Optiuni si accesorii

Nu toate optiunile sunt disponibile pentru toate modelele. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local Land Rover.

  Optiuni exterior

  Optiuni exterior

  JANTE DIN ALIAJ USOR

  Adaugati la lista accesoriilor pentru exterior jantele din aliaj usor preferate. Aceste sunt disponibile cu diametre cuprinse intre 17” si 20” si intr-o varietate de finisaje, precum diamantat, negru lucios sau gri inchis lucios.

  Configurator

  Optiuni interior

  • INTERIOR FLEXIBIL
   INTERIOR FLEXIBIL

   Interiorul poate fi adaptat cu usurinta si poate fi configurat cu 5 + 2 locuri. Scaunele soferului si pasagerului dispun de aceleasi functii, inclusiv reglare pe 10 directii si memorie. Optati pentru randul 2 de scaune culisant si reglabil in inclinare, care asigura flexibilitate portbagajului si spatiului pentru picioare.


  • MATERIALE RAFINATE, PENTRU CONFORT
   MATERIALE RAFINATE, PENTRU CONFORT

   Habitaclul spatios are un design atragator, pentru confortul dvs. si al pasagerilor. Suprafetele sunt finisate cu materiale de inalta calitate, cum ar fi piele cu cusatura dubla, dar sunt, in acelasi timp, robuste si practice. Se evidentiaza combinatiile de culori elegante si moderne, cum ar fi ornamentele interioare Glacier.


  • TEMPERATURA ADAPTABILA
   TEMPERATURA ADAPTABILA

   Daca locuiti in zone in care este foarte cald sau foarte frig, controlul climatizarii este esential. Fantele de ventilatie superioare din spate asigura confortul pasagerilor, iar temperatura poate fi setata pentru diferite zone ale vehiculului. De asemenea, puteti opta pentru racire suplimentara pentru randul 3 de scaune.


  Pachete optionale

  Pachete optionale

  Pachete optionale

  Discovery Sport Black

  Editia limitata Discovery Sport Black include ornamentele exterioare specifice pachetului Black si grila de radiator speciala, dinamica, inscriptie SPORT neagra si geamuri privacy. Culoarea exterioara Silicon Silver, Carpathian Grey sau Yulong White completeaza aspectul.

  Configurator

  Pachete optionale

  Pachete optionale

  PACHET BLACK DESIGN

  Pachetul Black Design este disponibil pentru toate culorile exterioare si include jante din aliaj usor de 18”, 19” si 20”, de culoare negru lucios. Printre alte echipamente se numara grila de radiator Narvik Black, prizele de aer laterale si capacele de oglinzi negre, iar inscriptia Discovery de pe capota si sigla de pe hayon negre definitiveaza aspectul ansamblului.

  Pachete optionale

  Pachete optionale

  PACHET DYNAMIC DESIGN

  Confera un aspect mai sportiv si pastreaza elementele de design specifice modelului Discovery Sport. Pachetul Dynamic Design se remarca prin designul indraznet al partilor din fata si din spate si prin bandourile laterale conturate. Ornamentele cromate ale tevilor de esapament si sigla rosie SPORT definitiveaza ansamblul.

  Configurator

  Tehnologie

  • INOVATIE
   INOVATIE

   Land Rover dezvolta in permanenta tehnologii noi ale motoarelor, in vederea reducerii consumului de combustibil si a emisiilor de noxe, fara afectarea performantelor. Acestea includ sistem stop/start automat, care permite oprirea motorului atunci cand este cazul, motorizari hibride, care dezvolta un cuplu impresionant, de 700 Nm si sisteme de transmisie noi si usoare, disponibile pentru toate modelele.

  • PERFORMANTE PE SOSEA
   PERFORMANTE PE SOSEA

   Pe sosea, echipamentele Land Rover precum controlul adaptiv al vitezei de croaziera, care asigura confort la drum lung, suspensia adaptiva dinamic, care asigura un echilibru optim intre confort si sportivitate si vectorizarea cuplului, care permite imbunatatirea manevrabilitatii pe viraje, contribuie la obtinerea unui comportament rutier rafinat si sigur.

  • CAPABILITATI OFF-ROAD
   CAPABILITATI OFF-ROAD

   Modelele Land Rover sunt echipate cu tehnologii care permit utilizarea in cele mai dificile conditii. De la originalul sistem Terrain Response, care adapteaza comportamentul vehiculului la suprafata de rulare, la controlul la coborarea pantelor, care permite coborarea in siguranta a pantelor abrupte, vehiculele Land Rover continua sa ofere capabilitati fara egal in domeniu.

  • SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
   SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

   Cu monitorizarea unghiului mort, care avertizeaza cu privire la vehiculele ce se apropie din lateral, o gama de tehnologii de asistenta la parcare, ce permit parcarea mai usoara, si avertizare limita de viteza, care permite raspunsul mai rapid la restrictiile de viteza, sistemele de asistenta pentru sofer va permit sa va concentrati asupra drumului.

  • CONFORT
   CONFORT

   Cu sisteme de incalzire si de racire moderne, care asigura confortul tuturor pasagerilor indiferent de vreme, si o varietate de tehnologii de actionare prin gesturi si fara cheie - inclusiv reglarea automata a inaltimii de acces, care usureaza accesul la bord al soferului si pasagerilor - vehiculele Land Rover va rasfata cu confort.

  • MULTIMEDIA
   MULTIMEDIA

   Tehnologia multimedia Land Rover asigura divertisment si informatii la cel mai inalt nivel, in vehicul si pe telefonul mobil. Aplicatiile InControl Connect permit conectarea in siguranta la vehicul, iar ecranele tactile pot fi utilizate atat pentru distractie, cat si pentru informare, in timp ce sistemele audio MeridianTM ofera o calitate a sunetului asemanatoare unei sali de concert.

  Accesorii

  • ACCESORII EXTERIOR
   ACCESORII EXTERIOR

   Imbunatatiti aspectul vehiculului cu detalii atragatoare, adaugati scuturi de protectie si actualizari pentru deplasarea in off-road.

  • ACCESORII INTERIOR
   ACCESORII INTERIOR

   Adaugati oricand accesorii aprobate Land Rover, de la scaune pentru copii si huse de protectie la sisteme multimedia si imbunatatiri tehnice.

  • TRANSPORT SI TRACTARE
   TRANSPORT SI TRACTARE

   Cu ajutorul unui kit de bare de amarare, puteti transporta pe plafon echipament sportiv specializat, iar accesoriile permit utilizarea capacitatii de tractare a modelului Land Rover.

  • JANTE SI ACCESORII
   JANTE SI ACCESORII

   Personalizati aspectul modelului Land Rover cu jante din aliaj usor si imbunatatiti-le cu accesorii elegante Land Rover.