Range Rover Sport SVR este cel mai capabil SUV sportiv din lume.

John Edwards
DIRECTOR GENERAL, LAND ROVER SVO

  Performante

  PERFORMANTELE MODELULUI SVR

  Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, pe benzina, dezvolta o putere de 575 CP si un cuplu de 680 Nm, pentru a asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde. Performantele sunt subliniate de prizele de aer integrate in capota motorului din fibra de carbon si de prizele mari de aer din bara de protectie, care maximizeaza fluxul de aer catre componentele importante, atunci cand se adopta un stil de condus sportiv.

  TRIMITETI-MI INFORMATII

  Caracteristici principale

  • SCAUNE PERFORMANTE SVR
   SCAUNE PERFORMANTE SVR

   Oferind o sustinere laterala perfecta si un control extraordinar, noile scaune performante si usoare ale modelului SVR, cu tapiterie din piele Windsor, dispun standard de sistem de incalzire si optional de sistem de ventilatie. Cu sigla SVR stantata pe tetiera,

  • DESIGN INTERIOR
   DESIGN INTERIOR

   Scaunele performante ale modelului SVR sunt completate de volanul cu un design specific si de ornamentele din aluminiu lustruit satinat, Grand Black sau fibra de carbon lucioasa. Sigla SVR se regaseste in diferite locatii cheie si reaminteste ocupantilor ca se afla la bordul celui mai rapid si capabil SUV Land Rover de pana acum.

  • DESIGN EXTERIOR
   DESIGN EXTERIOR

   Exteriorul modelului SVR este evidentiat de designul specific al capotei motor din fibra de carbon, care poate fi comandata in culoarea caroseriei sau in culoarea naturala negru lucios a fibrei de carbon. Aspectul puternic al modelului SVR este evidentiat de grila de radiator cu sigla SVR si de noile prize de aer laterale, de culoare Narvik Black. Aspectul este completat de farurile Pixel cu LED si lumini de zi Signature.

  • JANTE
   JANTE

   Modelul SVR este echipat standard cu jante de 21”, cu 5 spite duble, „tip 5091” si finisaj lustruit satinat. De asemenea, optional pot fi comandate jante de 22”, cu 5 spite duble, „tip 5083” si finisaj negru lucios sau lustruit satinat.

  • SISTEM DE ESAPAMENT ACTIV
   SISTEM DE ESAPAMENT ACTIV

   Sistemul de esapament activ include 2 trepte de reglare cu ajutorul unor supape controlate electronic, care confera o tonalitate baritonala, specifica. Acesta este imbunatatit de cele 4 tevi de esapament integrate, specifice modelului SVR si disponibile in echiparea standard.

  • SASIU
   SASIU

   Jantele usoare permit imbunatatirea performantelor, iar sistemele de suspensie, amortizare si directie recalibrate asigura un control exact si un comportament rutier sportiv.

  Motoare pe scurt

  Motor Acceleratie 0-100 km/h
  in secunde
  Viteza maxima km/h Cuplu Nm Consum combinat l/100 km Emisii de CO2 g/kg
  V8 Supraalimentat pe benzina, de 5,0 litri si 575 CP Transmisie automata cu 8 trepte CONFIGURATOR Toate valorile sunt provizorii si trebuie confirmate oficial 4.5 283 700 12.7 290

  SELECTATI MODELUL

  • S
  • SE
  • HSE
  • HSE CU PACHET DYNAMIC
  • Autobiography cu pachet Dynamic
  • SVR