JOCURILE INVICTUS

SUSTINEREA VETERANILOR RANITI SI BOLNAVI

EXPLORATI JOCURILE INVICTUS
Jaguar Land Rover a sustinut jocurile Invictus inca de la inceput, utilizandu-si prestigiul pentru a le conferi acestora recunoasterea si importanta pe care le merita.

JJ CHALMERS
CONCURENT LA JOCURILE INVICTUS 2014, JURNALIST

DESPRE JOCURI
Jocurile Invictus reprezinta un eveniment sportiv international rezervat veteranilor raniti sau bolnavi. Acesti eroi neincoronati au trebuit sa depaseasca obstacole incredibile pentru a concura la acest eveniment international.
SUSTINEREA EVENIMENTULUI
Jaguar Land Rover se mandreste sa fie partenerul de prezentare al jocurilor Invictus inca de la prima editie si se va implica si pe viitor in acest eveniment.
O INITIATIVA REGALA
Majestatea Sa Regala Printul Harry a conceput jocurile dupa ce a asistat la The Warrior Games din SUA. A fost martor al modului in care sportul i-ar putea ajuta pe veterani la nivel fizic, psihic si social.
SUSTINERE DINCOLO DE TERENUL DE SPORT
Atentia pe care Land Rover o acorda eroilor nostri din armata depaseste cu mult granitele jocurilor, deoarece cautam in permanenta ocazii de a integra veteranii ca angajati competenti in organizatia noastra.
PENTRU RANITII NOSTRI

Inca de la prima editie, Land Rover a fost partenerul de prezentare al jocurilor Invictus. Vazand impactul pozitiv pe care l-a avut sportul asupra vietilor participantilor, dorim sa sustinem in continuare acest eveniment.

AFLATI MAI MULTE
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta sau intrebari generale despre Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
PROGRAMATI O EXPERIENTA
Cea mai buna modalitate de a experimenta un Land Rover este de a-l conduce