• Toate piesele originale Land Rover au fost proiectate, fabricate si testate pentru a respecta standardele ridicate Land Rover
 • Fiecare piesa originala Land Rover dispune de o garantie de 24 de luni
 • Incredere deplina privind potrivirea, calitatea, durabilitatea si functionarea
 • Ofera siguranta si performante imbunatatite

Toate piesele originale Land Rover pot fi comandate la orice dealer Land Rover. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul dvs.

Filtre de aer originale Land Rover:
Deplasarile in aer liber. Una dintre placerile la volanul unui Land Rover. Cu ajutorul filtrelor de aer originale Land Rover, motorul dvs. beneficiaza de aerul curat de care are nevoie. Proiectate conform standardelor Land Rover exigente de filtrare si calibrare.

Filtrare
Aceste filtre de aer asigura o filtrare la nivel de micron, pentru protectia impotriva particulelor daunatoare - cum ar fi murdaria sau praful, in special la utilizarea in teren accidentat. De asemenea, filtrele noastre de aer minimizeaza restrictionarea debitului de aer si asigura un flux controlat de aer curat, necesar pentru functionarea motorului.

Calibrare
Fiecare filtru de aer este calibrat in functie de un anumit model Land Rover si permite trecerea fluxului de aer necesar pentru sistemul motorului si senzorii acestuia. Filtrele de aer neoriginale pot deregla fluxul de aer si calibrarea senzorilor, ceea ce poate afecta performantele motorului, consumul de combustibil si emisiile de noxe.

Jante din aliaj usor originale Land Rover:
Daca va deplasati numai de drumuri asfaltate, aveti nevoie doar de jante normale. Dar aveti un Land Rover! Principalele calitati ale jantelor din aliaj usor originale:

Rezistenta
Fabricate dintr-un aliaj de aluminiu si siliciu, care asigura rezistenta si durabilitate optime; fiecare janta este verificata cu raze X, pentru a vedea daca nu prezinta fisuri microscopice.

Echilibru
Proiectate la standarde geometrice si de echilibru exacte, jantele noastre din aliaj usor asigura o distanta de siguranta mai exacta fata de alte componente (precum etrierii de frana). Rezultatul? Calitati excelente pe asfalt si in teren accidentat.

Durabilitate
Mai intai trebuie sa treaca printr-un test exigent de rezistenta la coroziune, care dureaza 12 saptamani. Este analizata rezistenta jantelor din aliaj usor originale la lichide corozive, cum ar fi lichid de frana, combustibil si produse de curatare. Apoi urmeaza testul de rezistenta la actiunea sarii, care dureaza 1.000 de ore. Iernile nu ne vor crea probleme niciodata.

Siguranta
Testul de impact cu un pendul simuleaza loviturile de borduri in cele mai slabe si mai rezistente puncte ale unei jante din aliaj usor. Acest test privind comportamentul structural asigura o absorbtie a socurilor si o siguranta optime, protejand vehiculele si pasagerii.

Frane originale Land Rover:
Caldura si praful din Death Valley. Temperaturile negative din nordul peninsulei Scandinave. Extreme, insa nu afecteaza performantele discurilor si placutelor de frana originale Land Rover. Dupa 12 luni de proiectare si dezvoltare atente, a venit timpul testarii:
Rafinament - testarea la temperaturi si in conditii meteo extreme permite cuantificarea si eliminarea problemelor de rafinament, cum ar fi scartaitul si trepidatiile generate la franare.
Performante - franele originale Land Rover sunt supuse testului de fading standard AMS - utilizat de producatorii importanti pentru vehiculele de inalta performanta. Dupa accelerarea rapida pana la 100 km/h a vehiculului de teste, se franeaza la maximum pana la oprire. Aceasta procedura este repetata non stop timp de 12 cicluri, pentru a vedea daca se obtin performante consecvente la testare.
Stabilitate - testele rutiere pe drumurile de munte virajate din Alpii Francezi provoaca o crestere a temperaturii discurilor si placutelor de frana la mai mult de 500 °C in timpul franarilor puternice si prelungite. Chiar si in astfel de conditii extreme, placutele si discurile noastre de frana raman stabile si fiabile.
Feedbackul pedalei - toate franele originale Land Rover sunt proiectate conform standardului „Chauffeur Stop”. Acest standard special este utilizat pentru a asigura oprirea lina a vehiculului atat la viteze mari, cat si la viteze mici. Mai mult, aceasta functie permite obtinerea unei senzatii de siguranta si incredere la apasarea pedalei de frana.
Parcare - calitatile superioare ale sistemelor noastre de franare sunt demonstrate prin intermediul unui test de parcare in care anumite vehicule Land Rover pot stationa in panta de 30° (inclinare de 58%) numai cu ajutorul franei de parcare.

