Design

  EXTERIOR

  EXTERIOR

  FIRST EDITION

  First Edition se remarca prin detalii de design exclusiviste si echipamente de lux, cum ar fi inscriptii First Edition, plafon negru, in culoare contrastanta, si plafon panoramic culisant, faruri Matrix-laser cu LED si lumini de zi Signature si jante de 22", cu 9 spite duble si finisaj diamantat.

  DESCARCATI O BROSURA

  INTERIOR

  INTERIOR

  FIRST EDITION

  Habitaclul unui Range Rover Velar First Edition este finisat perfect si include tapiterie din piele perforata Windsor si capitonaj plafon Light Oyster/Ebony Alston, ornamente usi din fibra de carbon cu insertii cuprate si inscriptii First Edition pe stalpii centrali si ornamentele interioare.

  DESCARCATI O BROSURA

  ECHIPAMENTE STANDARD

  • JANTE DE 22", CU 9 SPITE DUBLE, „TIP 9007” SI FINISAJ DIAMANTAT
   JANTE DE 22", CU 9 SPITE DUBLE, „TIP 9007” SI FINISAJ DIAMANTAT

   Jante de 22", cu 9 spite duble si sigla iconica Land Rover in mijloc.

  • FARURI MATRIX-LASER CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE
   FARURI MATRIX-LASER CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE

   Aceste faruri Matrix-laser cu LED si un design indraznet ofera o lumina apropiata de a celei diurne, asigurand o vizibilitate foarte buna si reducerea oboselii ochilor. La viteze mai mari de 80 km/h, tehnologia laser imbunatateste caracteristicile fazei lungi, pentru a creste vizibilitatea la 550 m. Asistenta inteligenta pentru faza lunga utilizeaza o camera video fata, pentru a detecta vehiculele care vin din fata si regleaza faza lunga, prin crearea de „umbre” in jurul vehiculului sau vehiculelor din fata, pentru a putea utiliza in continuare faza lunga, fara a-i orbi pe ceilalti participanti la trafic.

  • VOLAN INCALZIT, IMBRACAT IN PIELE
   VOLAN INCALZIT, IMBRACAT IN PIELE

   Pentru un confort optim al clientului daca afara este frig, Range Rover Velar First Edition este echipat cu volan incalzit, imbracat in piele Windsor.

  • SCAUNE CU TAPITERIE DIN PIELE PERFORATA WINDSOR, REGLABILE ELECTRIC PE 20 DE DIRECTII, CU FUNCTII DE MEMORIE SI MASAJ SCAUN SOFER/PASAGER SI SISTEM DE INCALZIRE/VENTILATIE SCAUNE FATA
   SCAUNE CU TAPITERIE DIN PIELE PERFORATA WINDSOR, REGLABILE ELECTRIC PE 20 DE DIRECTII, CU FUNCTII DE MEMORIE SI MASAJ SCAUN SOFER/PASAGER SI SISTEM DE INCALZIRE/VENTILATIE SCAUNE FATA

   Scaunele cu tapiterie din piele luxoasa Windsor includ scaune sofer/pasager reglabile pe 20 de directie, cu functii de memorie, masaj si ventilatie si scaune spate incalzite.

  • SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN, CU AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER
   SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN, CU AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER

   Sistemul audio surround MeridianTM are o putere de 1300 W, 22 de difuzoare si subwoofer cu 2 canale - corelate perfect cu ajutorul tehnologiei TrifieldTM. Ecranul interactiv de inalta definitie, cu diagonala de 12,3", poate receptiona si afisa o cantitate foarte mare de informatii, precum si date despre sistemul multimedia si de siguranta activa.

  • AFISAJ PE PARBRIZ
   AFISAJ PE PARBRIZ

   Sistemul de afisaj pe parbriz Land Rover II asigura o concentrare mai buna a soferului si o siguranta imbunatatita si este complet personalizabil, cu o grafica luminoasa, de inalta rezolutie - permitandu-va sa vedeti mai usor toate informatiile si actiunile soferului. De asemenea, noul sistem include imagini video si poate afisa imagini de pe ecranul sistemului multimedia, cum ar fi viteza vehiculului, recunoasterea indicatoarelor rutiere si instructiunile de navigatie.

  MOTOARE PE SCURT

  Motor Acceleratie 0-100km/h
  in secunde
  Viteza maxima km/h Cuplu Nm Consum urban l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Consum extra urban l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Combinat l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Emisii de
  CO2 g/kg
  (Velar/R-Dynamic)
  D180 CONFIGURATOR 8,9 193 430 6,2 4,9 5,4 142
  D240 CONFIGURATOR 7,3 217 500 7,2 5,1 5,8 189
  D300 CONFIGURATOR 6,5 241 700 7,4 5,8 6,4 194
  D250 CONFIGURATOR 6,7 217 365 9,1 6,7 7,6 208
  D380 CONFIGURATOR 5,7 250 450 12,7 7,5 9,4 287