PILOTAJ PE GHEATA

EXPERIMENTATI TRAIREA PALPITANTA OFERITA DE PILOTAJUL PE GHEATA, LA VOLANUL ULTIMELOR MODELE JAGUAR SI LAND ROVER.

CURSURILE DE PILOTAJ PE GHEATA VA ASTEAPTA

Cursurile au loc pe circuite special trasate pe gheata, alaturi de instructori profesionisti, pentru a va perfectiona competentele, la volanul unora dintre cele mai performante vehicule din lume.

PILOTAJ PE GHEATA+ (SEJUR DE 4 ZILE)
PILOTAJ PE GHEATA (SEJUR DE 3 ZILE)
ZIUA 1
Dupa sosirea la Arvidsjaur, veti fi condusi la hotelul Silverhatten, de unde veti putea admira privelistea extraordinara oferita de lacul Hornavan si padurile de pini inconjuratoare. Apoi veti lua cina impreuna cu ceilalti participanti.
ZIUA 2
Dupa micul dejun si o informare, veti merge pe lacul inghetat, pentru o prima sesiune. Acum incepe cu adevarat distractia, in timp ce invatati cum sa mentineti un unghi de derapaj constant.
ZIUA 3
O scurta informare de dimineata, apoi inapoi pe gheata, pentru a parcurge o parte dintre circuitele mai dificile. Apoi va urma o vizita la centrul secret de testare in conditii de iarna si o aventura incitanta in off-road.
ZIUA 4
Dupa informarea de dimineata, este ultima dvs. sansa sa vedeti cat de mult ati progresat si la ce nivel ati ajuns, in timp ce derapati controlat pentru ultima data pe diferitele circuite de manevrabilitate.
ZIUA 1
Dupa sosirea la Arvidsjaur, veti fi condusi la hotelul Silverhatten, de unde veti putea admira privelistea extraordinara oferita de lacul Hornavan si padurile de pini inconjuratoare. Apoi veti lua cina impreuna cu ceilalti participanti.
ZIUA 2
Dupa micul dejun si o informare, veti merge pe lacul inghetat, pentru o prima sesiune. Acum incepe cu adevarat distractia, in timp ce invatati cum sa mentineti un unghi de derapaj constant.
ZIUA 3
O scurta informare de dimineata, apoi inapoi pe gheata, pentru a parcurge o parte dintre circuitele mai dificile. Apoi va urma o vizita la centrul secret de testare in conditii de iarna si o aventura incitanta in off-road.
FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA DE EXPERTI

Profesionisti, dedicati si foarte, foarte experimentati. Expertii Land Rover permit exploatarea la maximum a vehiculelor, dar stiu si sa transmita in mod clar si concis toate informatiile necesare, pentru ca dvs. sa va bucurati din plin de aventura.

PROFITATI DIN PLIN DE ACEASTA AVENTURA
CONDUS LA CERCUL POLAR

Utilizati noile competente dobandite la volan, pentru a explora peisajul arctic la volanul unui model Land Rover. Lumina, linistea si peisajul va vor ramane in suflet pentru totdeauna.

CALATORIE CU SANIA TRASA DE CAINI

Alegeti sania trasa de caini in locul puterii unui model land Rover si bucurati-va de placerea unei calatorii cu sania trasa de caini bine dresati, prin aceste tinuturi salbatice si inzapezite.

SAFARI PRIN ZAPADA

Porniti intr-o aventura incitanta la ghidonul unui snowmobil puternic si explorati padurile de pini si imprejurimile inzapezite ale orasului Arjeplog.

„Niciodata nu e prea tarziu pentru a porni in aventura”

ROBERT KURSON, AUTHOR

REZERVATI UN LOC
PILOTAJ PE GHEATA+
3 zile de condus pe lac inghetat si trasee inzapezite.
4 nopti de cazare la hotel, minim 3 zile de condus.
REZERVATI ACUM
PILOTAJ PE GHEATA
2 zile de condus pe lac inghetat.
3 nopti de cazare la hotel, minim 2 zile de condus.
REZERVATI ACUM
CONTACT

PILOTAJ PE GHEATA
Programul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 9 si 18.
(Este posibil sa survina costuri cu apelul local)

Telefon: +49 69 460 97 47 47
Email: Contact

OPTIUNI FRECVENTE
GENERALITATI

CINE GESTIONEAZA ACADEMIA DE PILOTAJ PE GHEATA JAGUAR LAND ROVER?

