LABORATORUL DE INOVATII LAND ROVER

LABORATORUL DE INOVATII DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

UTILIZAREA ALUMINIULUI

Land Rover a inventat o modalitate revolutionara de realizare a vehiculelor folosind aluminiul – una care permite crearea unui sasiu mult mai usor, mai robust si mai rezistent decat unul echivalent din otel. Aluminiul asigura o manevrabilitate excelenta a vehiculului pe sosea, iar robustetea capabilitati foarte bune in off-road.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:kWSU0e5DA9M
MOTOARE INGENIUM

Land Rover dezvolta o gama noua de motoare pe benzina cu 4 cilindri in linie*, cu o putere de pana la 300 CP. Aceste motoare pe benzina asigura o reducere cu 15% a consumului de combustibil, comparativ cu motoarele de generatie anterioara, iar noul motor diesel cu 4 cilindri si 2 turbocompresoare dezvolta o putere maxima de 240 CP si un cuplu de 500 Nm.

*Disponibilitatea motoarelor Ingenium pe benzina va fi anuntata la o data ulterioara.

URMARITI VIDEOCLIPURILE
yt:1U7piGMIcdM
SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

Vehiculele Land Rover sunt echipate cu o gama de tehnologii avansate, care va asista pe durata calatoriei. Pe viitor, vehiculele Land Rover vor oferi si mai multe avantaje in materie de siguranta, functionalitate si confort. Acest lucru va fi posibil cu ajutorul tehnologiilor moderne, care vor permite vehiculului sa se orienteze mai bine in spatiu.

URMARITI VIDEOCLIPURILE
yt:15q0JegBu1w
LABORATORUL DE INOVATII DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT
LABORATORUL DE INOVATII LAND ROVER

Laboratorul de inovatii va permite sa experimentati inovatiile Land Rover. De la performante si capabilitati, la multimedia si conectivitate.

DESCARCATI APLICATIILE
Gasiti toate aplicatiile Land Rover InControl
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer
CONFIGURATOR
Pentru a specifica modelul perfect, utilizati configuratorul
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere