Pachete optionale

  Optiuni exterior

  Optiuni exterior

  Optiuni exterior

  PLAFON PANORAMIC

  Inundand habitaclul modelului Range Rover cu lumina, plafonul panoramic fix sau culisant, disponibil optional, imbunatateste senzatia de spatiu si de integrare in peisaj. Disponibil intr-o gama de culori pentru a corespunde culorii caroseriei sau in culoare contrastanta Narvik Black sau Indus Silver.

  Configurator

  Optiuni interior

  • FINISAJE
   FINISAJE

   Selectati unul dintre cele 7 tipuri de ornamente noi, cum ar fi Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut si Black Burr Ash.

  • SCAUNE
   SCAUNE

   Proiectate si create pentru a sigura un confort extraordinar, scaunele modelului Range Rover sunt disponibile cu tapiterie din piele fina sau stofa. Scaunele imbunatatite includ suport pentru umeri, disponibil optional, si functie de masaj cu pietre calde.

  • SCHEME DE CULORI HABITACLU
   SCHEME DE CULORI HABITACLU

   Habitaclul modelului Range Rover se remarca prin cele mai moderne amenajari. Caldura ornamentelor din lemn, finisajele metalice superbe si pielea moale se imbina pentru a crea o senzatie de bine. Gama diversificata de scheme de culori si de materiale premium pentru scaune permit satisfacerea tuturor gusturilor.

  • PACHETE INTERIOR
   PACHETE INTERIOR

   Modelul Range Rover poate fi personalizat cu ajutorul gamei diversificate de echipamente optionale. De la pachetele Entertainment la pachetul Connect Pro, care include Wi-Fi 4G si pachet Smartphone ce permite sincronizarea majoritatii smartphone-urilor, exista un pachet potrivit oricaror cerinte.

  ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII

  • SISTEM CLICK AND GO
   SISTEM CLICK AND GO

   Acest accesoriu multifunctional montat pe spatarul scaunului poate fi fixat intre tijele tetierei cu prinderile din dotare si utilizat pentru a sustine tablete, genti si haine.

  • SCARI LATERALE RETRACTABILE
   SCARI LATERALE RETRACTABILE

   Ascunse perfect sub praguri atunci cand nu sunt utilizate, aceste scari elegante si practice asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul.

  • ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON
   ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON

   Bucurati-va de solutii de transport flexibile si de un confort sporit cu ajutorul gamei de accesorii pentru plafon, care include suportul pentru biciclete cu montare pe plafon, suportul pentru sporturi nautice si cutia portbagaj de plafon sport.

  • ACCESORII PORTBAGAJ
   ACCESORII PORTBAGAJ

   Optimizati portbagajul cu accesorii care includ plasa de separare, sistem de partitionare, care separa portbagajul in 2 parti si covoras din cauciuc, care protejeaza podeaua portbagajului.