Land Rover Christmas Edition

Land Rover Christmas Edition

RANGE ROVER VELAR

Un Range Rover avangardist. Filozofia de design a noului Range Rover Velar este revolutionara. Formele indraznete, manerele usilor si spoilerul spate integrat imbunatatesc aerodinamica. Grila de radiator lucioasa confera partii din fata a vehiculului o personalitate incontestabila. EMISII DE CO2 g/km Pana la 143‡ transmisie manuala Pana la 158‡ cu transmisie automata CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100km (ciclu combinat) Minim 5.4‡ cu transmisie manuala Minim 6.0‡ cu transmisie automata Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
RANGE ROVER VELAR
OPEN ALL
VEZI MODELELE RANGE ROVER VELAR DISPONIBILE IN OFERTA DE CRACIUN

RANGE ROVER

Cu plafonul plonjant, centura continua a caroseriei si grafica ornamentelor inferioare, obiectivul nu a fost sa reimaginam modelul Range Rover, ci doar sa-l perfectionam. Cu o multitudine de echipamente inovatoare, precum farurile pixel-laser cu LED, care confera acestui model un plus de personalitate. EMISII DE CO2 g/km Pana la 143‡ transmisie manuala Pana la 158‡ cu transmisie automata CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100km (ciclu combinat) Minim 5.4‡ cu transmisie manuala Minim 6.0‡ cu transmisie automata Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
RANGE ROVER
OPEN ALL
VEZI MODELELE RANGE ROVER DISPONIBILE IN OFERTA DE CRACIUN

RANGE ROVER SPORT

Cu un design mai sportiv si o silueta care inspira forta, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzatie. Mai simplu si mai dinamic, inspira modernitate din orice unghi - de la grila noua Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capota reproiectate si la optiunile pentru jante, sportive si rafinate. EMISII DE CO2 g/km Pana la 143‡ transmisie manuala Pana la 158‡ cu transmisie automata CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100km (ciclu combinat) Minim 5.4‡ cu transmisie manuala Minim 6.0‡ cu transmisie automata Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
RANGE ROVER SPORT
OPEN ALL
VEZI MODELELE RANGE ROVER SPORT DISPONIBILE IN OFERTA DE CRACIUN

NEW DISCOVERY

Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum. Versatilitatea habitaclului este evidentiata de varianta cu 7 locuri usor de configurat, disponibila optional, care utilizeaza inteligent spatiul si ofera un confort total . Rabatarea inteligenta a scaunelor permite configurarea randurilor 2 si 3 de scaune de la butoanele din portbagaj, de pe ecranul tactil principal sau chiar si de la distanta, cu ajutorul unui smartphone. EMISII DE CO2 g/km Pana la 143‡ transmisie manuala Pana la 158‡ cu transmisie automata CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100km (ciclu combinat) Minim 5.4‡ cu transmisie manuala Minim 6.0‡ cu transmisie automata Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
NEW DISCOVERY
OPEN ALL
VEZI MODELELE NEW DISCOVERY DISPONIBILE IN OFERTA DE CRACIUN

DISCOVERY SPORT

Contur distinct, proportii echilibrate perfect si repere de design caracteristice scot in evidenta modelul Discovery Sport. EMISII DE CO2 g/km Pana la 143‡ transmisie manuala Pana la 158‡ cu transmisie automata CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100km (ciclu combinat) Minim 5.4‡ cu transmisie manuala Minim 6.0‡ cu transmisie automata Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
DISCOVERY SPORT
OPEN ALL
VEZI MODELELE DISCOVERY SPORT DISPONIBILE IN OFERTA DE CRACIUN