AVENTURA

PARTENERIAT CU PERSOANE SI ORGANIZATII CARE ISI DEPASESC LIMITELE

EXPLORATI AVENTURA
VIRGIN GALACTIC

Avand in comun spiritul de pionierat si dorinta de aventura, Land Rover si Virgin Galactic imping limitele si permit oamenilor sa exploreze teritorii noi.

AFLATI MAI MULTE
AVENTURI
BEAR GRYLLS
Unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai tehnicilor de supravietuire si aventurii, Bear reprezinta spiritul Land Rover Above and Beyond, trecandu-si in palmares varful Everest si expeditii dificile in toata lumea, din Antarctica in Arctica. Bear spune, „Land Rover este despre aventura, iar eu am avut intotdeauna in sange aventura”.
BEN SAUNDERS
Ben Saunders este scriitor, orator motivational si un important explorator polar britanic. Dorind intotdeauna sa depaseasca granitele explorarii, Ben are in palmares incercarea extraordinara de traversare solo a Antarcticii, fara sustinere sau asistenta.
ED STAFFORD
Spiritul de aventura al lui Ed Stafford s-a facut pentru prima data remarcat atunci cand a parcurs toata lungimea Amazonului. Ca mare fan al modelului Discovery, Ed, sotia sa si fiul lor in varsta de 8 saptamani au calatorit si locuit in modelul lor Discovery, de-a lungul calatoriei prin 10 tari, parcurgand 4.800 km in 14 zile.
KENTON COOL
Unul dintre cei mai cunoscuti ghizi montani, Kenton Cool infrunta conditiile dificile din expeditiile sale. In calatoriile sale, care includ cele 12 varfuri ale Everestului, acesta se bazeaza pe vehicule Land Rover si pe echipamentele acestora precum volanul incalzit, care permite incalzirea mainilor amortite de ger.
MONTY HALLS
Biolog marin, producator, explorator si prezentator, Monty realizeaza serialul Great Escape difuzat de BBC, in care traieste si munceste in zone izolate dificile. Un explorator pasionat si un sustinator al conservarii si evenimentelor caritabile militare, realizeaza periodic expeditii de condus pentru oamenii de stiinta si cei cu spirit de aventura.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta sau intrebari generale despre Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
PROGRAMATI O EXPERIENTA
Cea mai buna modalitate de a experimenta un Land Rover este de a-l conduce