Academia de pilotaj pe gheata Jaguar Land Rover este gestionata de Zerotwonine GmbH, impreuna cu Jaguar Land Rover, care furnizeaza vehiculele si instructorii de pilotaj calificati Jaguar Land Rover Experience. Programul si circuitele pe gheata au fost concepute de Jaguar Land Rover, iar la fata locului exista un manager care gestioneaza toate aspectele cursului de pilotaj, pentru a se asigura ca nu exista probleme.CINE CONDUCE?

Dvs.! Veti ocupa locul soferului si veti fi instruiti si ghidati de o echipa de instructori experimentati Jaguar Land Rover.IN CE LIMBA SE DESFASOARA ACADEMIA DE PILOTAJ PE GHEATA JAGUAR LAND ROVER?

Programul se desfasoara in limba engleza.POT SA PARTICIP LA ACADEMIA DE PILOTAJ PE GHEATA CA INSOTITOR?

Programele noastre sunt concepute pentru a asigura o experienta la volan extraordinara. Ca urmare a configuratiei si locatiei acestei experiente, nu avem posibilitatea de a oferi insotitorilor un program alternativ antrenant. Nimic nu se poate compara cu pilotajul pe gheata; de aceea, va recomandam sa va inregistrati ca sofer.

PRET

PENTRU A PUTEA CONDUCE TREBUIE SA ACHIZITIONEZ O ASIGURARE SUPLIMENTARA?

Asigurarea suplimentara a vehiculului nu este necesara, dar participantii trebuie sa incheie o polita de asigurare pentru calatorie cuprinzatoare. Asigurarea de calatorie poate fi achizitionata de la agentia noastra, Zerotwonine GmbH. E-mail: jlriceacademy@029-travel.com sau telefonic: +49 69 460 97 47 47 (de luni pana vineri 09:00 – 18:00 (CET), fara sarbatorile legale locale). Este posibil sa survina costuri ale operatorului local.CE INCLUDE PRETUL ACADEMIEI DE PILOTAJ PE GHEATA JAGUAR LAND ROVER?

Pretul include toate activitatile de condus, cazarea la hotel (cu pat dublu), micul dejun, pranzul si cina, bauturile din timpul mesei si transferul la/de la aeroportul Arvidsjaur. Pentru informatii exacte, consultati programul fiecarui traseu in parte. Va rugam sa retineti ca, deoarece va veti afla mult timp la volan, bauturile alcoolice sunt incluse numai la cina, iar cantitatea de alcool este limitata. Toate mesele includ bauturi racoritoare, ceai si cafea.CE NU INCLUDE PRETUL PACHETULUI?

Zborurile, mesele si bauturile care nu sunt incluse in program, activitatile optionale (de exemplu, calatoriile cu sania trasa de caini si cu snowmobilul), taxele de viza (daca este cazul), asigurarea de calatorie si toate activitatile dinainte si de dupa calatorie care nu fac parte din program.

CONDUSUL

PANA ACUM NU AM MAI CONDUS UN AUTOMOBIL PE GHEATA, POT SA PARTICIP LA ACADEMIA DE PILOTAJ PE GHEATA JAGUAR LAND ROVER?

Bineinteles - lectiile de pilotaj sunt concepute pentru toata lumea, indiferent de abilitatile soferilor. Veti beneficia de instructaje amanuntite, iar echipa de instructori experimentati Jaguar Land Rover Experience va va sustine cu sfaturi si instructiuni de specialitate, cu ajutorul statiilor de emisie-receptie montate pe fiecare vehicul. Programele avansate sunt recomandate soferilor cu experienta in pilotajul pe gheata.CE VEHICULE O SA CONDUC?

