EXPERIENTE CLASICE

Experientele clasice ofera pasionatilor sansa de a ne vizita atelierele si de a conduce o gama larga de modele clasice Land Rover, in locatii absolut spectaculoase, cu istorie bogata.

TURUL ATELIERULUI DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Pentru ca beneficiem de noi spatii in care expunem tot ceea ce face si reprezinta Land Rover, este normal sa ne laudam cu acest lucru. Asa ca turul atelierului de lucrari clasice ofera acces exclusiv la modele rare precum Land Rover Series I Reborn si Range Rover Reborn, precum si la colectia completa de modele clasice. Este cu adevarat o incursiune inedita in lumea mostenirii acestei marci istorice, dar si a viitorului sau si a modului in care este pastrata.

AFLATI MAI MULTE
LAND ROVER CLASSIC

Land Rover Classic are drept obiectiv pastrarea si restaurarea modelelor clasice, astfel incat sa poata fi admirate si pretuite de generatiile urmatoare. De asemenea, ne angajam cu seriozitate in crearea unor initiative de restaurare, intretinere si pastrare a modelelor clasice Land Rover, pentru a va putea bucura de ele si pe viitor si a le oferi viitorul meritat de trecutul glorios.

LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER CLASSIC
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER
Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AFLATI MAI MULTE
AUTOMOBILE AUTENTICE
Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
AFLATI MAI MULTE
SERVICII PENTRU CLIENTI
Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
AFLATI MAI MULTE
PIESE ORIGINALE
Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
AFLATI MAI MULTE
INAPOI LA LAND ROVER CLASSIC