DEFENDER WORKS V8 70TH EDITION

LEGENDA, MAI PUTERNICA DECAT PANA ACUM

PERFORMANTE
MOTOR

Motor V8 de 5,0 litri

ACCELERATIE
0-100 in 5,6 secunde pentru 90 Station Wagon

PUTERE
405 CP

DEFENDER IMBUNATATIT

Pentru a aduce un omagiu acestui model apreciat, la cea de-a 70-a aniversare, Land Rover Classic creeaza cel mai puternic si mai rafinat Defender de pana acum: Defender Works V8 editia de colectie, cu motor V8 de 405 CP.

Pentru a sarbatori cea de-a 70-a aniversare, am creat cel mai performant Defender, prin imbinarea performantelor imbunatatite cu luxul rafinat.

TIM HANNIG
DIRECTOR, JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

PERFORMANTE
MAI PUTERNIC SI MAI RAFINAT CA NICIODATA
Cu un motor Land Rover V8 pe benzina de 5,0 litri, ce dezvolta o putere de 405 CP si un cuplu de 515 Nm, Defender Works V8 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,6 secunde si are o viteza maxima de 170 km/h.
TRANSMISIE AUTOMATA ZF CU 8 TREPTE
Motorul V8 este cuplat la o cutie de viteze automata cu 8 trepte, realizata de ZF, cu mod sport si raspuns rapid, care schimba vitezele in 200 de milisecunde.
TRANSMISIE IMBUNATATITA
Cutia de transfer cu 2 trepte si diferential central cu transfer automat al cuplului permite transmiterea a pana la 90% din cuplu catre puntea din fata sau din spate, dupa caz.
CAPABILITATI SI CONTROL IMBUNATATITE
Suspensia reconfigurata dispune de arcuri si amortizoare imbunatatite. Jantele din aliaj usor complet noi, de 18 inch, cu finisaj diamantat, anvelopele off-road si franele imbunatatite asigura un plus de incredere soferului.
ATENT PROIECTAT

Jaguar Land Rover Classic Works este locatia unde inginerii si specialistii in vehicule istorice realizeaza conversii Land Rover oficiale.

De conversia Defender Works V8 70th Edition vor beneficia maximum 150 de vehicule, fiecare selectionat, asamblat si refinisat cu meticulozitate de echipe specializate, dedicate crearii de automobile autentice.

CARACTERISTICI PRINCIPALE
TEHNOLOGIE ACTUALIZATA
Sistemul multimedia dispune de nou lansatul DAB Classic Radio, difuzoare surround, integrare pentru smartphone si sistem de navigatie cu GPS.
CONFORT INTERIOR IMBUNATATIT
Pasagerii beneficiaza de confort imbunatatit, cu un interior imbracat complet in piele Windsor, care acopera plansa de bord, panourile usilor si capitonajul plafonului, iar scaunele sport RECARO sunt imbracate in piele Taurus.
DETALII EXTERIOARE ORIGINALE
O varietate de detalii exterioare confera modelului Defender Works V8 un aspect modern si sunt corelate perfect cu silueta sa apreciata. Cele mai notabile dintre aceste detalii sunt plafonul negru contrastant, pasajele de roata cu jante din aliaj usor Sawtooth, de 18 inch, cu finisaj diamantat, si farurile bi-LED imbunatatite.
TIPURI DE CAROSERIE
90 STATION WAGON
Defender 90 cu 2 usi este proiectat pentru maximizarea manevrabilitatii, iar in habitaclul luxos pot calatori 4 persoane.
110 STATION WAGON
Defender 110 cu 4 usi dispune de un portbagaj mai mare, iar in habitaclul luxos pot calatori 7 persoane.
ATELIERUL DE LUCRARI LAND ROVER

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE PRETUIESTE TRECUTUL GLORIOS SI UNANIM APRECIAT AL JAGUAR LAND ROVER, PENTRU A-I ASIGURA UN VIITOR GLORIOS.

AFLATI MAI MULTE