Design

  Performante

  Tehnologie

  • MULTIMEDIA
   MULTIMEDIA

   Oferind o multitudine de informatii si de functii multimedia, sistemul Touch Pro Duo dispune de cele mai intuitive si mai avansate tehnologii integrate, pentru a asigura o experienta cat mai placuta in habitaclu.

  • INOVATII
   INOVATII

   Gama de motorizari rafinate si eficiente ale modelului Range Rover Sport asigura performante excelente. Selectati modelul preferat din gama de motoare avansate diesel si pe benzina sau noul sistem electric hibrid, cu conectare la priza (PHEV) - cel mai inovator grup motopropulsor Land Rover de pana acum.

  • PERFORMANTE PE SOSEA
   PERFORMANTE PE SOSEA

   Aderenta si directia exceptionale confirma faptul ca Range Rover Sport este cel mai dinamic SUV Land Rover. Cu o gama de tehnologii moderne, asigura un comportament rutier sigur, indiferent de conditiile de deplasare.

  • PERFORMANTE IN OFF-ROAD
   PERFORMANTE IN OFF-ROAD

   Performantele excelente in off-road ale modelului Range Rover Sport se datoreaza combinatiei intre sistemele de tractiune integrala (AWD) si tehnologiile tot-teren specifice, inovatoare.

  • SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
   SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

   De la deplasarea usoara in oras la imbunatatirea sigurantei soferului si pasagerilor, este disponibila o gama diversificata de tehnologii inovatoare, standard si optionale. Fiecare dintre acestea a fost proiectata si realizata pentru a asigura, incredere, usurinta in utilizare si confort pe durata calatoriei.

  • CONFORT
   CONFORT

   Range Rover Sport asigura soferului si pasagerilor un confort de cel mai inalt nivel. Proiectat cu atentie, interiorul modern include scaune fata noi, cu o sustinere imbunatatita si optiunea de a le comanda cu tapiterie din piele Semi-Aniline.

  Functionalitate

  Confort

  Capabilitati

  SUSTENABILITATE

  • EFICIENTA
   EFICIENTA

   Motorizarile disponibile pe modelul Range Rover Sport includ tehnologii de reducere a emisiilor de CO₂, cum ar fi sistemul stop/start inteligent, avansat. Sistemul opreste motorul in timpul stationarii si apoi il reporneste, atunci cand eliberati pedala de frana, permitand reducerea cu 5 - 7% a consumului de combustibil. Modul ECO suplimentar utilizeaza software pentru a asigura functionarea mai eficienta si economica a vehiculului.

  • ALUMINIU
   ALUMINIU

   Structura din aluminiu a caroseriei modelului Range Rover Sport este realizata din materiale reciclate si asigura reducerea greutatii, a consumului de combustibil si emisiilor de noxe si imbunatatirea performantelor.

  • ABORDARE PE INTREAGA DURATA DE EXPLOATARE
   ABORDARE PE INTREAGA DURATA DE EXPLOATARE

   In calitate de companie care respecta cerintele ecologice, Land Rover este dedicata realizarii de vehicule utilizand materiale mai sustenabile si reducerii cantitatii de deseuri si de resurse naturale utilizate. In acest scop, Range Rover Sport a fost proiectat pentru a putea fi reciclat in procent de 85% si recuperat in procent de 95%. Si investim in fabrici moderne, in care putem fabrica mai eficient vehicule - cu mai putina apa si mai putine resurse, deseuri si emisii de carbon.

  Echipamente de siguranta

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Punctele de fixare ISOFIX de pe scaunele din spate permit montarea usoara a scaunelor pentru copii. De asemenea, acestea asigura o fixare corespunzatoare a scaunului pentru copii pe vehicul, pentru o siguranta imbunatatita.

  • AIRBAG-URI
   AIRBAG-URI

   Sistemul complet de 6 airbag-uri pentru sofer si pasager al modelului Range Rover Sport asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.

  • CENTURI DE SIGURANTA
   CENTURI DE SIGURANTA

   Sistemele de pretensionare a centurilor de siguranta asigura o protectie suplimentara in caz de accident frontal, prin reducerea deplasarii spre inainte a ocupantilor.

  • FARURI CU LED
   FARURI CU LED

   Range Rover Sport este echipat standard cu faruri si lampi spate cu LED. Luminile cu LED nu se ard niciodata si utilizeaza mai putina energie.

  • POZITIE DE CONDUS SPORT, DOMINANTA
   POZITIE DE CONDUS SPORT, DOMINANTA

   Pozitia de condus dominanta a modelului Range Rover Sport asigura soferului un plus de incredere si de placere la volan. Pozitia ridicata asigura vizibilitate excelenta si contribuie la imbunatatirea sigurantei si securitatii.

  • ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA (EBA)
   ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA (EBA)

   Asistenta la franarea de urgenta detecteaza daca apasati pedala de frana rapid, dar incomplet, si maximizeaza forta de franare. Acest lucru se realizeaza prin cresterea presiunii de franare de catre pompa ABS, pentru a asigura oprirea la timp a vehiculului.