O AVENTURA IN NAMIBIA

OPTATI PENTRU UNA DINTRE CELE 2 AVENTURI DE 8 ZILE, CARE VA PERMIT SA EXPLORATI CELE MAI FRUMOASE ZONE DIN NORDUL SAU SUDUL TARII.

cKh-njyq3d0

Optati pentru una dintre cele 2 aventuri de 8 zile, care va permit sa explorati cele mai frumoase zone din nordul sau sudul tarii.

AVENTURA IN STIL AFRICAN

Ascunsa intr-un colt aproape uitat de Africa, Namibia a reusit sa-si pastreze bine ascunse secretele. Intinsa si misterioasa, concentreaza unele dintre cele mai frumoase locatii de pe acest continent. Cel mai vechi desert, cea mai inalta duna de nisip sau cea mai numeroasa populatie de gheparzi. Este un tinut care ascunde multe locuri minunate, ce abia asteapta sa fie descoperite.

DESCARCATI BROSURA
SELECTATI O AVENTURA
O CALATORIE IN NORDUL NAMIBIEI – COASTA SI ELEFANTII
Cu accent pe fauna bogata a Namibiei, veti vizita Parcul National Etosha, unde veti vedea o multitudine de specii de animale, in habitatul lor natural.
AFLATI MAI MULTE
O CALATORIE IN SUDUL NAMIBIEI – DUNELE SI PASARILE
Descoperiti populatia numeroasa de pasari a Namibiei, dar si fenomene geologice remarcabile. Cu vizite in deserturile Namib si Kalahari, precum si in parcul Namib-Naukluft.
AFLATI MAI MULTE
O AVENTURA IN NAMIBIA
ACESATI GALERIA
INTREBARI FRECVENTE DESPRE NAMIBIA
GENERALITATI

Cine organizeaza calatoriile?

Programul Land Rover Experience Adventure Travel Namibia este desfasurat de Agentur für Promotion und Service GmbH (APS) / Land Rover Experience Germany, companii licentiate si autorizare de Jaguar Land Rover. Cand faceti o rezervare, veti incheia un contract cu APS GmbH.Cine conduce?

Dvs.! Veti fi instruiti si ghidati de un instructor Land Rover Experience, dar traseele vor fi parcurse de dvs., la volanul celor mai noi modele Land Rover.In ce limba este organizata aventura?

Instructorii/gazdele vorbesc cu participantii in limba engleza.

PRET

Pentru a putea participa trebuie sa achizitionez o asigurare?

Recomandam incheierea unei polite de asigurare cuprinzatoare pentru calatorie.Ce include pretul calatoriei?

Acesta include urmatoarele: condusul pe traseu, cazarea, micul dejun, pranzul si cina, bauturile din timpul mesei si transferul la/de la aeroportul Windhoek (o cursa de transfer la ora fixa, pentru intregul grup). Pentru informatii exacte, consultati programul fiecarui traseu in parte. Va rugam sa retineti ca, deoarece va veti afla mult timp la volan, bauturile alcoolice sunt incluse numai la cina, iar cantitatea de alcool este limitata. Toate mesele includ bauturi racoritoare.Ce nu include pretul calatoriei?

Zborurile, taxele de viza (daca este cazul), vaccinurile, asigurarea de calatorie, bacsisul, toate cheltuielile personale (de ex., minibarul de la hotel, tratamentele spa etc.) si toate activitatile dinainte si de dupa calatorie care nu se incadreaza in traseul stabilit.

CONDUSUL

Nu am mai condus un vehicul 4x4 pana acum sau nu am mai condus in off-road, pot participa la aventura?

Bineinteles. In fiecare calatorie veti fi insotit de un instructor calificat Land Rover Experience, care va va oferi sfaturi expert si un plus de incredere. Toate traseele sunt realizate pentru a putea fi parcurse de toata lumea, indiferent de abilitatile soferilor.Ce vehicul o sa conduc?

Participantii vor conduce modele Land Rover Discovery.Vehiculele au transmisie manuala sau automata?

Toate vehiculele sunt echipate cu transmisie automata.Care sunt cerintele privind permisul de conducere si varsta minima?

Toti participantii care conduc trebuie sa aiba varsta de cel putin 19 ani si sa detina un permis de conducere valabil de cel putin 1 an. Este necesar un permis de conducere valabil la nivel international.Trebuie sa am un anumit nivel de pregatire fizica pentru a participa?

