NO TIME TO DIE SI LAND ROVER

LAND ROVER APARE IN NO TIME TO DIE

URMARESTE FILMUL
din noiembrie IN CINEMA
ICONICELE MODELE TOT-TEREN IN INIMA ACTIUNII

Noul Defender si Range Rover Sport SVR in actiunea spectaculoasa din cel de-al 25-lea film James Bond, alaturi de modele clasice Land Rover si Range Rover.

NOUL DEFENDER

James Bond se intoarce in No Time To Die. Noul Defender a fost testat de echipa de cascadori, care l-au impins la limite extreme. Fiecare Defender 110 X este de culoare Santorini Black, cu jante de aliaj gri inchis satinat. In urma testelor din No Time To Die, noul Defender stabileste noi standarde pentru rezistenta si capacitate.

ASA CUM APARE IN NO TIME TO DIE

RANGE ROVER SPORT SVR

Noul Defender nu este singurul Land Rover din filmul No Time To Die. Modelul Range Rover Sport SVR participa de asemenea la actiune. Motorul sau pe benzina de 575CP 5.0l supraalimentat livreaza un cuplu de 700Nm. Fiind cel mai rapid si puternic Land Rover creat, Range Rover Sport SVR este masina perfecta pentru No Time To Die. Cu finisaj Eiger Grey si jante de 22-inch Gloss Black, specificatia prezentata in film este echipata cu Pachetul Exterior din Fibra de Carbon si capota din fibra de carbon de culoarea caroseriei.

ASA CUM APARE IN NO TIME TO DIE

LAND ROVER CLASSIC

Gasiti modelele clasice Land Rover in No Time To Die.

EXPLORATI LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER SERIES III
Veti vedea un Land Rover Series III in Jamaica. Acest model a fost pordus intre 1971 si 1990.
RANGE ROVER CLASSIC
Veti putea vedea si un Range Rover Classic, SUV-ul original de lux produs intre 1970 si 1996, in Italia. Divizia Land Rover Classic poate restaura modelele la specificatia lor originala. Impreuna cu inginerii si specialistii de masini istorice, ofera cele mai bune facilitati de restaurare.
JAMES BOND: <br>NO TIME TO DIE

In filmul No Time To Die, Bond a parasit serviciile secrete si se bucura de o viata tihnita in Jamaica. Linistea lui nu dureaza insa mult, cand un vechi prieten din CIA, Felix Leiter, apare si ii cere ajutorul. Misiunea simpla de a salva un om de stiinta rapit se dovedeste a fi mult mai periculoasa, Bond ajungand pe urmele unui raufacator misterios inarmat cu o noua tehnologie extrem de periculoasa.

URMARITI TRAILER-UL

© 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Soferi cascadori profesionisti pe un platou de filmare. Nu incercati.

Departamentul de Vehicule Speciale (SVO) a lucrat cu echipa de cascadori ai filmului No Time to Die pentru adaptarea cascadoriilor din punct de vedere estetic si al sigurantei.

Exemplele includ custi de protectie, scut de protectie, sistem de stingere al inciendiului si rezervor anti scurgere preluat din sportul cu motor. Toate aceste elemente au asigurat o mai buna durabilitate a vehiculului si o protectie sporita pentru cascadori.