• Range Rover

  Range Rover

  De la 83.200 € + TVA
  Rafinament fara egal

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  De la 54.500 € + TVA
  Cel mai agil si dinamic Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  De la 49.900 € + TVA
  Un Range Rover avangardist

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  De la 31.000 € +TVA
  Distinctiv si contemporan, un adevarat Range Rover in forma compacta

 • NOUL DISCOVERY

  NOUL DISCOVERY

  De la 41.000 € + TVA
  Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum

 • DISCOVERY SPORT

  DISCOVERY SPORT

  De la 31.700 € +TVA
  Cel mai versatil SUV compact

 • PLUG-IN HYBRID

  PLUG-IN HYBRID

  PHEV — CEA MAI INOVATOARE MOTORIZARE LAND ROVER DE PANA ACUM

 • EXPLOREAZA VEHICULELE NOASTRE

  EXPLOREAZA VEHICULELE NOASTRE

  Compara modelele noastre pentru a-l gasi pe cel potrivit

FUNDATIA BORN FREE

Originea asocierii istorice intre Land Rover si Born Free este la inceputuri, atunci cand vehiculele Land Rover au aparut in filmul clasic Born Free despre fauna, care i-a avut drept protagonisti pe fondatorii fundatiei, Virginia McKenna si Bill Travers. Ca si acum, cerinta era utilizarea vehiculelor Land Rover pentru a vedea fauna din cele mai izolate locatii..

Primul parteneriat dintre Land Rover si Born Free a fost incheiat in 2002 si ne luam angajamentul de a continua sa oferim fundatiei ajutor practic, prin furnizarea de vehicule si management de proiect pentru urmatorii 5 ani, care sa reflecte abordarea noastra integrata privind imbunatatirea sustenabilitatii la nivel global.

Noul parteneriat presupune trimiterea de vehicule Land Rover in Kenia, Etiopia, India si Africa de Sud de catre fundatia Born Free, unde acestea vor ajuta la activitatile in teren vitale ale organizatiei caritabile. Asistenta suplimentara va sustine conservarea si initiative privind bunastarea faunei in diferite zone ale Africii si sudului Asiei, iar in Marea Britanie, unde se afla sediul organizatiei, vehiculele asigura asistenta logistica si transport in scop caritabil.

Will Travers OBE, presedintele fundatiei Born Free, a spus: „Fundatia Born Free este in prima linie a conservarii si asigurarii bunastarii faunei, iar pentru a ajunge in prima linie ne bazam pe vehicule Land Rover. Este esential nu numai sa putem ajunge in locatii foarte dificile, dar sa ne si putem face treaba si sa ne intoarcem. Siguranta, securitatea si fiabilitatea sunt esentiale.”