Pentru a participa la acest program, trebuie sa va asigurati ca nu suferiti de probleme care pot invalida dreptul de a conduce vehicule, cum ar fi dureri de spate cronice (sau probleme similare), boli psihice si probleme de vedere care afecteaza capacitatea de a conduce vehicule, probleme cardiace, si ca nu sunteti insarcinata.Cati participanti sunt in fiecare vehicul?

Preturile sunt calculate pentru 2 participanti pe vehicul. La cerere, in vehicul pot lua loc 3 sau 4 persoane.Pot sa particip la aventura cu propriul vehicul Land Rover?

Din motive de asigurare, nu puteti sa participati cu vehiculul propriu.

CALATORIA

In cazul in care calatoresc de unul singur, o sa beneficiez de un vehicul dedicat numai mie?

Nu - din motive de siguranta, nu permitem niciunei persoane sa calatoreasca singura intr-un vehicul. Persoanele care participa singure vor imparti vehiculul cu alt participant, sau daca numarul de participanti este impar, va fi insotit de un instructor. Insa camera la hotel va fi individuala.Este permisa participarea copiilor?

In general, traseele sunt potrivite pentru copii cu varsta mai mare de 14 ani, dar pentru detalii suplimentare si pentru a discuta cerintele dvs. individuale, va rugam sa contactati APS.Pot rezerva intreaga experienta pentru un grup privat?

Da, ne bucuram sa facilitam un tur privat pentru rezervari de grup, care includ cel putin 10 participanti. Programul poate fi modificat si adaptat pentru a satisface cerintele grupului.Se calatoreste in convoi?

Da, in general se calatoreste in convoi, iar comunicarea intre vehicule se realizeaza prin statie radio.Care este marimea maxima a grupului pentru fiecare traseu?

Pentru a beneficia de o experienta personalizata si exclusivista, marimea maxima (si minima) a grupului pentru fiecare aventura este de 10 participanti (2 per vehicul).Am nevoie de o viza?

Pentru a vedea cerintele specifice, luati legatura cu consulatul local. Daca pentru a obtine o viza aveti nevoie de o scrisoare de invitatie, contactati-ne pentru a va putea trimite una.Care este moneda utilizata in Namibia?

Moneda locala este Dolarul namibian (NAD).Dorim sa prelungim sejurul cu cateva zile, putem sa facem acest lucru?

Bineinteles. APS va va ajuta cu placere sa planificati si sa rezervati o prelungire a sejurului, care poate avea loc inainte sau dupa perioada stabilita. Consultati datele de contact de mai jos.Cu cine pot lua legatura daca am nevoie de asistenta cu rezervarea zborului sau asigurarea de calatorie?

APS va va ajuta cu placere cu programarea zborurilor si asigurarea de calatorie. Compania poate fi contactata la adresa urmatoare: E-mail: expeditions@landrover-experience.de Telefon: +49 2058 77 809 94 (de luni pana vineri 09:00 – 17:00 (CET). Este posibil sa survina costuri ale operatorului local).Trebuie sa am un anumit tip de bagaj?

Nu facem recomandari specifice cu privire la tipul de bagaj - in vehicule pot fi transportate atat valize, cat si genti.Care este tinuta pentru seara?

Seara puteti adopta o tinuta casual.
Ce se intampla daca nu este atins numarul minim de persoane pentru organizarea unei calatorii? Va fi anulata?


Depunem toate eforturile pentru a nu anula nicio calatorie, dar este posibil ca in unele situatii acest lucru sa nu poata fi evitat. Daca numarul minim de participanti nu a fost atins cu 8 saptamani inainte de data plecarii, ne rezervam dreptul de a anula calatoria. Pentru informatii suplimentare, consultati termenii si conditiile.Traseele si cazarea sunt confirmate?

Traseul si cazarea pot fi modificate in functie de disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a schimba traseul si cazarea cu variante similare.

Nota importanta:
Imaginile sunt in scop de prezentare, iar daca aveti neclaritati cu privire la program, consultati itinerarul scris, care reprezinta o interpretare mai exacta a calatoriei. Ne rezervam dreptul de a modifica traseul si/sau inlocui operatorul turului cu alternative similare.

DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Land Rover perfect
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.