Optiuni si accesorii

Nu toate optiunile sunt disponibile pentru toate modelele. Pentru informatii suplimentare luati legatura cu cel mai apropiat dealer Land Rover.

  Optiuni exterior

  Optiuni exterior

  JANTE PERFORMANTE DIN ALIAJ USOR

  Personalizati modelul Range Rover Evoque cu jantele din aliaj usor preferate. Aveti la dispozitie o gama diversificata de design-uri moderne si dinamice, cu un diametru cuprins intre 17” si 20”.

  Configurator

  Optiuni interior

  • SENZATIE DE SPATIU SI LUMINOZITATE
   SENZATIE DE SPATIU SI LUMINOZITATE

   La modelele Coupé si cu 5 usi, plafonul panoramic complet din sticla, disponibil optional, sporeste senzatia de spatiu in habitaclu, permite patrunderea luminii naturale si asigura o vizibilitate perfecta in toate directiile.

  • CULOAREA PREFERATA
   CULOAREA PREFERATA

   Pentru a personaliza modelul Range Rover Evoque puteti selecta dintr-o gama diversificata de culori si materiale, printre care pielea granulata sau Oxford.

  • FINISAJE SOFISTICATE
   FINISAJE SOFISTICATE

   Imbunatatiti aspectul suprafetelor, cu ornamente din aluminiu lustruit, texturat sau cu elemente florale ori lemn Macassar, Dark Grey Oak sau Gloss Black Strata.

  Pachete optionale

  Pachete optionale

  Pachete optionale

  PACHET BLACK DESIGN


  Pachetul optional Black Design aduce un plus de sobrietate exteriorului modelului Range Rover Evoque. Disponibil in toate variantele de culori exterioare, include faruri, proiectoare de ceata si lampi spate fumurii, elemente exterioare Narvik Black si jante din aliaj usor speciale, de 20”, de culoare Satin Black.

  Configurator

  Pachete optionale

  Pachete optionale

  PACHET GRAPHITE DESIGN


  Puneti in valoare aspectul elegant al modelului Range Rover Evoque, cu noul pachet Graphite Design. Include faruri, proiectoare de ceata si lampi spate fumurii, o rampa grila de radiator Dorchester Grey satinat si plafon negru, in culoare contrastanta. Aspectul este completat de jantele din aliaj usor speciale, de 20”, de culoare Technical Grey satinat.

  Configurator

  Accesorii

  • ACCESORII INTERIOR
   ACCESORII INTERIOR

   Adaugati oricand accesorii aprobate Land Rover, de la scaune pentru copii si huse de protectie la sisteme multimedia si imbunatatiri tehnice.

  • ACCESORII EXTERIOR
   ACCESORII EXTERIOR

   Imbunatatiti aspectul vehiculului cu detalii atragatoare, adaugati scuturi de protectie pentru deplasarea in off-road.

  • TRANSPORT SI TRACTARE
   TRANSPORT SI TRACTARE

   Cu ajutorul unui kit de bare de amarare puteti transporta pe plafon echipament sportiv specializat, iar accesoriile permit utilizarea capacitatii de tractare a modelului Land Rover.

  • JANTE SI ACCESORII
   JANTE SI ACCESORII

   Personalizati aspectul modelului Land Rover cu jante din aliaj usor si imbunatatiti-le cu accesorii elegante Land Rover.