CONECTIVITATE INCONTROL

CONECTIVITATE PERFECTA INTRE LAND ROVER, SMARTPHONE SI MEDIUL INCONJURATOR
URMARITI VIDEOCLIPUL
INAPOI LA LAND ROVER INCONTROL?

TOP
CONNECT PRO

Disponibil numai impreuna cu sistemul Land Rover Touch Pro. Connect Pro* include InControl Apps, hotspot Wi-Fi, Remote Premium si Pro Services, asigura imbunatatirea experientei la bordul vehiculului si nu numai, permitand soferului si pasagerilor sa se bucure de calatorie si sa ramana, in acelasi timp, conectati la lumea din jur.

Urmariti videoclipul
yt:3FB6ZSKamGs
FUNCTIILE CONNECT PRO
PRO SERVICES
Pro Services reprezinta o gama de servicii de navigatie conectate, integrate in pachetul Connect Pro pentru Touch Pro.
AFLATI MAI MULTE
HOTSPOT WI-FI
Asigura un hotspot Wi-Fi 3G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.
AFLATI MAI MULTE
REMOTE PREMIUM
Aplicatia Land Rover Remote este compatibila cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa interactionati de la distanta cu modelul dvs. Land Rover.**
AFLATI MAI MULTE
INCONTROL APPS
InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.*
AFLATI MAI MULTE
CONNECT

Connect ofera 3 functii de baza: InControl Apps, care va permite sa utilizati aplicatiile compatibile instalate pe smartphone pe ecranul tactil al vehiculului, hotspot Wi-Fi, care configureaza o retea la bordul vehiculului, la care pot fi conectate maxim 8 dispozitive si Remote Premium, care va permite sa interactionati de la distanta cu vehiculul.

FUNCTIILE CONNECT
HOTSPOT WI-FI
Asigura un hotspot Wi-Fi 3G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.
AFLATI MAI MULTE
REMOTE PREMIUM
Remote Premium este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa interactionati de la distanta cu modelul Land Rover.
AFLATI MAI MULTE
INCONTROL APPS
InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.
AFLATI MAI MULTE
PROTECT

Protect include functiile Remote, asistenta rutiera Land Rover optimizata si apel SOS de urgenta. Consultati de la distanta nivelul combustibilului, gasiti vehiculul intr-o parcare aglomerata si monitorizati geamurile si usile cu ajutorul smartphone-ului. Daca vehiculul se defecteaza, asistenta rutiera optimizata Land Rover transmite companiei de tractare pozitia si datele de diagnoza ale vehiculului. In cazul unui accident mai grav, functia apel SOS de urgenta poate trimite serviciilor de urgenta informatii precum locatia si poate efectua un apel telefonic.**

FUNCTIILE PROTECT
REMOTE ESSENTIALS
Remote Essentials este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa va conectati la modelul Land Rover indiferent de locatie, pentru a verifica de exemplu nivelul combustibilului sau daca ati inchis usile.
AFLATI MAI MULTE
ASISTENTA RUTIERA OPTIMIZATA LAND ROVER
Daca vehiculul se defecteaza puteti apela direct echipa la asistenta rutiera Land Rover, apasand butonul de pe partea stanga a consolei de pe plafon sau din ecranul Assitance (asistenta) al aplicatiei Remote pentru smartphone.
APEL SOS DE URGENTA
Daca are loc un accident si airbag-urile se declanseaza, functia apel SOS de urgenta poate trimite serviciilor de urgenta informatii precum locatia si poate efectua un apel telefonic.
SECURE TRACKER

In caz de acces sau deplasare neautorizata a vehiculului Land Rover, sistemul Secure Tracker va avertizeaza pe dvs. si centrul de urmarire a vehiculelor furate, permitand identificarea pozitiei si recuperarea cat mai rapida a vehiculului.

Aflati mai multe

*In cazul noului Range Rover Velar, InControl Apps este disponibil numai cu pachetul Smartphone, nu si impreuna cu Connect Pro.
*
*In cazul noului Range Rover Velar, Remote Premium este disponibil numai cu pachetul Remote.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer