INCARCARE PHEV

GASITI SOLUTIA DE INCARCARE EV IDEALA PENTRU DVS.

EMISII DE CO2 g/km
64

CONSUM DE COMBUSTIBIL (in ciclu combinat)
2,8

INCARCARE LA DOMICILIU
INCARCARE LA DOMICILIU

Incarcarea modelelor PHEV Land Rover se poate face de la o priza clasica sau cu ajutorul unui conector IEC. Incarcarea completa peste noapte este ideala, deoarece dureaza numai 7.5 ore si permite deplasarea cu zero emisii pe o distanta de 51 km. Instalarea si utilizarea unei statii de incarcare permite reducerea timpului de incarcare la numai 2.75 ore*.

INCARCAREA DE LA STATIILE DE INCARCARE PUBLICE
INCARCAREA DE LA STATIILE DE INCARCARE PUBLICE

Atunci cand nu sunteti acasa, puteti incarcare vehiculul electric hibrid la statiile de incarcare publice. Acestea se gasesc la statiile de service de pe autostrada, in benzinarii si parcari publice. Sistemul Connect Pro permite identificarea acestora pe traseu. **

ECHIPAMENT DE INCARCARE EV
CAUTATI ACCESORII
CABLU PENTRU INCARCAREA LA DOMICILIU - STANDARD
Toate modelele Land Rover PHEV sunt echipate cu un cablu pentru incarcarea la domiciliu (cablu de incarcare mod 2). Cablul permite conectarea la prizele obisnuite si asigura incarcarea acumulatorului in numai 7,4 ore. Cablul poate fi utilizat indiferent de conditiile atmosferice. Pentru timpii de incarcare din zona dvs., luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. †
CABLU DE INCARCARE MULTIFUNCTIONAL - ACCESORIU
Încarcarea completa se poate face in numai 2,75 ore*, cu ajutorul cablului de incarcare multifunctional accesoriu (cablul de incarcare universal mod 2) si a unei statii de incarcare speciale. Adaptorul multifunctional va permite sa utilizati cablul in timpul deplasarilor in strainatate, cu ajutorul variantelor de stecher cu 2 sau 3 pini, specifice regiunii respective.†
CABLU DE INCARCARE PENTRU STATIILE PUBLICE - ACCESORIU
În timpul calatoriilor, cablul pentru statiile de incarcare publice (cablul de incarcare mod 3) permite conectarea la statiile de incarcare CA. Cablul este compatibil cu o statie de incarcare la domiciliu, care poate fi instalata de un furnizor autorizat Land Rover.†
STATIE DE INCARCARE LA DOMICILIU

Furnizorii si instalatorii de statii de incarcare autorizati Land Rover asigura efectuarea unor lucrari la cele mai ridicate standarde. Statia de incarcare robusta poate fi montata intr-o locatie potrivita. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover.

Gasiti cel mai apropiat dealer
FRANARE CU RECUPERAREA ENERGIEI

Franarea cu recuperarea energiei utilizeaza motorul electric pentru a recupera energia cinetica generata de franare, in vederea transformarii acesteia in energie electrica, utilizata pentru incarcarea acumulatorului de inalta tensiune. Acest proces are loc in momentul in care eliberati pedala de acceleratie si in timpul franarii. Franarea cu recuperarea energiei nu inlocuieste incarcarea vehiculului, dar sporeste autonomia.

SELECTATI MODELUL
RANGE ROVER PHEV
Special, rafinat si elegant; este un model care dispune de toate calitatile specifice Range Rover, la care se adauga eficienta si performantele specifice propulsiei PHEV.
EXPLORATI ACEST MODEL
RANGE ROVER SPORT PHEV
Performante, capabilitate si eficienta la cel mai inalt nivel, cu Range Rover Sport PHEV. Designul dinamic, agil si comportamentul rutier sigur sunt completate de performantele imbunatatite si de emisiile mai reduse de noxe, asigurate de cea mai inovatoare motorizare Land Rover de pana cam.
EXPLORATI ACEST MODEL

*Timpul de incarcare poate varia in functie de reteaua de alimentare cu electricitate a locuintei. 
*
*Anumite statii este posibil sa solicite inregistrare sau plata. 
† Un vehicul electric sau un cablu de incarcare nu trebuie utilizat niciodata cu un prelungitor sau un adaptor. 
Portbagajul modelelor PHEV are un volum mai mic; pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local. 
Echipamentul de incarcare poate varia in functie de piata. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local.

CONFIGURATOR
Configurati modelul perfect
DESCARCATI O BROSURA
Aflati ce are de oferit acest Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover