FABRICAREA UNEI LEGENDE

Unii dintre cei mai mari fani Land Rover se intalnesc la fabrica Land Rover de la Solihull, pentru a realiza modelul Land Rover cu numarul 2 milioane – autenticul Defender 2.000.000

A fost un moment important pentru o legenda. Toti angajatii fabricii Land Rover de la Solihull au fost informati. Urma sa fie fabricat Land Rover cu numarul 2 milioane, care marca 67 de ani de productie a modelelor Defender si Series.


Pentru a celebra acest model, Land Rover a hotarat ca Defender 2.000.000 sa fie un vehicul cu totul special, realizat cu ajutorul unor pasionati care au fost alaturi de Land Rover de-a lungul anilor.


Printre fanii Defender se numara Bear Grylls, McKenna OBE de la Born Free Virginia, Tim Slessor, membrul expeditiei First Overland, biologul marin Monty Hall si Roger Crathorne, „Dl Land Rover”, care s-au alaturat echipei de la fabrica Land Rover de la Solihull pentru a realiza modelul cu numarul 2 milioane. Acesta include elemente de design originale, cum ar fi scaunele fata cu harta golfului Red Wharf de la Anglesey, unde a fost lansata pentru prima data ideea unui Land Rover. Bear Grylls povesteste ce a insemnat sa faca parte din aceasta echipa...„Se creeaza o legatura cu lucrurile de care depinzi. Modelul Defender face parte din istoria auto britanica. Pentru mine inseamna functionalitate, fiabilitate si robustete. A fost eroul neincoronat al multora dintre expeditiile mele. Am utilizat modele Defender in toata lumea, prin jungle, deserturi, munti si mlastini – poate ca m-ati vazut la TV coborand in rapel dintr-un elicopter, dar ce nu vedeti sunt cele 4 sau 5 modele Defender care transporta la locatie echipa, echipamentul si camerele de filmat.


Modelele Defender reprezinta simbolul aventurii si expeditiilor, dar pentru mine distractia incepe adesea cand ajung acasa. Detin un Land Rover din 1974 si obisnuiesc sa plec la picnic cu familia in mijlocul naturii. Defender este la fel de potrivit atat pentru picnic, cat si pentru conditii extreme. Sunt atat de legat de aceasta masina. Si ma simt la fel de legat de familia Land Rover, care m-a sustinut de-a lungul anilor. De aceea ma simt atat de mandru sa fac parte din istoria modelului Defender, participand la asamblarea vehiculului cu numarul 2 milioane la Solihull, in patria Land Rover.”


Defender 2.000.000 a fost vandut in decembrie 2015 de celebra casa de licitatii Bonhams. Veniturile din vanzare au fost donate fundatiilor umanitare partenere Land Rover, Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) si fundatia Born Free.

CAPABILITATI DE EXPLORATOR DE PESTE 67 DE ANI

CONCEPUT IN 1947 SI PASTRANDU-SI INCA FORMA CARE L-A CONSACRAT, DEFENDER A FOST PRIMUL VEHICUL MULTIFUNCTIONAL, CAPABIL SA PARCURGA ORICE SUPRAFETE

ROBUST, REZISTENT SI DURABIL
Redenumit Defender in 1990, vehiculul continua sa intruchipeze calitatile legendare Land Rover. Cu o caroserie rezistenta, din aluminiu, si conceptie clasica, Defender este un model foarte robust.
AFLATI MAI MULTE
DE LA O LINIE PE NISIP LA UN MODEL LEGENDAR
Pentru a celebra peste 60 de ani de serviciu, 6 modele Land Rover echipate cu grape au creat o silueta cu o latime de 1 km pe nisipul golfului Red Wharf de la Anglesey, UK - acolo unde a inceput totul.
AFLATI MAI MULTE
CURSURI LAND ROVER EXPERIENCE
Ocazia dvs. de a porni la drum in teren accidentat la volanul unui Land Rover. Testati capabilitatile extraordinare ale modelelor Land Rover si perfectionati-va abilitatile in teren accidentat alaturi de experti.
CAUTATI CEL MAI APROPIAT CENTRU
MAI MULTE POVESTI

2 PENTRU AVENTURA

SELECTATI CULOAREA PREFERATA
Data publicarii: 21-10-2015

Gama de culori Land Rover ofera acum o multitudine de optiuni, inclusiv nuante speciale.
AFLATI MAI MULTE
MODERNITATE: LUMEA REIMAGINATA
Data publicarii: 21-10-2015

Modernitatea inseamna optimism si progres. Inseamna sa nu te gandesti la cum ar trebui sa arate, ci sa te concentrezi pe ce aduce oamenilor. Mergem cu un model Range Rover in inima modernitatii, la Palm Springs, pentru a-i intalni pe creatorii inspirati in continuare de cea mai importanta filozofie de design a secolului 20.
AFLATI MAI MULTE
LONDRA SARBATORESTE UN SIMBOL AL INDUSTRIEI AUTO
Data publicarii: 21-10-2015

Modelul Defender cu numarul 2.000.000 va fi scos la licitatie de casa Bonhams din Marea Britanie, iar castigurile vor fi donate fundatiei Born Free si Federatiei Internationale a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie.
AFLATI MAI MULTE