Sisteme de esapament originale Land Rover:
Proiectate pentru a asigura echilibrul perfect intre putere si rafinament, esapamentele originale Land Rover sunt calibrate conform standardelor speciale Land Rover. Rezultatul? Performante excelente si un consum redus de combustibil.
Acustica - sistemul nostru de esapament asigura o calitate a sunetului optimizata in toate conditiile de deplasare. Asigurarea unui sunet optim al esapamentului in toate conditiile de deplasare si respectarea cerintelor legale privind zgomotul presupun o perioada indelungata de dezvoltare.
Rezistenta materialelor - pentru a asigura intregului sistem de esapament o structura robusta si durabila, este utilizat inoxul, care poate rezista la o temperatura a gazelor de esapament mai mare de 700 ºC.
Dezvoltare - sistemele de esapament originale Land Rover au fost supuse la peste 1.000 de ore de testare riguroasa pe standuri dinamometrice specializate, care simuleaza o varietate de conditii de deplasare dificile.

Filtre de combustibil originale Land Rover:
Produsele corozive si daunatoare nu au nicio sansa in fata unui filtru de combustibil original Land Rover.
Riscurile aferente filtrelor de calitate inferioara
La fiecare alimentare cu combustibil, exista riscul contaminarii combustibilului. Murdarie, nisip, rugina... daca aceste particule abrazive vin in contact cu injectoarele de combustibil si componentele invecinate, cresc emisiile de noxe si consumul de combustibil si scade puterea motorului. Din fericire exista filtrele de combustibil originale Land Rover, care:

 • Retin substantele contaminante, chiar si de dimensiuni microscopice
 • Retin apa din motorina
 • Asigura protectie optima
 • Permit mentinerea unui debit controlat si exact al combustibilului catre motor

Bineinteles, filtrele noastre de combustibil originale sunt testate intensiv din punct de vedere al durabilitatii, rezistentei la coroziune si presiune si sigurantei la zdrobire. Aceasta inseamna calitatea Land Rover.

Filtre de ulei originale Land Rover:
Filtrele de ulei sunt esentiale pentru functionarea si durabilitatea motorului. Filtrele de ulei originale Land Rover asigura filtrarea completa a uleiului de motor, pentru o ungere si o protectie optime si permit evitarea riscurilor specifice filtrelor de calitate inferioara:

 • Filtrele care se colmateaza prea rapid pot forta deschiderea unei supape de ocolire pentru situatii de urgenta si trecerea prin motor a unui ulei nefiltrat si daunator
 • Filtrele de calitate inferioara permit trecerea particulelor si cresc uzura motorului si emisiile de noxe
 • Filtrele care nu fac fata la temperaturi ridicate se pot defecta sau sparge si pot provoca defectarea motorului
 • Filtrele de calitate inferioara nu etanseaza corespunzator, iar uleiul de motor nefiltrat sau reducerea presiunii uleiului poate provoca defectarea motorului

Cum puteti proteja vehiculul dvs. marca Land Rover
Filtrele de ulei originale Land Rover trec printr-o faza de dezvoltare care presupune mii de ore de teste pe motor si zeci de mii de kilometri de testare pe vehicule, in conditii de clima extreme.
Prin utilizarea filtrelor de ulei originale, inlocuite la intervalele de service specificate, puteti fi sigur de calitatea, montajul, durabilitatea si functionarea optime ale vehiculului dvs. marca Land Rover si a pieselor sale componente.