CONNECT PRO


Disponibil numai impreuna cu sistemul Land Rover Touch Pro. Connect Pro* include InControl Apps, hotspot Wi-Fi, Remote Premium si Pro Services, asigura imbunatatirea experientei la bordul vehiculului si nu numai, permitand soferului si pasagerilor sa se bucure de calatorie si sa ramana, in acelasi timp, conectati la lumea din jur.

Urmariti videoclipul

FUNCTIILE CONNECT PRO

 • PRO SERVICES
  PRO SERVICES

  Pro Services reprezinta o gama de servicii de navigatie conectate, integrate in pachetul Connect Pro pentru Touch Pro.

  AFLATI MAI MULTE
 • HOTSPOT WI-FI
  HOTSPOT WI-FI

  Asigura un hotspot Wi-Fi 3G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.

  AFLATI MAI MULTE
 • REMOTE PREMIUM
  REMOTE PREMIUM

  Aplicatia Land Rover Remote este compatibila cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa interactionati de la distanta cu modelul dvs. Land Rover.**

  AFLATI MAI MULTE
 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.*

  AFLATI MAI MULTE

CONNECT


Connect ofera 3 functii de baza: InControl Apps, care va permite sa utilizati aplicatiile compatibile instalate pe smartphone pe ecranul tactil al vehiculului, hotspot Wi-Fi, care configureaza o retea la bordul vehiculului, la care pot fi conectate maxim 8 dispozitive si Remote Premium, care va permite sa interactionati de la distanta cu vehiculul.

FUNCTIILE CONNECT

 • HOTSPOT WI-FI
  HOTSPOT WI-FI

  Asigura un hotspot Wi-Fi 3G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.

  AFLATI MAI MULTE
 • REMOTE PREMIUM
  REMOTE PREMIUM

  Remote Premium este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa interactionati de la distanta cu modelul Land Rover.

  AFLATI MAI MULTE
 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.

  AFLATI MAI MULTE

PROTECT


Protect include functiile Remote, asistenta rutiera Land Rover optimizata si apel SOS de urgenta. Consultati de la distanta nivelul combustibilului, gasiti vehiculul intr-o parcare aglomerata si monitorizati geamurile si usile cu ajutorul smartphone-ului. Daca vehiculul se defecteaza, asistenta rutiera optimizata Land Rover transmite companiei de tractare pozitia si datele de diagnoza ale vehiculului. In cazul unui accident mai grav, functia apel SOS de urgenta poate trimite serviciilor de urgenta informatii precum locatia si poate efectua un apel telefonic.**

FUNCTIILE PROTECT

 • REMOTE ESSENTIALS
  REMOTE ESSENTIALS

  Remote Essentials este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa va conectati la modelul Land Rover indiferent de locatie, pentru a verifica de exemplu nivelul combustibilului sau daca ati inchis usile.

  AFLATI MAI MULTE
 • ASISTENTA RUTIERA OPTIMIZATA LAND ROVER
  ASISTENTA RUTIERA OPTIMIZATA LAND ROVER

  Daca vehiculul se defecteaza puteti apela direct echipa la asistenta rutiera Land Rover, apasand butonul de pe partea stanga a consolei de pe plafon sau din ecranul Assitance (asistenta) al aplicatiei Remote pentru smartphone.

 • APEL SOS DE URGENTA
  APEL SOS DE URGENTA

  Daca are loc un accident si airbag-urile se declanseaza, functia apel SOS de urgenta poate trimite serviciilor de urgenta informatii precum locatia si poate efectua un apel telefonic.

SECURE TRACKER


In caz de acces sau deplasare neautorizata a vehiculului Land Rover, sistemul Secure Tracker va avertizeaza pe dvs. si centrul de urmarire a vehiculelor furate, permitand identificarea pozitiei si recuperarea cat mai rapida a vehiculului.

Aflati mai multe