RANGE ROVER EVOQUE
OPTIUNI SI ACCESORII

RANGE ROVER EVOQUE <br>OPTIUNI SI ACCESORII

PACHETE OPTIONALE

Este disponibila o gama de pachete optionale, care permit personalizarea suplimentara a modelului Range Rover Evoque.

PACHET EXTERIOR BLACK
PACHET EXTERIOR R-DYNAMIC BLACK

OPTIUNI EXTERIOR

Selectati culoarea, stilul de plafon si jantele favorite, in functie de preferintele personale.

Jante de 18" tip 5074

JANTE

Puneti in evidenta designul emotionant al modelului Range Rover Evoque, cu ajutorul jantelor preferate. Selectati jante cu diametrul intre 17” si 21”, disponibile in diferite culori si finisaje, cum ar fi gri inchis satinat, negru lucios si diamantat cu contrast gri inchis sau argintiu.

OPTIUNI INTERIOR

Personalizati habitaclul prin selectarea materialelor, schemelor de culori, optiunilor pentru trapa de plafon si altele.

PLAFON PANORAMIC CULISANT

Plafonul panoramic culisant1 permite patrunderea luminii naturale in habitaclul modelului Range Rover Evoque si imbunatateste senzatia de spatiu. Selectati intre plafon in culoarea caroseriei, Corinthian Bronze2 sau negru contrastant.
COMBINATII DE CULORI

COMBINATII DE CULORI

Selectati intre schemele de culori contrastante sau asortate pentru materialele scaunelor, cum ar fi Ebony sau Light Oyster Morzine si capitonaj plafon din piele intoarsa Ebony.
PACHETE INTERIOR

PACHETE INTERIOR

Personalizati suplimentar interiorul spatios, cu pachete suplimentare precum pachetul interior Premium Upgrade. Accentele de lux includ covorasele din mocheta premium, capitonajul plafon din piele intoarsa Ebony, iluminarea premium pentru habitaclu si ornamentele metalice iluminate ale pragurilor.
SCAUNE

SCAUNE

Este disponibila o gama diversificata de materiale sustenabile si respirabile din care puteti alege: Tapiterie din piele granulata, combinatie de lana premium Kvadrat si piele intoarsa Dinamica®, stofa Eucalyptus si UltrafabricsTM. Detaliile fine precum cusaturile plansei de bord confera un plus de rafinament.

SIGURANTA SI ASISTENTA

Gama Land Rover de sisteme de asistenta la condus si la parcare este proiectata pentru ca toate calatoriile sa se desfasoare in mod placut si in siguranta.

ASISTENTA SOFER


Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Datorita multiplelor tehnologii disponibile, veti vedea ca toate functiile au fost proiectate pentru a asigura imbunatatirea experientei la volan si a sigurantei.

PERSONALIZARE

Imbunatatiti experienta la volan. Modelul Evoque permite personalizarea integrala a vehiculului in functie de stilul dvs. de viata.

ACCESORII LAND ROVER

Elegante, robuste si practice: personalizati si mai mult modelul Range Rover Evoque, cu ajutorul accesoriilor pentru exterior si interior.
EXPLORATI ACCESORIILE

EXPLORATI

NOUTATI

NOUTATI

Descoperiti tot ce va poate oferi Range Rover Evoque, cum ar fi tehnologia incorporata, capabilitati, performante si multe altele.
MODELE RANGE ROVER EVOQUE

MODELE RANGE ROVER EVOQUE

Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
GALERIE

GALERIE

Modelele Land Rover s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. Range Rover Evoque in mediul sau preferat.

1Daca se opteaza pentru plafon panoramic culisant, spatiul pentru cap in fata si in spate este mai redus.
2Numai pentru Bronze Collection.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.