCAUNE

Materialele utilizate la modelul Defender includ o stofa robusta de tip panza, disponibila pentru scaunele cu tapiterie din piele granulata pentru a reduce uzura acestora. Defender X este echipat cu scaune cu tapiterie din piele Windsor si insertii suplimentare din stofa premium Steelcut, pentru o durabilitate imbunatatita.

DEFENDERUL TAU

Pregatit pentru absolut orice. Un Defender personalizat pentru dvs.

CONFIGURATOR
INTERIOR
COVORASE DIN CAUCIUC
Intreaga podea a habitaclului este acoperita cu un covoras din cauciuc, usor de curatat. Pragurile integrate ale usilor permit indepartarea rapida a noroiului si murdariei.
STRUCTURA EXPUSA
Ne reaminteste de rezistenta extrema a modelului Defender. Structura expusa a habitaclului, cu suprafata foarte rezistenta, texturata, vopsita electrostatic, se extinde pe traversa vehiculului, volan si usi.
PERSONALIZARE
EXPLORATI PERSONALIZAREA EXTREMA
FINISAJE TRAVERSA VEHICUL
Selectati finisajul preferat. Traversa structurala expusa este disponibila in 3 culori diferite: alb, gri deschis sau gri inchis1.
SCUT INFERIOR DE PROTECTIE FATA
Fiti fara griji, cu ajutorul scutului inferior de protectie fata2, care protejeaza vehiculul impotriva obstacolelor peste care treceti.
CADRU DE PROTECTIE IN FORMA DE A
Sporeste protectia impotriva deteriorarilor partii din fata a modelului Defender si infrumuseteaza aspectul vehiculului2.
KIT DE PROTECTIE CAROSERIE CU STRIATII
Bucurati-va de aventura, fara sa va faceti griji cu privire la suprafetele vopsite. Acest kit asigura exteriorului modelului Defender un plus de protectie.
SELECTATI MODELUL DEFENDER PREFERAT

Maretia imbraca diferite forme, marimi si configuratii ale caroseriei.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Pentru a schita modelul Defender perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre modelul Defender

1Exclusiv pentru modelul Defender X.
2Disponibil de la mijlocul anului 2020.
Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.
Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer.