MERIDIAN™ PENTRU LAND ROVER

UN PARTENERIAT CARE A PERMIS DEZVOLTAREA UNOR SISTEME AUDIO PERFORMANTE PENTRU VEHICULE

URMARITI VIDEOCLIPUL

In calitate de lider britanic in domeniul tehnologiei si inovatiilor, Land Rover impartaseste viziunea Meridian’s privind calitatea, performantele si dedicarea, in vederea asigurarii celei mai bun auditii la bordul vehiculelor.

RICHARD HOLLINSHEAD
DIRECTOR DE TEHNOLOGIE MERIDIAN

 • SISTEM AUDIO CAPTIVANT

  Tehnologia TrifieldTM* combina in mod continuu canalele, pentru a distribui optim sunetul la bordul modelelor Land Rover.


  *Tehnologia Trifield este disponibila numai pentru anumite sisteme audio. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local.

 • SISTEM AUDIO PERFORMANT

  Meridian va permite sa simtiti ritmul muzicii, cu o calitate exceptionala a auditiei, concretizata in inalte clare si joase patrunzatoare.

 • CORECTIE SUNET IN HABITACLU

  Tehnologia care adapteaza sunetul la diferitele suprafete din habitaclul modelelor Land Rover, pentru o calitate exceptionala a auditiei.

 • O EXPERIENTA EMOTIONALA

  Sistemul audio Meridian performant, realizat in Marea Britanie, asigura reproducerea fidela a sunetului la bordul modelelor Land Rover.

SISTEM AUDIO MERIDIAN
SISTEM AUDIO MERIDIAN

Habitaclul modelelor Land Rover este configurat ideal pentru a asculta muzica preferata. Sistemul audio Meridian poate include pana la 12 difuzoare * , are o putere de 380 W si subwoofer cu 2 canale. Sunt disponibile 2 versiuni, in functie de tipul sistemului multimedia; Touch sau Touch Pro.*

URMARITI VIDEOCLIPUL
SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN
SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN

Sistemul audio surround Meridian ofera toata incitarea si claritatea unei sali de concert, cu ajutorul a pana la 18 difuzoare amplasate in fata, in spate si pe laterale, subwoofer-ului cu 2 canale si puterii de 825 W - caracteristici integrate perfect cu ajutorul tehnologiei Trifield Meridian.*

URMARITI VIDEOCLIPUL
SISTEM AUDIO MERIDIAN SIGNATURE
SISTEM AUDIO MERIDIAN SIGNATURE

Sistemul audio Meridian Signature asigura o fidelitate deosebita a auditiei prin cele pana la 28 de difuzoare* si al puterii de 1700 W; include subwoofer cu 2 canale si tehnologia inovatoare Trifield 3D pentru habitaclul vehiculelor, pentru a va invalui cu un sunet la o calitate exceptionala.*

URMARITI VIDEOCLIPUL
TEHNOLOGIE AUDIO MERIDIAN

Simtiti diferenta. Meridian dezvolta tehnologii inovatoare, pentru a oferi o calitate deosebita a sunetului la bordul vehiculelor.

PROCESARE DIGITALA A SEMNALULUI
Integreaza toate elementele sistemului audio, pentru a asigura performante specifice unor difuzoare mai mari.
CORECTIE SUNET IN HABITACLU
Algoritmul avansat Meridian de corectie a sunetului in habitaclu configureaza calitatea auditiei in functie de acustica habitaclului modelului Land Rover.
CORELARE DIGITALA A VARIATIILOR
Corelarea digitala a variatiilor permite conversia lina si fara intreruperi a semnalului digital si pastrarea celor mai fine detalii ale variatiilor sunetului. Rezultatul este o conversie audio autentica, la aceeasi calitate cu inregistrarea initiala.
TRIFIELD†
Tehnologia Trifield Meridian coreleaza perfect canalul central, canalele surround si canalele stanga/dreapta, pentru a oferi tuturor pasagerilor o calitate consecventa a auditiei.
TRIFIELD 3D
Trifield 3D are la baza tehnologia Meridian unanim apreciata, este primul sistem de acest fel din lume si asigura o calitate excelenta a auditiei. Prin adaugarea unor canale speciale pe inaltime, senzatia de spatiu din habitaclu sunt imbunatatite cu ajutorul unei experiente 3D, pentru o claritate fara egal a sunetului in habitaclu.
MERIDIAN SI LAND ROVER

Parteneriatul dintre Meridian si Land Rover a permis realizarea celor mai performante, rafinate si personalizate sisteme audio britanice pentru automobile. Cele 3 sisteme audio Meridian includ tehnologii avansate, care asigura o calitate deosebita a auditiei stereo sau surround in habitaclul modelelor Land Rover, imbunatatind claritatea si autenticitatea sunetului.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:jLy7DplUZKk
ISTORIA MERIDIAN

Fondata in anul 1977 la Cambridgeshire, UK, Meridian Audio creeaza sisteme audio hifi de inalta performanta pentru automobile, in parteneriat cu Land Rover. Meridian a fost deschizatoare de drumuri in multe privinte, cum ar fi difuzoarele active si primul procesor digital de sunet surround din lume. Inovatiile tehnice Meridian au permis realizarea unui habitaclu foarte apreciat, in care va puteti bucura de muzica preferata.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:jLy7DplUZKk

Trifield si dispozitivul cu trei campuri este marca a Trifield Productions Ltd.
†† Meridian este marca inregistrata a Meridian Audio Ltd.
*Numarul de difuzoare si puterea acestora depinde de modelul Land Rover selectat. Vehiculul din imagine este un model Range Rover. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local. Aceasta imagine cu Land Rover este exclusiv in scop informativ. Pozitia difuzoarelor poate varia in functie de model.

TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer