MULTIMEDIA

  • SISTEM AUDIO DIGITAL SURROUND MERIDIAN™
   SISTEM AUDIO DIGITAL SURROUND MERIDIAN™

   Land Rover a colaborat cu Meridian, un lider mondial in tehnologia audio si procesarea digitala a sunetului de inalta performanta, pentru a dezvolta sisteme audio performante pentru Range Rover Evoque. Sistemul audio digital surround Meridian are o putere de 825 W si include 16 difuzoare si subwoofer cu 2 canale, oferind o calitate exceptionala a auditiei, cu sunete inalte clare si sunete joase patrunzatoare. Astfel, puteti regla sunetul in functie de preferintele personale.

   EXPLORATI SISTEMUL MERIDIAN
  • TOUCH SI TOUCH PRO
   TOUCH SI TOUCH PRO

   InControl reprezinta gama de tehnologii avansate Land Rover, care va permite sa va conectati la lumea digitala si la vehiculul dvs., atunci cand nu va aflati la volan. Aceste sisteme pot fi imbunatatite cu ajutorul pachetelor de conectivitate asociate: Connect si Connect Pro.

  • VIZUALIZARE DUBLA
   VIZUALIZARE DUBLA

   Sistemul cu vizualizare dubla permite soferului si pasagerului sa vada informatii complet diferite pe ecranul tactil cu diagonala de 10”. De exemplu, soferul poate utiliza sistemul de navigatie prin satelit, iar pasagerul din fata poate urmari un DVD sau un program TV. Include si un set de casti digitale wireless WhiteFire®.

  • CONNECT SI CONNECT PRO
   CONNECT SI CONNECT PRO

   Aceste pachete suplimentare imbunatatesc si mai mult conectivitatea vehiculului. InControl Apps imbunatateste experienta la bord, cu ajutorul aplicatiilor pentru smartphone compatibile, cum ar fi Spotify, cu peste 30 de milioane de melodii. Ecranul tactil va permite sa monitorizati si sa interactionati cu modelul Range Rover Evoque. Iar functiile hotspot Wi‑Fi si Pro Services va permit sa ramaneti conectati la lumea exterioara, facandu-va viata mai usoara.

  • PROTECT
   PROTECT

   Smartphone-ul joaca rolul unui portal de conectare la modelul Land Rover, cu ajutorul Protect. Puteti verifica de la distanta nivelul combustibilului, gasi vehiculul intr-o parcare aglomerata, inregistra calatoriile si chiar verifica daca nu cumva ati lasat un geam deschis. De asemenea, este inclus serviciul optimizat de asistenta rutiera Land Rover care, in cazul putin probabil al unei defectiuni, poate transmite companiei de asistenta rutiera informatii despre diagnoza si locatie. In cazul accidentelor grave, apelul SOS de urgenta transmite serviciilor de urgenta locatia dvs.

  • PRO SERVICES
   PRO SERVICES

   Disponibil ca parte integranta a pachetului Connect Pro, Pro Services imbunatateste si mai mult performantele sistemului multimedia, pentru a asigura o experienta mai bogata si mai integrata. Sistemul include un hotspot Wi-Fi si o conexiune de date, care permit actualizarea in timp real a informatiilor din trafic, imagini la nivel de strada si cautari online, imbunatatind performantele sistemului Touch Pro.

  INOVATIE

  • MOTOARELE INGENIUM
   MOTOARELE INGENIUM

   Gama de motoare avansate Ingenium include variantele diesel de 150 si 180 CP si varianta pe benzina de 240 CP. In functie de grupul motopropulsor, este disponibila transmisia manuala cu 6 trepte si automata cu 9 trepte.

  • SUSPENSIE USOARA
   SUSPENSIE USOARA

   Realizate din aluminiu si otel usor, ansamblurile arc-amortizor cu tehnologie avansata de gestionare a detentei permit reducerea zgomotului resimtit in habitaclu ca urmare a unui impact. De asemenea, sistemul permite preluarea aproape in intregime a denivelarilor suprafetei de rulare, care nu sunt resimtite in directie sau in sasiu.

  PERFORMANTE

  • SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC
   SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC

   Suspensia adaptiva dinamic asigura un echilibru optim intre confort si stabilitate la rulare. Acest lucru este realizat prin monitorizarea de cel putin 1000 de ori pe secunda a miscarilor vehiculului si reglarea setarilor amortizoarelor intre moale si tare, in functie de solicitarile soferului si de suprafata de rulare. Acest lucru are loc practic instantaneu, pentru a asigura minimizarea ruliului caroseriei si imbunatatirea controlului si a comportamentului rutier. Sistemul detecteaza chiar si conditiile de deplasare in off-road si optimizeaza corespunzator rata de amortizare.

  • VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE
   VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

   Acest sistem imbunatateste agilitatea si stabilitatea vehiculului la abordarea virajelor. Monitorizeaza si echilibreaza continuu distributia cuplului motor la toate rotile, pentru a imbunatati aderenta si manevrabilitatea pe sosea si in off-road. De asemenea, sistemul poate reduce unghiul de bracaj al volanului si tendinta de subvirare, prin franarea rotii spate de pe interiorul virajului, in vederea transferarii unui cuplu mai mare catre roata exterioara si imbunatatirii stabilitatii.

  • TRANSMISIE AUTOMATA CU 9 TREPTE
   TRANSMISIE AUTOMATA CU 9 TREPTE

   Transmisia automata, compacta si usoara, cu 9 trepte, asigura optimizarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, precum si un control imbunatatit in conditii de aderenta redusa. La fel si in timpul tractarii, cu ajutorul primei trepte cu un raport de transmisie foarte scurt. Transmisia este foarte robusta si completeaza perfect capacitatile vehiculului in off-road, oferind in acelasi timp un nivel ridicat de rafinament si eficienta.

  CAPABILITATI

  • TRACTIUNE INTEGRALA (4WD)
   TRACTIUNE INTEGRALA (4WD)

   Tractiunea integrala este disponibila in echiparea standard pentru toate variantele de motorizare (cu exceptia eD4) ale modelului Range Rover Evoque. Cu ajutorul subcadrelor separate fata si spate, a caroseriei rigide, de tip autoportant si a sistemului inteligent de tractiune integrala puteti parcurge cu mai multa incredere trasee in off-road.

  • ALL-TERRAIN PROGRESS CONTROL
   ALL-TERRAIN PROGRESS CONTROL

   Sistemul All-Terrain Progress Control (ATPC) functioneaza la viteze foarte reduse, cuprinse intre 1,8 km/h si 30 km/h si permite soferului mentinerea unei viteze constante in conditii dificile, pentru ca acesta sa se poata concentra asupra manevrarii volanului si ocolirii obstacolelor. De asemenea, va permite sa porniti lin de pe loc chiar si de pe suprafete cu aderenta redusa, cum ar fi gheata, zapada sau iarba uda.

  • TERRAIN RESPONSE
   TERRAIN RESPONSE

   Terrain Response imbunatateste aptitudinile in off-road. Sistemul optimizeaza motorul, transmisia, diferentialele si sasiul, pentru a maximiza manevrabilitatea, confortul si tractiunea, indiferent de suprafata de deplasare. Selectati modul potrivit pentru conditiile de deplasare: general, iarba/pietris/zapada, nisip, noroi si santuri. Vehiculul ofera in orice situatie un comportament rutier sigur si previzibil.

  • CONTROL LA COBORAREA PANTELOR
   CONTROL LA COBORAREA PANTELOR

   Sistemul patentat Land Rover de control la coborarea pantelor (HDC) este disponibil in echiparea standard a tuturor modelelor cu tractiune integrala. Acesta asista la coborarea pantelor abrupte, prin mentinerea unei viteze constante si franarea separata a fiecarei roti. Sistemul functioneaza automat, pentru a reduce viteza vehiculului si a o mentine la o valoare potrivita, in functie de treapta de viteza selectata si de pozitia pedalei de acceleratie.

  • DETECTAREA ADANCIMII VADULUI
   DETECTAREA ADANCIMII VADULUI

   Mai multa siguranta la trecerea unui parau, a unui vad sau la traversarea unei zone inundate. Detectarea adancimii vadului masoara adancimea apei cu ajutorul senzorilor din partea inferioara a oglinzilor exterioare si ofera informatii in timp real cu privire la vehicul. Aceste date si adancimea maxima admisa a vadului sunt afisate pe ecranul tactil si ofera informatii exacte, pentru a putea lua deciziile potrivite.

  • CONTROL LA FRANAREA IN PANTA
   CONTROL LA FRANAREA IN PANTA

   Similar sistemului de asistenta la pornirea din pana, acest sistem previne accelerarea prea rapida a vehiculului la coborarea unei pante. Daca vehiculul se opreste si porneste din panta, sistemul mentine franele actionate si le dezactiveaza treptat, in timp ce porniti de pe loc.

  SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

  • SISTEM COMPLET DE ASISTENTA LA PARCARE
   SISTEM COMPLET DE ASISTENTA LA PARCARE

   Sistemul complet de asistenta la parcare Land Rover permite efectuarea cu usurinta a manevrelor de parcare laterala si perpendiculara, prin directionarea vehiculului intr-un loc de parcare corespunzator. Trebuie doar sa selectati treapta de viteza potrivita si sa controlati viteza vehiculului si pedalele de acceleratie si de frana. Acest sistem va va ghida si la iesirea din parcare si permite astfel o manevrare mai usoara. Schemele si notificarile va ghideaza pe durata manevrelor.

  • SISTEM DE CAMERE VIDEO PERIMETRALE
   SISTEM DE CAMERE VIDEO PERIMETRALE

   Sistemul de camere video perimetrale surprinde imagini pe aproape 360° in jurul vehiculului. Acesta ajuta la parcare si este perfect pentru aplicatii mai complexe, cum ar fi tractarea unei barci sau a unei remorci pentru cai. Pe langa posibilitatea de a afisa mai multe imagini in acelasi timp, aceasta tehnologie dispune si de posibilitatea de a mari/micsora si panorama, asigurand vizibilitate asupra obiectelor si unghiurilor care in mod normal sunt ascunse.

  • MONITORIZARE UNGHI MORT
   MONITORIZARE UNGHI MORT

   Monitorizarea unghiului mort va avertizeaza cu privire la vehiculele aflate in unghiul mort sau care se apropie rapid din spate, prin intermediul unei mici lampi de avertizare in oglinda retrovizoare exterioara corespunzatoare. Detectarea traficului din spate avertizeaza sonor si vizual cu privire la pericolele care se apropie de partile laterale ale vehiculului, pentru a sti ce se afla in spate, chiar si cand nu aveti vizibilitate.

  • ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE, CU MONITORIZARE STARE SOFER
   ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE, CU MONITORIZARE STARE SOFER

   Asistenta la pastrarea benzii de rulare detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si corecteaza usor traiectoria. Monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.

  • CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA
   CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA

   Atunci cand va deplasati pe autostrada sau in trafic aglomerat, acest sistem permite pastrarea unei distante sigure pana la vehiculul din fata, daca acesta incetineste sau se opreste. Daca vehiculul din fata accelereaza, Range Rover Evoque il urmeaza.

  • RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE
   RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE

   Recunoasterea indicatoarelor rutiere va permite sa fiti bine informat, prin afisarea anumitor indicatoare rutiere in cadrul grupului de instrumente, unde pot fi usor de observat, sau pe afisajul de pe parbriz, daca exista in dotare. Sistemul detecteaza indicatoarele de restrictie de viteza (inclusiv indicatoarele transversale variabile) si indicatoarele rutiere care furnizeaza informatii suplimentare, cum ar fi reducerea vitezei in conditii de carosabil umed.

  CONFORT

  • HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI
   HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI

   Hayonul electric, actionat prin gesturi, va permite actionarea (deschiderea si inchiderea) din exterior, fara sa fie nevoie sa atingeti vehiculul sau cheia cu telecomanda. Daca este detectata cheia inteligenta, hayonul poate fi actionat prin trecerea piciorului pe sub senzorii de pe una din partile acestuia.

  • HOMELINK®
   HOMELINK®

   Un plus de confort cu ajutorul sistemului HomeLink®. Acest transmitator universal poate fi programat pentru a se conecta la 3 sisteme wireless de acasa sau de la birou, cum ar fi usi de garaj, porti sau sisteme de iluminare. Pierderea telecomenzilor nu mai reprezinta o problema.

  • ILUMINARE AMBIENTALA CONFIGURABILA HABITACLU
   ILUMINARE AMBIENTALA CONFIGURABILA HABITACLU

   Acest echipament va permite sa variati culoarea si nuanta iluminarii, pentru a schimba ambianta in habitaclu in functie de preferintele personale. Sunt disponibile 10 culori, de la Ice White la Racing Red.

  • CLIMATIZARE
   CLIMATIZARE

   Acest sistem include un senzor de calitate a aerului, care monitorizeaza umiditatea, gradul de poluare si conditiile climatice extreme; fantele de ventilatie din habitaclu va permit sa reglati corespunzator temperatura interioara. Toti pasagerii se vor simti confortabil, indiferent de locul ocupat.