Pilotaj pe gheata:
F-TYPE V6, F-PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Pilotaj pe gheata+:
F-TYPE V6, F-TYPE V8, F-PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Pilotaj pe gheata avansat:
F-TYPE V6, F-TYPE V8, F-PACE, I-PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Pilotaj pe gheata avansat+:
F-TYPE V6, F-TYPE V8, F-TYPE V8 SVR, F-PACE, I-PACE, Range Rover Sport, Range Rover VelarUneori, ca urmare a unor situatii neprevazute, este posibil sa fie nevoie sa schimbam sau sa inlocuim vehiculele respective si ne rezervam dreptul de a face acest lucru.VEHICULELE AU TRANSMISIE MANUALA SAU AUTOMATA?

Toate vehiculele incluse in acest program dispun de transmisie automata.VEHICULELE AU VOLAN PE STANGA SAU PE DREAPTA?

Sunt disponibile atat vehicule cu volan pe stanga, cat si pe dreapta. Clientii care nu sunt obisnuiti cu volanul pe o anumita parte pot informa echipele de instructori, care vor face tot posibilul pentru a le satisface cerintele.CARE ESTE VARSTA MINIMA PENTRU PARTICIPARE?

Varsta minima pentru participare este de 21 de ani, cu permis de conducere de cel putin 3 ani sau de 23 de ani, cu permis de conducere de cel putin 1 an.CE TIP DE CARNET DE CONDUCERE TREBUIE SA DETIN?

Toti soferii trebuie sa detina un carnet de conducere valabil. Daca detineti un permis de conducere emis in UK, veti primi un link catre un formular online, pe care trebuie sa-l completati in prealabil, pentru a putea verifica starea permisului de conducere. Daca permisul de conducere nu a fost emis in UK, va trebui sa completati un formular de declaratie privind permisul de conducere, in momentul informarii initiale. Permisul de conducere trebuie sa fie valabil si actual si trebuie prezentat in ziua evenimentului. Toti soferii trebuie sa aiba o vechime de cel putin trei (3) ani fara intrerupere, fara accidente grave sau condamnari in ultimii doi (2) ani. Sau cel putin un (1) an vechime fara intrerupere, fara accidente grave sau condamnari in perioada respectiva, daca soferul are varsta mai mare sau egala cu 23 de ani. Pentru a putea participa la orice sesiune de condus a cursului care are loc pe drumuri publice, niciun sofer nu trebuie sa aiba mai mult de 6 puncte de penalizare pe carnetul de conducere (daca este cazul). Daca aveti mai mult de 6 puncte de penalizare pe carnetul de conducere, trebuie sa ne anuntati.TREBUIE SA AM UN ANUMIT NIVEL DE PREGATIRE FIZICA PENTRU A PARTICIPA?

Pentru a participa la acest program, trebuie sa va asigurati ca nu suferiti de probleme care pot invalida dreptul de a conduce vehicule, cum ar fi dureri de spate cronice (sau probleme similare), boli psihice si probleme de vedere care afecteaza capacitatea de a conduce vehicule, probleme cardiace si ca nu sunteti insarcinata.CATE PERSOANE SUNT IN FIECARE VEHICUL?

Fiecare vehicul are repartizat 2 participanti. In programele avansate vor exista momente de instructaj individual.

CALATORIA

IN CAZUL IN CARE CALATORESC DE UNUL SINGUR, O SA BENEFICIEZ DE UN VEHICUL DEDICAT NUMAI MIE?

Nu. In cazul in care calatoriti singur, veti face echipa cu alt participant. Insa camera la hotel va fi individuala.COPIII POT PARTICIPA LA ACADEMIA DE PILOTAJ PE GHEATA JAGUAR LAND ROVER?

Din motive de siguranta si ca urmare a conditiilor de clima extrema ale locatiei, academia de pilotaj pe gheata Jaguar Land Rover nu este destinata copiilor.CARE ESTE MARIMEA MAXIMA A GRUPULUI PENTRU FIECARE SESIUNE DE CONDUS?

Pentru a asigura o experienta exclusivista si incitanta, marimea maxima a grupului pentru Academia de pilotaj pe gheata Jaguar Land Rover este de 30 de participanti (2 pe vehicul), iar pentru Academia de pilotaj pe gheata avansat si avansat+ Jaguar Land Rover este de 20 de participanti.CE TIPURI DE PATURI SUNT DISPONIBILE?

Toate camerele dispun de paturi duble. Nu sunt disponibile camere cu un pat sau cu 2 paturi separate.AM NEVOIE DE O VIZA?

Pentru a putea calatori in Suedia si UE, majoritatea rezidentilor din afara UE au nevoie de o viza. Pentru a vedea cerintele specifice, luati legatura cu consulatul local. Daca pentru a obtine o viza aveti nevoie de o de invitatie, contactati Zerotwonine GmbH, care va va trimite acest document.CARE ESTE MONEDA UTILIZATA IN SUEDIA?

Moneda locala este Coroana suedeza (SEK).CU CINE POT LUA LEGATURA DACA AM NEVOIE DE ASISTENTA CU REZERVAREA ZBORULUI SAU ASIGURAREA DE CALATORIE?

Partenerul nostru, Zerotwonine GmbH, va va ajuta cu placere la programarea zborurilor si asigurarea de calatorie. Compania poate fi contactata la adresa urmatoare: E-mail: jlriceacademy@029-travel.com Telephone: +49 69 460 97 47 47 (de luni pana vineri, 09:00 – 17:00 (CET). Este posibil sa survina costuri ale operatorului local).AM NEVOIE DE IMBRACAMINTE SPECIALA?

La momentul desfasurarii evenimentului, temperatura poate scadea la mai putin de -30°C. De aceea, va rugam sa aveti in bagaj imbracaminte si incaltaminte calduroasa corespunzatoare. Imbracamintea nu este oferita si, de aceea, recomandam tuturor participantilor sa includa in bagaj urmatoarele:


• Caciula groasa
• Manusi groase
• Fular
• Un strat de haine pentru izolare termica (cu maneci si pantaloni lungi)
• O haina calduroasa de calitate
• Pulover din lana sau polar
• Alte haine subtiri, daca este cazul
• Incaltaminte rezistenta si confortabila (potrivita pentru condus)


Daca doriti sa achizitionati haina de firma Land Rover, haina impermeabila si complet reglabila 2 in 1 este disponibila in culoarea gri cu umeri negri si ornamente portocalii. Aceasta haina pentru barbati este comoda, partea exterioara poate fi indepartata, iar partea interioara poate fi purtata separat. Partea interioara dispune de captuseala moale, pentru a tine cald, iar partea exterioara cu gluga este impermeabila, pentru a va feri de umezeala. Cu mijlocul, mansetele si gluga reglabile, puteti pastra caldura generata de corp in haina si preveni patrunderea umezelii in interior. Partea interioara este inscriptionata Land Rover, iar cea exterioara cu sigla Academiei de pilotaj pe gheata. La plecare, selectati numarul de bucati dorite.


Exterior si captuseala: 100% poliester. Interior: 100% nilonCARE ESTE TINUTA PENTRU SEARA?

Seara puteti adopta o tinuta casual.CE SE INTAMPLA DACA VREMEA NU ESTE IDEALA PENTRU CONDUSUL PE GHEATA?

Daca din motive de siguranta vremea nu permite condusul pe gheata, va fi oferit un program de condus alternativ.POT SA UTILIZEZ UN APARAT FOTO SAU O CAMERA VIDEO?

Desigur, dar va rugam sa retineti ca Academia de pilotaj pe gheata Jaguar Land Rover are loc la centrul secret de testare in conditii de iarna, unde exista restrictii cu privire la fotografiat.

PILOTAJ PE GHEATA AVANSAT

DESTINAT SPECIAL CELOR CARE NU SUNT LA PRIMA PARTICIPARE SAU
CELOR CU EXPERIENTA DE PILOTAJ PE GHEATA

AFLATI MAI MULTE
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
Url
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Land Rover perfect
Url
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover
Url
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
Url