TUSK

SUSTINEM ACTIVITATILE DE CONSERVARE, PENTRU UN VIITOR MAI BUN

EXPLORATI TUSK
Land Rover este sinonim cu relieful dificil si accidentat al Africii, unde ne desfasuram o mare parte dintre activitati. Suntem foarte recunoscatori tuturor pentru asistenta de pana acum si foarte fericiti de noul parteneriat incheiat si de avantajele acestuia.

CHARLIE MAYHEW MBE
DIRECTOR EXECUTIV TUSK

LAND ROVER SI TUSK - PARTENERIATUL

Land Rover si Tusk au in comun etosul si dorinta de a-si depasi limitele. Suntem mandri sa sustinem prestigioasele Premii Tusk pentru Consevare, precum si lucrul pe teren si alte evenimente organizate de aceasta fundatie. De la furnizarea de vehicule la impartasirea de tehnologie, putem sa contribuim la indeplinirea obiectivului impresionant al Tusk in Africa.

TUSK SI ACTIVITATEA SA

Tusk este o organizatie caritabila dinamica care strange fonduri pentru conservarea speciilor salbatice, dezvoltarea comunitatilor si educatie pe teritoriul Africii. Proiectele sale protejeaza speciile pe cale de disparitie si mobilizeaza comunitatile locale. Obiectivul Tusk este identificarea, sustinerea si promovarea de proiecte, de la stadiul de idee inovatoare la cel de solutie scalabila.

AFLATI MAI MULTE
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta sau intrebari generale despre Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
PROGRAMATI O EXPERIENTA
Cea mai buna modalitate de a experimenta un Land Rover este de a-l conduce