Design

  Versatilitate

  Tehnologie

  • INOVATIE
   INOVATIE

   Imbunatatim continuu tehnologia motorizarilor, pentru a incorpora ultimele inovatii, cum ar fi sistemul stop/start inteligent, care permite reducerea consumului de combustibil cu 5 - 7%, comparativ cu motoarele din generatia anterioara. De asemenea, sunt utilizate sisteme de transmisie usoare, care asigura o eficienta imbunatatita si reducerea suplimentara a emisiilor de CO2.

  • PERFORMANTE PE SOSEA
   PERFORMANTE PE SOSEA

   Controlul adaptiv al vitezei de croaziera permite mentinerea unei viteze constante la drum lung si a unei distante sigure fata de vehiculul din fata. Suspensia adaptiva dinamic asigura echilibrul optim intre confort si sportivitate, iar vectorizarea cuplului permite imbunatatirea manevrabilitatii pe viraje. Impreuna asigura un comportament rutier sigur si echilibrat.

  • CAPABILITATI OFF-ROAD
   CAPABILITATI OFF-ROAD

   Toate modelele Land Rover se disting prin capabilitatile in off-road si va permit manevrarea cu mai multa usurinta pe cele mai dificile suprafete si in cele mai grele conditii. De la Terrain Response la controlul la coborarea pantelor, gama noastra de tehnologii patentate permite deplasarea cu incredere atat pe drumuri asfaltate, cat si in off-road.

  • SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
   SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

   Sistemele noastre de asistenta pentru sofer va permit sa va concentrati asupra drumului, oferind monitorizare si asistenta in diferite conditii de deplasare. De exemplu, monitorizarea unghiului mort va avertizeaza cu privire la vehiculele care se apropie din lateral, recunoasterea indicatoarelor rutiere va asigura ca sunteti bine informat, prin afisarea anumitor indicatoare rutiere in cadrul grupului de instrumente, ceea ce va permite sa raspundeti mai rapid la eventualele restrictii, iar gama de tehnologii pentru parcare preia stresul generat de aceasta manevra.

  • CONFORT
   CONFORT

   Vehiculele noastre sunt echipate cu cele mai moderne sisteme de incalzire si de racire, pentru a garanta cel mai ridicat grad de confort soferului si pasagerilor. Indiferent de conditiile atmosferice, calatoria va fi placuta si relaxanta.

  • MULTIMEDIA
   MULTIMEDIA

   Smartphone-ul si vehiculul pot furniza o multitudine de informatii si asigura petrecerea placuta a timpului la bord. Daca este activata functia de vizualizare dubla, sistemul de navigatie prin satelit, cu ecran tactil cu diagonala de 10” afiseaza traseul, in timp ce pasagerul din fata urmareste un DVD sau un program TV. InControl Apps permite conectarea in siguranta a smartphone-ului la ecranul tactil cu diagonala de 10” al vehiculului. Iar sistemul audio Meridian™ permite redarea muzicii in habitaclu.

  Confort

  Capabilitati

  Testat in conditii extreme

  • SUSPENSIE
   SUSPENSIE

   Va fi greu sa impingeti limitele modelului Range Rover Evoque mai mult decat am facut-o noi. Pentru a garanta un comportament de neegalat atat pe drumuri asfaltate, cat si in off-road, Range Rover Evoque a fost expus conditiilor de utilizare ce intervin intr-o perioada de 10 ani, intr-un timp mult mai scurt, cu ajutorul standului nostru de testare ultramodern.

  • VITEZA VANTULUI
   VITEZA VANTULUI

   In camerele noastre climatizate putem recrea unele dintre cele mai dificile conditii de vant pe care le poate intampina modelul Range Rover Evoque. Nu doar vijelii cu o viteza de 240 km/h, dar si temperaturi exterioare ridicate si conditii cu o circulatie redusa a maselor de aer. Numai prin testarea in conditii extreme a tuturor sistemelor putem garanta o fiabilitate perfecta.

  • PE VREME CALDA SI RECE
   PE VREME CALDA SI RECE

   In conditii reale si in camerele noastre climatizate variem temperatura intre -40 °C si 50 °C. Apoi verificam principalele functii si sisteme, conform standardelor noastre exigente. Astfel, putem asigura confort si conectare la mediul inconjurator chiar si pe cel mai indepartat munte sau in cel mai intins desert.

  • OFF-ROAD
   OFF-ROAD

   De la drumurile inghetate din Arjeplog, Suedia, la nisipul nemilos al desertului din Dubai, asiguram capabilitatile legendare in off-road specifice tuturor modelelor Land Rover. Prototipurile sunt testate aproximativ 8.500 km, in cele mai dificile conditii de off-road.

  Performante

  Sustenabilitate