"Plecand de la premiul obtinut de Velar in 2018 pentru Masina cu cel mai frumos design din lume, SVAutobiography Dynamic echipat cu un motor V8 de 5,0 litri duce rafinamentul si performanta la un nou nivel."

Michael Van Der Sande,
Director al sectiunii Vehicule Speciale

DESIGN

Elemente unice

 • JANTE
  JANTE

  Designul jantelor din aliaj de 21" din echiparea standard ajuta la imbunatatirea agilitatii si manevrabilitatii vehiculului. Optional, se pot monta si jante de 22" cu doua variante de finisaje.

 • SCAUNE DE LUX
  SCAUNE DE LUX

  Pentru un lux impunator, scaunele din fata incalzite si ventilate, acoperite cu piele perforata Windsor si motive in forma de romb, sunt reglabile pe 20 de directii, avand functiile de memorie si masaj ca optiuni standard. Scaunele spate retractabile, cu incalzire asigura un plus de confort pasagerilor.

 • HABITACLU MODERN
  HABITACLU MODERN

  De la padelele de aluminiu, pana la schimbatorul rotativ metalic si butoanele de control, fiecare detaliu al vehiculului a fost conceput pentru a transmite un plus de lux si rafinament.

 • CAPABILITATE
  CAPABILITATE

  Land Rover a fost intotdeauna sinonim cu capabilitatea. Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic nu face exceptie. Suita de tehnologii atent dezvoltate va garanteaza ca puteti ataca orice suprafata fara nicio ezitare, de la iarba, pietris si zapada, pana la noroi, sleauri si nisip.

 • SISTEM DE ESAPAMENT ACTIV VARIABIL
  SISTEM DE ESAPAMENT ACTIV VARIABIL

  Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic include un sistem de esapament activ variabil cu valve. Folosind software-ul de ultima generatie 'Fluid Dynamic', sistemul livreaza o performanta extraordinara si confera vehiculului un sunet distinctiv al motorului.

 • CONDUS DINAMIC
  CONDUS DINAMIC

  Livrand o performanta dinamica de top, acest model ofera capabilitati exceptionale atat pe sosea, cat si off-road. Tractiunea integrala si Sistemul Intelligent Driveline Dynamics lucreaza impreuna pentru a optimiza atat tractiunea cat si consumul de combustibil.

PERFORMANTA

RAFINAMENT

Motoarele la prima vedere

Motor Acceleratie 0-100km/h
in secunde
Viteza Maxima km/h Cuplu Nm
V8 5,0 LITRI SUPRAALIMENTAT Datele sunt bazate pe conceptul de design al vechiculului si ca urmare, pot aparea unele modificari 4,5 274 680