CEA MAI DIVERSIFICATA MUZICA, ORIUNDE, ORICAND


Baza de date Spotify include peste 30 de milioane de melodii si este la fel de usor de utilizat atat de la ecranul tactil InControl, cat si cu ajutorul unui laptop sau smartphone. Dupa ce va conectati, puteti utiliza toate functiile cunoscute si indragite. Cautati melodii si selectati toate posturile preferate si recomandarile.

MUZICA NON-STOP


Modul offline Spotify este disponibil prin intermediul Spotify pentru InControl Apps si va permite sa ascultati muzica preferata, chiar daca nu sunteti conectat la internet. Aplicatia include si lista de redare saptamanala cu noutati. In fiecare saptamana aceasta recomanda o serie de melodii care este posibil sa va placa, in functie de genurile preferate de dvs.

DISPONIBILA DIN INCONTROL APPS


Aplicatia Spotify este integrata in InControl Apps - gama de aplicatii proiectate si optimizate pentru a fi utilizate la bordul modelelor Land Rover. Pentru a beneficia de toate avantajele InControl Apps, sistemul multimedia InControl trebuie echipat cu unul dintre pachetele de conectivitate imbunatatite - InControl Connect sau Connect Pro.

 • CONECTIVITATE
  CONECTIVITATE

  Conectivitate perfecta intre vehicul, smartphone si mediul inconjurator.

  Aflati mai multe
 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Monitorizati vehiculul si solicitati ajutor, oriunde v-ati afla.

  Aflati mai multe
 • SECURE TRACKER
  SECURE TRACKER

  Vehiculul poate fi urmarit si recuperat, in caz de furt.

  Aflati mai multe
 • GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
  GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER

  Cautati un dealer Land Rover in apropiere.

  Aflati mai multe