LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

PHEV — CEA MAI INOVATOARE MOTORIZARE LAND ROVER DE PANA ACUM

EXPLORATI MODELUL PHEV

EMISII DE CO2 g/km
64

CONSUM DE COMBUSTIBIL (in ciclu combinat)
2,8

RANGE ROVER PHEV

RAFINAMENT FARA COMPROMIS. CAPABILITATI EXTRAORDINARE

EXPLORATI ACEST MODEL

EMISII DE CO2 g/km
64

CONSUM DE COMBUSTIBIL (in ciclu combinat)
2,8

RANGE ROVER SPORT PHEV

PUTEREA SUPRAALIMENTARII.
EMISII PHEV

Explorati acest model

EMISII DE CO2 g/km
64

CONSUM DE COMBUSTIBIL (in ciclu combinat)
2,8

CONFIGURATOR
Configurati modelul perfect
DESCARCATI O BROSURA
Aflati ce are de oferit acest Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover

Modelul P400e imbina avantajele propulsiei electrice cu capabilitatile legendare Range Rover, asigurand emisii de noxe foarte reduse si o autonomie in modul electric de pana la 48 km.

Elizabeth Hill
INGINER SEF DE PRODUS

 • PUTERE

  Utilizand o combinatie intre motorul Ingenium Si4 avansat, de 2,0 litri, pe benzina, de 300 CP si un motor electric de 85 kW, modelul PHEV dezvolta o putere de 404 CP si are emisii de CO2 de 64 g/km.

 • MODURI DE CONDUS

  Puteti sa selectati modul hibrid, cu motoarele functionand in paralel (modul de condus standard), care imbina utilizarea motorului pe benzina si a motorului electric, sau modul complet electric (EV).^

 • DEPLASARE RAFINATA, SILENTIOASA

  In modul complet electric (EV) modelul PHEV asigura o deplasare extrem de silentioasa, iar pentru un rafinament suplimentar, garanteaza trecerea fara intreruperi intre propulsia electrica si cea pe benzina.

 • CAPABILITATI EXTRAORDINARE

  Din punct de vedere al capabilitatilor, modelul PHEV este exact si performant si permite depasirea fara probleme a situatiilor dificile intalnite in off-road, cum ar fi traversarea vadurilor* sau trecerea peste bolovani.

CUM FUNCTIONEAZA
CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL PHEV


PHEV imbina puterea furnizata de motorul Ingenium usor si de motorul electric cu o putere de 85 kW, cu un acumulator de 13 kWh, care se incarca de la o sursa externa. In modul EV, acest sistem asigura o autonomie de pana la 51 kW, daca acumulatorul este complet incarcat, si zero emisii de CO2.

DESPRE VEHICULELE ELECTRICE
VEHICUL ELECTRIC HIBRID, CU ASISTENȚĂ MEDIE (MHEV)
MHEV este un sistem hibrid, care colecteaza si stocheaza energia pierduta in mod normal in timpul decelerarii vehiculului si o utilizeaza inteligent, pentru a asista motorul termic. Include un sistem stop start imbunatatit, care permite oprirea motorului termic in timp ce vehiculul decelereaza pana la oprire. Aceste functii permit reducerea consumului de combustibil al vehiculului.
VEHICUL ELECTRIC HIBRID (HEV)
Vehiculul electric hibrid (HEV) este propulsat de un motor conventional si un motor electric, care asigura imbunatatirea eficientei, iar acumulatorul se incarca in timpul franarii cu recuperarea energiei. Aceasta energie este generata de procesul de franare cu recuperarea energiei, care capteaza si stocheaza in acumulator energia cinetica.
VEHICUL ELECTRIC HIBRID, CU CONECTARE LA PRIZĂ (PHEV)
Utilizeaza un motor conventional, unul electric si un acumulator. Un vehicul electric hibrid, cu conectare la priza (PHEV) se incarca de la o sursa externa de alimentare cu tensiune si, utilizand franarea cu recuperarea energiei, selecteaza alternativ sau concomitent motoarele termic si electric, pentru a asigura performante si eficienta optime.
VEHICUL ELECTRIC CU BATERIE (BEV)
Vehiculul electric cu acumulator (BEV) nu dispune de motor conventional. Este propulsat exclusiv de un motor electric, iar acumulatorul se incarca de la priza si asigura deplasarea permanenta numai in modul electric. Deoarece se incarca de la o sursa externa de alimentare cu tensiune si utilizeaza franarea cu recuperarea energiei, un BEV se remarca prin zero emisii de noxe.
INCARCARE EV
DESPRE INCARCAREA PHEV

Cablul din dotare permite incarcarea vehiculului peste noapte, de la o priza de uz casnic. Daca sunt necesare solutii de incarcare EV mai flexibile sau mai rapide, pot fi utilizate echipamente de incarcare optionale, cum ar fi un panou de incarcare CA.**

EXPLORATI OPTIUNILE DE INCARCARE
SELECTATI MODELUL
RANGE ROVER PHEV
Special, rafinat si elegant; este un model care dispune de toate calitatile specifice Range Rover, la care se adauga eficienta si performantele specifice propulsiei PHEV.
EXPLORATI ACEST MODEL
RANGE ROVER SPORT PHEV
Performante, capabilitate si eficienta la cel mai inalt nivel, cu Range Rover Sport PHEV. Designul dinamic, agil si comportamentul rutier sigur sunt completate de performantele imbunatatite si de emisiile mai reduse de noxe, asigurate de cea mai inovatoare motorizare Land Rover de pana cam.
EXPLORATI ACEST MODEL

*Traversarea vadurilor este posibila numai daca motorul termic este pornit
*
* Timpii de incarcare variaza in functie de piata, sursa de alimentare si sistemul de incarcare.
^ Daca soferul are nevoie de putere si cuplu motor mai mari decat cele disponibile sau daca acumulatorul se descarca pana la un punct la care nu mai poate asigura inaintarea, modul hibrid cu motoarele functionand in paralel se reactiveaza automat. Portbagajul modelelor PHEV are un volum mai mic; pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local