FUNCTII DE ASISTENTA PENTRU SOFER

  • FRANARE DE URGENTA (FRANARE DE URGENTA AUTONOMA)
   FRANARE DE URGENTA (FRANARE DE URGENTA AUTONOMA)

   Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare la inaintare, pentru a avertiza soferul sa franeze. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului*.

  • ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
   ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

   Daca pe autostrada nu sunteti atent si parasiti banda de rulare, modelul Land Rover va va avertiza cu privire la aceasta problema si va actiona directia, pentru a permite pastrarea benzii respective.

   Urmariti videoclipul
  • MONITORIZARE STARE SOFER
   MONITORIZARE STARE SOFER

   Monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.

   Urmariti videoclipul
  • RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE
   RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE

   Recunoasterea indicatoarelor rutiere afiseaza pe plansa de bord modificarea restrictiei de viteza si alte indicatoare rutiere.

   Urmariti videoclipul
  • CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA
   CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA

   Setati viteza de croaziera si distanta pe care doriti sa o pastrati pana la vehiculul din fata, iar vehiculul dvs. va incetini automat, odata cu traficul.

   Urmariti videoclipul
  • FRANARE DE URGENTA INTELIGENTA
   FRANARE DE URGENTA INTELIGENTA

   Atunci cand camerele video detecteaza un pericol la o anumita distanta, se activeaza o avertizare sonora de coliziune, iar franele se activeaza automat.

  • ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
   ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT

   O pictograma care lumineaza intermitent in oglinda retrovizoare exterioara respectiva va avertizeaza cu privire la obstacolele existente sau care se apropie de unghiul mort.

   Urmariti videoclipul
  • DETECTARE TRAFIC DIN SPATE
   DETECTARE TRAFIC DIN SPATE

   Sistemul avertizeaza daca de una din partile laterale ale vehiculului se apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Acesta va avertizeaza sonor si vizual, pentru a sti ce se afla in spate, chiar daca vizibilitatea este obstructionata.

   Urmariti videoclipul

  FUNCTII DE ASISTENTA LA PARCARE

  • SENZORI DE PARCARE 360°
   SENZORI DE PARCARE 360°

   Senzorii de parcare din fata, din spate si de pe lateral asigura feedback sonor si vizual in timp real, pentru a va arata cat de aproape sunteti de obstacole.

  • ASISTENTA LA PARCARE
   ASISTENTA LA PARCARE

   Vehiculul cauta un loc de parcare laterala sau perpendiculara si permite ocuparea acestuia, in timp ce dvs. controlati viteza si directia de deplasare.

   Urmariti videoclipul
  • CAMERE VIDEO PERIMETRALE
   CAMERE VIDEO PERIMETRALE

   Afiseaza o imagine exterioara 360° pe ecranul tactil si ajuta la diferite manevre, de la parcarea la bordura la manevrarea in locuri inguste si intersectii.

   Urmariti videoclipul
  • DETECTARE IESIRE IN SIGURANTA
   DETECTARE IESIRE IN SIGURANTA

   Pe usile din spate lumineaza intermitent o lampa de avertizare, pentru a permite tuturor pasagerilor sa paraseasca in siguranta vehiculul, daca in zona circula vehicule sau exista alte pericole.

   Urmariti videoclipul

  CAMERA VIDEO SPATE


  Pentru a permite utilizarea functiilor de asistenta la condus si la parcare sunt disponibile mai multe camere video.

  Camera video spate va asista la deplasarea in marsarier si permite detectarea pericolelor din spatele vehiculului. Pe ecranul tactil apar liniile de ghidare si senzorii de parcare, care asigura parcarea in siguranta. De asemenea, este de ajutor in cazul tractarii unei remorci.

  CAMERE VIDEO PERIMETRALE


  Pentru o imagine clara a imprejurimilor, sistemul de camere video perimetrale va ajuta la manevrarea vehiculului in locuri inguste. Pe ecranul tactil puteti vedea imagini in timp real de la toate camerele video. Pentru o imagine clara, puteti urmari o singura imagine, mari sau panorama in jurul imaginilor.