Design

Versatilitate

Tehnologie

 • INOVATIE
  INOVATIE

  Noul Discovery ofera performante excelente, cu ajutorul gamei de motoare rafinate diesel si pe benzina. Motorul nostru avansat Ingenium de 2,0 litri este primul diesel cu 4 cilindri utilizat pe un Land Rover de clasa mare.

 • PERFORMANTE PE SOSEA
  PERFORMANTE PE SOSEA

  Noul Discovery a fost proiectat pentru a asigura o experienta la volan incitanta, confortabila si sigura, minimizand oboseala soferului. Controlul dinamic al stabilitatii si directia servoasistata electric (EPAS) asigura un comportament rutier si un confort la rulare imbunatatite.

 • ABILITATI IN TEREN ACCIDENTAT
  ABILITATI IN TEREN ACCIDENTAT

  Abilitatile in teren accidentat, de traversare a vadului (cu sistemul de detectare a adancimii vadului, disponibil optional) si alte functii precum Terrain Response 2, permit noului Discovery sa infrunte toate dificultatile intalnite.

 • SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
  SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

  Noul Discovery dispune de o multitudine de sisteme de asistenta pentru sofer, care permit imbunatatirea sigurantei soferului si pasagerilor. Prin utilizarea celor mai inovatoare concepte, solutii si tehnologii auto, aceste echipamente permit gestionarea cu usurinta a majoritatii situatiilor intalnite pe drumuri nationale, pe autostrada si in trafic aglomerat, chiar si pe timp de noapte.

 • CONFORT SI COMODITATE
  CONFORT SI COMODITATE

  Cu 7 scaune pentru adulti dispuse pe 3 randuri, modularitate a utilizarii spatiului si functii de incalzire, racire si masaj, disponibile optional, indiferent de configuratia utilizarii spatiului noului Discovery, veti avea intotdeauna spatiu suficient pentru relaxare.

 • MULTIMEDIA
  MULTIMEDIA

  Au fost incorporate cele mai noi tehnologii in domeniul sistemelor multimedia, pentru a asigura divertisment, conectivitate si informare la cel mai inalt nivel. Puteti alege dintr-o multitudine de echipamente, de la gama de sisteme audio Meridian™, la inovatii precum InControl Touch Pro si sistemul multimedia spate, disponibil optional.

Confort

Capacitate

TESTAT IN CONDITII EXTREME

 • CAMERA SEMI-SURDA
  CAMERA SEMI-SURDA

  in „sunetul neutru” al camerei noastre semi-surde expunem habitaclul la anumite frecvente si vibratii, pentru a ne asigura ca sunetul din noul Discovery este intotdeauna rafinat.

 • VITEZA VANTULUI
  VITEZA VANTULUI

  in camerele noastre climatizate putem recrea unele din cele mai dificile conditii de vant carora ar trebui sa le faca fata noul Discovery. Numai prin testarea in conditii extreme a tuturor sistemelor putem garanta o fiabilitate perfecta

 • TEMPERATURI EXTREME
  TEMPERATURI EXTREME

  in conditii reale si in camerele noastre climatizate, inghetam vehiculele la -40 °C si le incalzim la 50 °C. Pentru a beneficia de relaxare si confort chiar si in cele mai izolate locatii.

 • TEREN ACCIDENTAT
  TEREN ACCIDENTAT

  De la drumurile inghetate din Arjeplog, Suedia, la nisipul nemilos al desertului din Dubai, asiguram aptitudinile in teren accidentat specifice tuturor modelelor noastre.

Performante

Sustenabilitate