Modelul P400e imbina avantajele propulsiei electrice cu capabilitatile legendare Range Rover, asigurand emisii de noxe foarte reduse si o autonomie in modul electric de pana la 51 km.

Elizabeth Hill
Inginer sef de produs

 • PUTERE

  Utilizand o combinatie intre motorul Ingenium Si4 avansat, de 2,0 litri, pe benzina, de 300 CP si un motor electric de 85 kW, modelul PHEV dezvolta o putere de 404 CP si are emisii de CO2 de 64 g/km

 • MODURI DE CONDUS

  Puteti sa selectati modul hibrid, cu motoarele functionand in paralel (modul de condus standard), care imbina utilizarea motorului pe benzina si a motorului electric, sau modul complet electric (EV).^

 • DEPLASARE RAFINATA, SILENTIOASA

  In modul complet electric (EV) modelul PHEV asigura o deplasare extrem de silentioasa, iar pentru un rafinament suplimentar, garanteaza trecerea fara intreruperi intre propulsia electrica si cea pe benzina.

 • CAPABILITATI EXTRAORDINARE

  Din punct de vedere al capabilitatilor, modelul PHEV este exact si performant si permite depasirea fara probleme a situatiilor dificile intalnite in off-road, cum ar fi traversarea vadurilor* sau trecerea peste bolovani.

CUM FUNCTIONEAZA

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL PHEV


PHEV imbina puterea furnizata de motorul Ingenium usor si de motorul electric cu o putere de 85 kW, cu un acumulator de 13 kWh, care se incarca de la o sursa externa. In modul EV, acest sistem asigura o autonomie de pana la 51 kW, daca acumulatorul este complet incarcat, si zero emisii de CO2.

DESPRE VEHICULELE ELECTRICE

INCARCARE EV

SELECTATI MODELUL

 • Range Rover PHEV
 • Range Rover Sport PHEV