Design

  Tehnologie

  • MULTIMEDIA
   MULTIMEDIA

   Sistemul multimedia InControl Touch Pro Duo are un aspect deosebit si functioneaza perfect. Oferind o multitudine de informatii si de functii multimedia, Touch Pro Duo dispune de cele mai intuitive si mai avansate tehnologii integrate, pentru a asigura o experienta cat mai placuta in habitaclu.

  • INOVATII
   INOVATII

   Gama de motorizari rafinate si eficiente ale modelului Range Rover asigura performante excelente. Selectati modelul preferat din gama de motoare avansate diesel si pe benzina sau noul sistem electric hibrid, cu conectare la priza (PHEV) - cea mai inovatoare motorizare Land Rover de pana acum.

  • PERFORMANTE SI RAFINAMENT
   PERFORMANTE SI RAFINAMENT

   O gama de tehnologii atent proiectate, care include sistem Terrain Response 2 cu mod dinamic, asigura un comportament rutier sigur, indiferent de conditiile si suprafata de deplasare.

  • CAPABILITATI OFF-ROAD
   CAPABILITATI OFF-ROAD

   Primul model care imbina luxul si rafinamentul cu capabilitatile unanim recunoscute in off-road, Range Rover continua sa fie in avangarda clasei din care face parte. Performantele excelente in off-road ale modelului Range Rover se datoreaza combinatiei intre sistemele de tractiune integrala (AWD) si tehnologiile tot-teren specifice, inovatoare.

  • SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
   SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

   De la deplasarea usoara in oras la imbunatatirea sigurantei soferului si pasagerilor, este disponibila o gama diversificata de tehnologii SUV, standard si optionale. Toate echipamentele au fost proiectate si realizate pentru a asigura o calatorie mai placuta.

  • CONFORT
   CONFORT

   Habitaclul modelului Range Rover se remarca prin scaune fata si spate noi, cu 4 locuri confortabile si functionalitatea unui model cu 5 locuri. Ambianta la bord este imbunatatita de sistemul de climatizare cu 4 zone si ionizarea aerului din habitaclu. Sistemul audio Meridian™ si iluminarea ambientala configurabila imbunatatesc atmosfera relaxata.

  Functionalitate

  Confort

  Capabilitati

  Performante

  SUSTENABILITATE

  • SISTEM STOP/START INTELIGENT
   SISTEM STOP/START INTELIGENT

   Toate motorizarile Range Rover incorporeaza tehnologii de reducere a emisiilor de CO₂. Sistemul stop/start inteligent, avansat, permite reducerea consumului de combustibil, iar modul ECO asigura modelului Range Rover o deplasare mai eficienta, prin implementarea automata a unei serii de actiuni, de la apasarea mai usoara a pedalei de acceleratie si schimbarea mai lina a treptelor de viteza, la dezactivarea sistemului de incalzire a oglinzilor retrovizoare exterioare.

  • STRUCTURA DIN ALUMINIU
   STRUCTURA DIN ALUMINIU

   Designul modelului Range Rover include materiale reciclate in bucla inchisa, provenite din procesul de fabricatie a panourilor caroseriei. Acest lucru asigura imbunatatirea performantelor si reducerea emisiilor de Co₂ generate pe intreaga durata de exploatare a vehiculului.

  • ABORDARE PE INTREAGA DURATA DE EXPLOATARE
   ABORDARE PE INTREAGA DURATA DE EXPLOATARE

   Land Rover este o companie dedicata realizarii de vehicule utilizand materiale mai sustenabile si reducerii cantitatii de deseuri si de resurse naturale utilizate. In acest scop, Range Rover a fost proiectat pentru a putea fi reciclat in procent de 85% si recuperat in procent de 95%.

  Echipamente de siguranta

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Punctele de fixare ISOFIX de pe scaunele din spate permit montarea usoara a scaunelor pentru copii. De asemenea, acestea asigura o fixare corespunzatoare a scaunului pentru copii pe vehicul, pentru o siguranta imbunatatita.

  • AIRBAG-URI
   AIRBAG-URI

   Sistemul complet de 6 airbag-uri pentru sofer si pasager al modelului Range Rover asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.

  • CENTURI DE SIGURANTA
   CENTURI DE SIGURANTA

   Sistemele de pretensionare a centurilor de siguranta asigura o protectie suplimentara in caz de accident frontal, prin reducerea deplasarii spre inainte a ocupantilor.

  • FRANARE AUTONOMA
   FRANARE AUTONOMA

   Permite prevenirea coliziunii cu alte vehicule sau cu pietoni, prin actionarea franelor, pentru a reduce gravitatea unui eventual impact.

  • CONTROLUL ELECTRONIC AL TRACTIUNII
   CONTROLUL ELECTRONIC AL TRACTIUNII

   Acest sistem optimizeaza tractiunea si stabilitatea, prin controlarea patinarii rotilor, reducerea cuplului motor transmis rotii care patineaza si actionarea franelor, daca este cazul.

  • ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA
   ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA

   Asistenta la franarea de urgenta detecteaza daca apasati pedala de frana rapid, dar incomplet, si maximizeaza forta de franare. Acest lucru se realizeaza prin cresterea presiunii de franare de catre pompa ABS, pentru a asigura oprirea la timp a vehiculului.