SVR - PERFORMANTE SPORTIVE EXTRAORDINARE

RANGE ROVER SPORT SVR STABILESTE NOI STANDARDE DIN PUNCT DE VEDERE AL LUXULUI SI PERFORMANTELOR, CU MANEVRABILITATE EXTRAORDINARA SI PUTERE LA DEPLASAREA PE DRUMURI ASFALTATE SI IN OFF ROAD

EXPLORATI SVR

Modelul SVR extinde capabilitatile de exceptie ale vehiculului. Performantele sunt la fel de dinamice atat on, cat si off road.

JOHN EDWARDS

DIRECTOR GENERAL AL DIVIZIEI SVO

ADN-UL LAND ROVER

SVAutobiography – LUX LA COTE MAXIME
Designul luxos, finisajele premium si confortul exceptional ale modelului SVAutobiography creeaza o experienta la volan cu totul speciala.
EXPLORATI MODELELE SVAutobiography
SVO – VEHICULE SPECIALE
Lux, performante si capabilitati in off road la cel mai inalt nivel, pentru a crea modele Land Rover deosebite
EXPLORATI MODELELE SVO
SASIU
Jantele usoare permit imbunatatirea performantelor, iar sistemele de suspensie, amortizare si directie recalibrate asigura un control exact si un comportament rutier sportiv.
SISTEM DE ESAPAMENT ACTIV
Sistemul de esapament activ include 2 trepte de reglare cu ajutorul unor supape controlate electronic, care confera o tonalitate baritonala, specifica. Acesta este imbunatatit de cele 4 tevi de esapament integrate, specifice modelului SVR si disponibile in echiparea standard.
DESIGN EXTERIOR
Exteriorul modelului SVR este evidentiat de designul specific al capotei motor din fibra de carbon, care poate fi comandata in culoarea caroseriei sau in culoarea naturala negru lucios a fibrei de carbon. Aspectul puternic al modelului SVR este evidentiat de grila de radiator cu sigla SVR si de noile prize de aer laterale, de culoare Narvik Black. Aspectul este completat de farurile Pixel cu LED si lumini de zi Signature.
SCAUNE PERFORMANTE SVR
Oferind o sustinere laterala perfecta si un control extraordinar, noile scaune performante si usoare ale modelului SVR, cu tapiterie din piele Windsor, dispun standard de sistem de incalzire si optional de sistem de ventilatie. Cu sigla SVR stantata pe tetiera, aceste scaune mai sportive sunt disponibile in 4 combinatii de culori si au un model perforat, in forma de diamant.
MODELELE SVR

Modelele SVO nu sunt numai realizate la comanda, utilizand piese originale Land Rover, ci sunt insotite si de garantia totala a producatorului, care garanteaza calitatea in timpul exploatarii.

RANGE ROVER SPORT SVR

Proiectat pornind de la caroseria autoportanta din aluminiu a modelului Land Rover, Range Rover Sport SVR a fost realizat pe o platforma robusta si rigida, iar greutatea redusa a vehiculului permite obtinerea unor performante sportive deosebite. Sigur si riguros, acest model este intruchiparea placerii de a conduce.

EXPLORATI ACEST MODEL
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati cel mai apropiat dealer Land Rover
CONTACT
Aflati mai multe despre SVO in tara dvs.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre vehiculele Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover