Tine-ma la curent
Noul Range Rover

Tine-ma la curent <br/> Noul Range Rover

Completeaza formularul de mai jos pentru a ramane la curent cu cele mai recente stiri despre nou Range Rover, inclusiv evenimente exclusive.

Prin completarea informatiilor de mai jos, ne acordati dreptul de a prelucra datele personale pentru a va trimite comunicari de marketing legate de Range Rover.

Va puteti retrage acordul sau puteti modifica dreptul de prelucrare a datelor personale oricand doriti. Pentru mai multe detalii legate de protectia datelor, inclusiv informatii despre drepturile dumneavoastra, puteti gasi in Politica de Confidentialitate si in Politica Privind Protectia Datelor Personale.

1. Informatii Personale

Prin bifarea căsuțelor de mai jos vă puteți exprima opțiunile cu privire la primirea comunicărilor reprezentând marketing direct și sondaje de satisfacție. Mai multe informații despre modul în care prelucrăm datele cu caracter personal pot fi consultate prin accesarea link-ului

https://www.landrover.ro/nota-de-informare.

Vă puteți retrage oricând consimțământul, prin oricare dintre modalitățile descrise în continuare: prin mijloacele care vor fi indicate în fiecare comunicare comercială transmisă de noi, prin modificarea opțiunilor din secțiunea PremiumAuto Consent Collection & Update Form, prin transmiterea unei cereri scrise la adresa sediului nostru din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, Corp B1, Cladirea A, Aripa A2, Etaj 1, Biroul B1, Sector 1, sau prin e-mail la adresa dataprotection@jaguarlandrover.ro