RANGE ROVER SPORT PHEV

SPORTIVITATEA SI PUTEREA SUNT DUBLATE ACUM DE O EFICIENTA IMBUNATATITA

URMARITI VIDEOCLIPUL

EMISII DE CO2 g/km
64

CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100 km (combinat)
2,8

SPECIFICATII PE SCURT
ACCELERATIE

6.7

secDe la 0 la 100 km/h in numai 6,7 secunde. Comparativ cu un motor conventional pe benzina, modelul PHEV P400e asigura performante imbunatatite atunci cand e nevoie.
PUTERE CRESCUTA

404CPModelul PHEV P400e se remarca prin performante extraordinare si printr-o putere combinata a motoarelor electric si termic ce atinge 404 CP.
AUTONOMIE IN MODUL EV

51

kmCu o autonomie in modul EV de pana la 51 de kilometri, modelul PHEV P400e permite ca majoritatea drumurilor zilnice scurte sa fie efectuate in modul exclusiv electric.
CONSUM DE COMBUSTIBIL

64

g/km CO2Testele au evidentiat un consum de combustibil in conditii reale de numai 3,6 litri la 100 km si emisii de CO2 de 64 g/km, ceea ce permite acestui vehicul sa fie unul dintre cele mai eficiente modele Land Rover de pana acum.
CARACTERISTICI PHEV
INCARCAREA
Daca este utilizat cablul de incarcare la domiciliu, incarcarea vehiculului dureaza numai 7,4 ore, in functie de performantele retelei locale. Daca este utilizata incarcarea temporizata, care permite configurarea perioadei de timp in care se incarca sistemul PHEV, puteti beneficia de tarifele la electricitate pe timp de noapte sau selecta momentul din zi potrivit pentru dvs.**
AFISAJ INTELIGENT SISTEM PHEV
Integrata in sistemul Touch Pro Duo si afisajul interactiv al soferului, aceasta functie va permite sa vedeti cat de eficient conduceti si ofera date in timp real despre modul de functionare a motorului electric impreuna cu motorul termic.
PRECONDITIONARE TEMPERATURA IN HABITACLU
Înainte de a utiliza vehiculul, puteti incalzi sau raci in prealabil habitaclul, fara sa porniti motorul si puteti beneficia de autonomia maxima in modul complet electric, imbunatatind astfel confortul deplasarii.
TRASEU SELECTAT INTELIGENT
Sistemul InControl permite detinatorule pe modele PHEV sa vada statiile de incarcare de pe traseu. De asemenea, sistemul prezinta cele mai eficiente trasee, tinand cont de pante si de tipul suprafetei de deplasare. Toate aceste informatii sunt afisate pe ecranul tactil superior.
CONSUM DE COMBUSTIBIL SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA
In modul EV sistemul se remarca prin emisii de noxe zero, pentru o distanta maxima de 51 km. La drum lung sunt utilizate ambele motoare, pentru a obtine valori cu adevarat impresionante privind emisiile de CO2, respectiv mai putin de 64 g/100 km. Acest lucru asigura un consum mai mic de combustibil si un impact mai redus asupra mediului inconjurator.
DEPLASARE RAFINATA, SILENTIOASA
Modelul PHEV este cel mai silentios Range Rover Sport de pana acum, iar in modul EV asigura o deplasare fara niciun zgomot. Sistemul asigura trecerea fara intreruperi intre propulsia electrica si cea pe benzina, oferind un rafinament optim si imbunatatind confortul in habitaclu.
PERFORMANTE
CUPLU MOTOR DISPONIBIL INSTANTANEU

Motorul electric al sistemul PHEV furnizeaza cuplul motor instantaneu, pentru un raspuns imediat. Cu ajutorul motorului Ingenium Si4 de 2,0 litri, pe benzina, ce dezvolta o putere de 300 CP si a motorului electric de 85 kW, ofera in total o putere de 404 CP, care permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 6,7 secunde si atingerea unei viteze maxime de 220 km/h - performante mai bune decat cele ale modelului V6 supraalimentat.

DESIGN
DESIGN INTEGRAT

Toate aspectele designului PHEV au fost tratate cu atentie, cum ar fi integrarea portului de incarcare in grila radiatorului, care asigura accesul si conectarea usoara a cablului de incarcare, fara a afecta designul consacrat Range Rover.

EXPLORATI ACEST MODEL
CAPABILITATI
CAPABILITATI SPECIFICE LAND ROVER

Capabilitatile in off-road nu sunt afectate, iar in unele situatii sunt imbunatatite. Modelul PHEV permite traversarea unor vaduri cu o adancime de 850 mm*, la fel ca modelul Range Rover Sport cu motorizare conventionala, iar cuplul suplimentat furnizat de motorul electric la viteze mici reprezinta un avantaj in diferite situatii de deplasare in off-road.

DESCARCATI O BROSURA
SE
Include proiectoare de ceata si un interior imbunatatit, cu scaune fata reglabile electric pe 14 directii.
EXPLORATI ACEST MODEL
HSE
Farurile Matrix cu LED imbunatatesc exteriorul vehiculului, iar interiorul se remarca prin scaunele cu tapiterie din piele perforata Windsor.
EXPLORATI ACEST MODEL
HSE SA DYNAMIC PACK
Ornamentele exterioare de culoare Shadow Atlas imbunatatesc designul dinamic, iar interiorul se remarca prin scaunele cu tapiterie din piele perforata Windsor.
EXPLORATI ACEST MODEL
AUTOBIOGRAPHY WITH DYNAMIC PACK
Cu ornamente exterioare Narvik Black, plafon contrastant negru si scaune cu tapiterie din piele Semi-Aniline si inscriptie Autobiography, acest model isi dovedeste clar vocatia.
EXPLORATI ACEST MODEL

*Traversarea vadurilor este posibila numai daca motorul termic este pornit
*
* Timpii de incarcare variaza in functie de piata, sursa de alimentare si sistemul de incarcare. Portbagajul modelelor PHEV are un volum mai mic; pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local

CONFIGURATOR
Configurati modelul perfect
DESCARCATI O BROSURA
Aflati ce are de oferit acest Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover