OPTIUNI SI ACCESORII LAND ROVER

Nu toate optiunile sunt disponibile pentru toate modelele. Pentru informatii suplimentare luati legatura cu cel mai apropiat dealer Land Rover.

  PACHETE OPTIONALE

  Optiuni Exterior

  PLAFON IN CULOARE CONTRASTANTA


  Puneti in valoare plafonul modelului Range Rover Evoque, cu o gama de culori care completeaza sau contrasteaza cu nuanta caroseriei. Exista 2 optiuni pentru plafonul contrastant: gri sau negru. Ambele imbunatatesc semnificativ aspectul vehiculului.2

  CONFIGURATOR

  Optiuni Interior

  • SENZATIE DE SPATIU SI LUMINOZITATE
   SENZATIE DE SPATIU SI LUMINOZITATE

   La modelele cu 5 usi, plafonul panoramic complet din sticla, disponibil optional, sporeste senzatia de spatiu in habitaclu, permite patrunderea luminii naturale si asigura o vizibilitate perfecta in toate directiile.

  • CULOAREA PREFERATA
   CULOAREA PREFERATA

   Pentru a personaliza modelul Range Rover Evoque puteti selecta dintr-o gama diversificata de culori si materiale, printre care pielea granulata sau Oxford.

  • FINISAJE SOFISTICATE
   FINISAJE SOFISTICATE

   Imbunatatiti aspectul suprafetelor, cu ornamente din aluminiu lustruit, texturat sau cu elemente florale ori lemn Macassar, Dark Grey Oak sau Gloss Black Strata.

  ACCESORII LAND ROVER

  • ACCESORII INTERIOR
   ACCESORII INTERIOR

   Adaugati oricand accesorii aprobate Land Rover, de la scaune pentru copii si huse de protectie la sisteme multimedia si imbunatatiri tehnice.

  • ACCESORII EXTERIOR
   ACCESORII EXTERIOR

   Imbunatatiti aspectul vehiculului cu detalii atragatoare, adaugati scuturi de protectie pentru deplasarea in off-road.

  • TRANSPORT SI TRACTARE
   TRANSPORT SI TRACTARE

   Cu ajutorul unui kit de bare de amarare puteti transporta pe plafon echipament sportiv specializat, iar accesoriile permit utilizarea capacitatii de tractare a modelului Land Rover.

  • JANTE SI ACCESORII
   JANTE SI ACCESORII

   Personalizati aspectul modelului Land Rover cu jante din aliaj usor si imbunatatiti-le cu accesorii elegante Land Rover.