ASISTENTA INCONTROL PENTRU SOFER

SELECTATI DIN GAMA DE ECHIPAMENTE CARE ASIGURA UN CONDUS SI O PARCARE MAI USOARE
URMARITI VIDEOCLIPUL
INAPOI LA LAND ROVER INCONTROL?

TOP
CONDUS

BUCURATI-VA DE SIGURANTA OFERITA DE LUMINILE DE AVARIE SI DE AVERTIZARI

FUNCTII DE ASISTENTA PENTRU SOFER
FRANARE DE URGENTA (FRANARE DE URGENTA AUTONOMA)
Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare la inaintare, pentru a avertiza soferul sa franeze. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului*.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
Daca pe autostrada nu sunteti atent si parasiti banda de rulare, modelul Land Rover va va avertiza cu privire la aceasta problema si va actiona directia, pentru a permite pastrarea benzii respective.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:CvVHbeEO0-I
MONITORIZARE STARE SOFER
Monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:RMjQuvCG1-8
RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE
Recunoasterea indicatoarelor rutiere afiseaza pe plansa de bord modificarea restrictiei de viteza si alte indicatoare rutiere.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:HQP1skFYgE8
CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA
Setati viteza de croaziera si distanta pe care doriti sa o pastrati pana la vehiculul din fata, iar vehiculul dvs. va incetini automat, odata cu traficul.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:5UJjk4qY0Ms
FRANARE DE URGENTA INTELIGENTA
Atunci cand camerele video detecteaza un pericol la o anumita distanta, se activeaza o avertizare sonora de coliziune, iar franele se activeaza automat.
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
O pictograma care lumineaza intermitent in oglinda retrovizoare exterioara respectiva va avertizeaza cu privire la obstacolele existente sau care se apropie de unghiul mort.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:D_Qvu-OISAs
DETECTARE TRAFIC DIN SPATE
Sistemul avertizeaza daca de una din partile laterale ale vehiculului se apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Acesta va avertizeaza sonor si vizual, pentru a sti ce se afla in spate, chiar daca vizibilitatea este obstructionata.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:EE-1c2cKbII
PARCARE

GASITI UN LOC DE PARCARE SI PARCATI CU USURINTA

FUNCTII DE ASISTENTA LA PARCARE
SENZORI DE PARCARE 360°
Senzorii de parcare din fata, din spate si de pe lateral asigura feedback sonor si vizual in timp real, pentru a va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
ASISTENTA LA PARCARE
Vehiculul cauta un loc de parcare laterala sau perpendiculara si permite ocuparea acestuia, in timp ce dvs. controlati viteza si directia de deplasare.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:XzeMsQXWBgE
CAMERE VIDEO PERIMETRALE
Afiseaza o imagine exterioara 360° pe ecranul tactil si ajuta la diferite manevre, de la parcarea la bordura la manevrarea in locuri inguste si intersectii.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:9nq4wzbMTE0
DETECTARE IESIRE IN SIGURANTA
Pe usile din spate lumineaza intermitent o lampa de avertizare, pentru a permite tuturor pasagerilor sa paraseasca in siguranta vehiculul, daca in zona circula vehicule sau exista alte pericole.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:hElNWi3fhvw
CAMERA VIDEO SPATE


Pentru a permite utilizarea functiilor de asistenta la condus si la parcare sunt disponibile mai multe camere video.

Camera video spate va asista la deplasarea in marsarier si permite detectarea pericolelor din spatele vehiculului. Pe ecranul tactil apar liniile de ghidare si senzorii de parcare, care asigura parcarea in siguranta. De asemenea, este de ajutor in cazul tractarii unei remorci.

CAMERE VIDEO PERIMETRALE


Pentru o imagine clara a imprejurimilor, sistemul de camere video perimetrale va ajuta la manevrarea vehiculului in locuri inguste. Pe ecranul tactil puteti vedea imagini in timp real de la toate camerele video. Pentru o imagine clara, puteti urmari o singura imagine, mari sau panorama in jurul imaginilor.

*Franarea de urgenta de la viteza ridicata este pregatita pentru activare la viteze cuprinse intre 10 km/h si 160 km/h.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer