Design

Functionalitate

Tehnologie

 • Motoare
  Motoare

  Land Rover dezvolta in permanenta tehnologii noi ale motoarelor, in vederea reducerii consumului de combustibil si a emisiilor de noxe, fara afectarea performantelor. Acestea includ sistem stop/start automat, care permite oprirea motorului atunci cand este cazul, motorizari hibride, care dezvolta un cuplu impresionant, de 700 Nm si sisteme de transmisie noi si usoare, disponibile pentru toate modelele.

 • CAPABILITATI OFF-ROAD
  CAPABILITATI OFF-ROAD

  Modelele Land Rover sunt echipate cu tehnologii care permit utilizarea in cele mai dificile conditii. De la originalul sistem Terrain Response, care adapteaza comportamentul vehiculului la suprafata de rulare, la controlul la coborarea pantelor, care permite coborarea in siguranta a pantelor abrupte, vehiculele Land Rover continua sa ofere capabilitati fara egal in domeniu.

 • PERFORMANTE PE SOSEA
  PERFORMANTE PE SOSEA

  Pe sosea, echipamentele Land Rover precum controlul adaptiv al vitezei de croaziera, care asigura confort la drum lung, suspensia adaptiva dinamic, care asigura un echilibru optim intre confort si sportivitate si vectorizarea cuplului, care permite imbunatatirea manevrabilitatii pe viraje, contribuie la obtinerea unui comportament rutier rafinat si sigur.

 • SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
  SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

  Cu monitorizarea unghiului mort, care avertizeaza cu privire la vehiculele ce se apropie din lateral, o gama de tehnologii de asistenta la parcare, ce permit parcarea mai usoara, si avertizare limita de viteza, care permite raspunsul mai rapid la restrictiile de viteza, sistemele de asistenta pentru sofer va permit sa va concentrati asupra drumului.

 • CONFORT
  CONFORT

  Cu sisteme de incalzire si de racire moderne, care asigura confortul tuturor pasagerilor indiferent de vreme si cu o varietate de tehnologii de actionare prin gesturi si fara cheie, vehiculele Land Rover ofera un grad ridicat de confort.

 • MULTIMEDIA
  MULTIMEDIA

  Tehnologia multimedia Land Rover asigura divertisment si informatii la cel mai inalt nivel, in vehicul si pe telefonul mobil. Aplicatiile InControl Connect permit conectarea in siguranta la vehicul, iar ecranele tactile pot fi utilizate atat pentru distractie, cat si pentru informare, in timp ce sistemele audio MeridianTM ofera o calitate a sunetului asemanatoare unei sali de concert.

Confort

Capabilitati

Testat in conditii extreme

 • FACTORI DE MEDIU
  FACTORI DE MEDIU

  In „sunetul neutru” al camerei noastre semi-surde expunem habitaclul la anumite frecvente si vibratii, pentru a ne asigura ca habitaclul modelului Discovery este rafinat, indiferent de viteza sau de suprafata de rulare.

 • VANTURI CU O VITEZA DE 20 DE NODURI
  VANTURI CU O VITEZA DE 20 DE NODURI

  In camerele noastre climatizate putem recrea unele dintre cele mai dificile conditii de vant pe care le poate intampina modelul Discovery Sport. Nu doar vijelii cu o viteza de 240 km/h, dar si temperaturi exterioare ridicate si conditii de circulatie redusa a maselor de aer. Numai prin testarea in conditii extreme a tuturor sistemelor putem garanta o fiabilitate perfecta.

 • TEMPERATURI SCAZUTE
  TEMPERATURI SCAZUTE

  In conditii reale si in camerele noastre climatizate variem temperatura intre -40 °C si 50 °C. Apoi verificam principalele functii si sisteme, conform standardelor noastre foarte exigente. Pentru a beneficia de liniste si confort in cele mai izolate locatii.

 • OFF-ROAD
  OFF-ROAD

  De la drumurile inghetate din Arjeplog, Suedia, la nisipul nemilos al desertului din Dubai, asiguram capabilitatile legendare in off-road specifice tuturor modelelor Land Rover. Prototipurile sunt testate aproximativ 8.500 km, in cele mai dificile conditii de off-road.

Performante

Sustenabilitate