NOUL RANGE ROVER VELAR SPECIFICATII

NOUL RANGE ROVER VELAR SPECIFICATII

EXPLORATI

MODELE RANGE ROVER VELAR

MODELE RANGE ROVER VELAR

Explorati intreaga gama de modele.
HIBRID ELECTRIC

HIBRID ELECTRIC

Sustenabil si rafinat.

**Consultati valorile WLTP
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile2CO, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

±Valorile furnizate sunt conforme NEDC, calculate pornind de la testele oficiale realizate de producator. Valorile pot varia in functie de conditiile de mediu si stilul de condus. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite

‡Viteza maxima a modelelor cu suspensie cu arcuri elicoidale este de 210 km/h (130 mph).
‡‡Impreuna cu motorul electric.
△Include sofer de 75 kg, toate fluidele si rezervorul plin 90%.
▲Include toate fluidele si rezervorul plin 90%.
✧Util: volumul masurat cu ajutorul corpurilor rigide omologate VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volum masurat pana la plafon. Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie specificatia vehiculului (model si motorizare) si de piata.
✦Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid. Volum masurat pana la plafon. Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie specificatia vehiculului (model si motorizare) si de piata.
⬨In cazul echiparii cu suspensie pneumatica gestionata electronic.

Masele sunt specifice vehiculelor cu echipare standard. Echipamentele optionale sporesc masa.