SVAutobiography - AMPATAMENT LUNG

SVAutobiography CU AMPATAMENT LUNG ESTE UN MODEL FOARTE LUXOS, PRIN IMBINAREA CELOR MAI RAFINATE MATERIALE CU DESIGNUL EXTRAORDINAR SI CALITATEA DE FABRICATIE FARA EGAL

EXPLORATI SVAutobiography

Lux inseamna atmosfera din habitaclu, materialele si statusul vehiculului.

JOHN EDWARDS

DIRECTOR GENERAL AL DIVIZIEI SVO

ADN-UL LAND ROVER

SVR - PERFORMANTE SPORTIVE EXTRAORDINARE
Modelul SVR este cel mai performant - un vehicul care asigura putere, manevrabilitate si viteza extraordinare.
EXPLORATI MODELELE SVR
SVO – VEHICULE SPECIALE
Lux, performante si capabilitati in off road la cel mai inalt nivel, pentru a crea modele Land Rover deosebite
EXPLORATI MODELELE SVO
PERFORMANTE
Motorul V8 supraalimentat de 565 CP imbina un rafinament de neegalat cu cel mai puternic motor din istoria Range Rover. Acesta are o cilindree de 5,0 litri si dezvolta un cuplu de 700 Nm.
FINISAJE SPECIALE
Extraordinar in toate privintele, modelul SVAutobiography cu ampatament lung se remarca printr-un design avangardist. Grila de radiator speciala, de culoare graphite atlas si jantele de 21”, cu 7 spite, fac dovada calitatii exemplare de fabricatie.
INTERIOR LUXOS
Modelul SVAutobiography cu ampatament lung imbina designul extraordinar cu un nivel ridicat de confort. Interiorul cu tapiterie cu o cusatura in forma de romb ofera un impact vizual remarcabil si este disponibil in variantele cu piele Semi-Aniline si Poltrona, fiind completat de scaunele fata cu functie de masaj cu pietre calde.
CULORI SPECIALE
Modelul SVAutobiography cu ampatament lung dispune de optiunea culoare caroserie in 2 nuante. Partea superioara de culoare Santorini Black, Aruba sau Corris Grey poate fi combinata cu 8 culori pentru partea inferioara, astfel incat vehiculul sa corespunda intocmai gusturilor dvs.
MODELELE SVAutobiography

Modelele SVO nu sunt numai realizate la comanda, utilizand piese originale Land Rover, ci sunt insotite si de garantia totala a producatorului, care garanteaza calitatea in timpul exploatarii.

RANGE ROVER SVAutobiography

O imbinare perfecta intre lux, design si performante in off road.

RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

SVAutobiography DYNAMIC este cel mai luxos, puternic si sofisticat SUV Land Rover de pana acum. Echipat cu un motor V8 puternic, dispune de performante si agilitate pe masura aspectului sau dinamic.

EXPLORATI ACEST MODEL
RANGE ROVER VELAR SVAutobiography DYNAMIC EDITION

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic ilustreaza designului contemporan de automobile. Noua bara fata cu prizele de aer marite, grila frontala cu un nou design, bara spate coborata si ornamentele laterale accentueaza imaginea eleganta a masinii.

EXPLORATI ACEST MODEL
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati cel mai apropiat dealer Land Rover
CONTACT
Aflati mai multe despre SVO in tara dvs.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre vehiculele Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover