BUN VENIT LA FLEET & BUSINESS
MASINI EXTRAORDINARE PENTRU AFACERI DISTINCTIVE

Aveti posibilitatea sa conduceti orice masina doriti in afacerea dumneavoastra. Insa, daca doriti un model care iese in evidenta in multime, alegeti Land Rover. Inovator, dinamic si robust. Daca acestea sunt cuvinte-cheie si pentru compania pe care o reprezentati, veti dori, cu siguranta, o flota care sa indeplineasca aceleasi atribute.

Masinile Land Rover sunt incredibil de capabile, oferind nivele foarte inalte de performanta pe orice tip de teren. Un Land Rover este in largul lui atat pe strazile orasului, cat si pe cele mai dificile drumuri. Dar indeplineste, de asemenea, cerintele si standardele oricarei flote de companie.

GASITI UN SPECIALIST

O EXPERIENTA DE CONDUS EXTRAORDINARA UN SERVICE PESTE ASTEPTARI


Precum Saville Row, avem convingerea ca lucrurile trebuie facute pe masura. De aceea, oferim servicii adaptate nevoilor dumneavoastra. Veti avea un consilier dedicat inca de la inceput.

Consilierii Land Rover beneficiaza de expertiza si de experienta necesare pentru a va intelege particularitatile cererii, indiferent daca alegeti cateva masini pentru o afacere in plina dezvoltare sau aveti nevoie de un numar mare de vehicule.

COSTURI EFICIENTE

Un Land Rover este un superlativ al tehnicii, designului si proiectarii. Daca in primii 3 ani orice piesa trebuie reparata sau inlocuita ca urmare a unui defect de fabricatie, operatia va fi efectuata gratuit de catre orice service autorizat.

Garantia standard este 3 ani in limita a 100.000 km parcursi.

In timp ce performantele masinilor noastre se imbunatatesc permanent, emisiile CO2 scad – cu 23% in ultimii cinci ani. Iar acest lucru ne ajuta sa va miscoram costurile totale scazand taxa de mediu.

Ceea ce face ca un Land Rover sa fie atat economic de avut, cat si palpitant.

Doriti sa discutati cu un Specialist Land Rover Fleet & Business?

GASITI UN SPECIALIST
Contactati un Manager de vanzari flote
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
CONTACTATI-NE
Contactati-ne pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.