Range Rover SV Coupé reprezinta apogeul gamei Range Rover. Cu silueta dramatica in doua usi, acest coupé captivant in patru locuri face aluzie la mostenirea sa legendara, fiind totodata modern si contemporan. Un lux desavarsit, cu un design elegant si remarcabil, Range Rover SV Coupé este cel mai exclusivist Range Rover construit vreodata.

  GERRY MCGOVERN
  LAND ROVER CHIEF DESIGN OFFICER

  DESIGN

  CALITATEA FABRICATIEI

  • COMBINATII DE CULORI SPECIFICE
   COMBINATII DE CULORI SPECIFICE

   Asa cum ii sta bine unui model atat de rar, Range Rover Coupé beneficiaza de o gama de culori cu totul speciala. Fiecare recomandare a designerului include mai multe variante de culori exterioare din gama de culori Land Rover si premium SVO. Alaturi de acestea, putem oferi, de asemenea, combinatii de culori cu totul aparte, in functie de preferintele clientilor.

  • MATERIALE LUXOASE
   MATERIALE LUXOASE

   Pielea moale Semi-Aniline este furnizata de tabacaria Land Rover, infiintata in 1905. Aceasta permite pastrarea texturii naturale a materialului si include un motiv special in forma de romb.

  • PERSONALIZARE
   PERSONALIZARE

   Aveti optiunea de a personaliza chiar si mai mult modelul Range Rover SV Coupé. De la monograme la ornamente praguri personalizate si sigle Range Rover, exista foarte multe elemente care permit personalizarea vehiculului.

  • ORNAMENTE DIN LEMN
   ORNAMENTE DIN LEMN

   Vehiculul beneficiaza de ornamente din lemn - Natural Black Ash, Santos Palisander sau Nautica. Indiferent de ornamentele din lemn pentru care optati, puteti fi siguri ca acestea imbunatatesc designul modern al modelului Range Rover SV Coupé.

  • FINISARE MANUALA
   FINISARE MANUALA

   Experienta bogata, atentia deosebita acordata detaliilor si materialele finisate manual sustin calitatea fabricatiei modelului Range Rover Coupé. Tot ce vedeti si atingeti asigura o experienta rafinata si care bucura simturile, la fiecare calatorie.

  • DETALII CAPTIVANTE
   DETALII CAPTIVANTE

   Fiecare element al modelului a fost analizat atent. Designul in forma de romb si cusatura contrastanta, disponibila optional, sporesc calitatea fabricatiei si precizia executiei modelului Range Rover SV Coupé.

  PERFORMANTE

  CAPABILITATI