Pachete optionale

Optiuni exterior

Optiuni exterior

Optiuni exterior

PLAFON PANORAMIC

Inundand habitaclul modelului Range Rover Sport cu lumina, plafonul panoramic fix sau culisant, disponibil optional, imbunatateste senzatia de spatiu si de integrare in peisaj. Disponibil intr-o gama de culori pentru a corespunde culorii caroseriei sau in culoare contrastanta Narvik Black.

Configurator

Optiuni interior

 • ORNAMENTE INTERIOARE
  ORNAMENTE INTERIOARE

  Selectati din gama de ornamente interioare din lemn, aluminiu si fibra de carbon. Ornamentele pot fi specifice anumitor modele.

 • SCHEME DE CULORI HABITACLU
  SCHEME DE CULORI HABITACLU

  Pentru ca vehicul sa fi pe cat pe performant, pe atat de elegant, este disponibila o gama de combinatii de culori care include optiuni noi, moderne, cum ar fi Ebony Vintage Tan si Ebony Eclipse.

 • SCAUNE
  SCAUNE

  Cu reglaje pe 22 de directii, scaunele vehiculului sunt disponibile intr-o varietate de materiale, cum ar fi pielea Semi-Aniline si in noi combinatii de culori, moderne. Sistemele optionale de masaj, incalzire si ventilatie asigura un confort suplimentar.

ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII

 • SISTEM CLICK AND GO
  SISTEM CLICK AND GO

  Acest accesoriu multifunctional montat pe spatarul scaunului poate fi fixat intre tijele tetierei cu prinderile din dotare si utilizat pentru a sustine tablete, genti si haine.

 • SCARI LATERALE RETRACTABILE
  SCARI LATERALE RETRACTABILE

  Ascunse perfect sub praguri atunci cand nu sunt utilizate, aceste scari elegante si practice asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul.

 • ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON
  ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON

  Bucurati-va de solutii de transport flexibile si de un confort sporit cu ajutorul gamei de accesorii pentru plafon, care include suportul pentru biciclete cu montare pe plafon, suportul pentru sporturi nautice si cutia portbagaj de plafon sport.

 • ACCESORII PORTBAGAJ
  ACCESORII PORTBAGAJ

  Optimizati portbagajul cu accesorii care includ plasa de separare, sistem de partitionare, care separa portbagajul in 2 parti si covoras din cauciuc, care protejeaza podeaua portbagajului.