• Range Rover

  Range Rover

  De la 83.200 € + TVA
  Rafinament fara egal

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  De la 54.500 € + TVA
  Cel mai agil si dinamic Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  De la 49.900 € + TVA
  Un Range Rover avangardist

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  De la 31.000 € +TVA
  Distinctiv si contemporan, un adevarat Range Rover in forma compacta

 • NOUL DISCOVERY

  NOUL DISCOVERY

  De la 41.000 € + TVA
  Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum

 • DISCOVERY SPORT

  DISCOVERY SPORT

  De la 31.700 € +TVA
  Cel mai versatil SUV compact

 • PLUG-IN HYBRID

  PLUG-IN HYBRID

  PHEV — CEA MAI INOVATOARE MOTORIZARE LAND ROVER DE PANA ACUM

 • EXPLOREAZA VEHICULELE NOASTRE

  EXPLOREAZA VEHICULELE NOASTRE

  Compara modelele noastre pentru a-l gasi pe cel potrivit

SCULPTURILE

Colectia Spirit neimblanzit include 2 sculpturi inalte de 7

Spirit neimblanzit cuprinde 2 sculpturi impresionante, de peste 7 metri inaltime, si este rezultatul colaborarii dintre recunoscutul artist italian Nino Mustica si Directorul de design Land Rover, Gerry McGovern.

Acestea au fost inspirate de designul si calitatile noului Land Rover Discovery Sport si au fost prezentate in timpul evenimentului Frieze Week London, pe 14 octombrie 2014.

„Spirit neimblanzit reprezinta fuziunea dintre designul auto si arta contemporana”, spune Mustica, artistul cu atelierul la Milano. „Ca artist ma pot confunda in abstract, cu o libertate creatoare totala, insa Discovery Sport este o piesa de design industrial, care trebuie sa fie atat utila, cat si frumoasa. Aceasta lucrare este o explorare fascinanta a modului in care se intalnesc si reactioneaza aceste lumi.”

„Am fost intotdeauna un mare admirator al lucrarilor lui Nino si sunt incantat sa colaboram la acest proiect cu totul special”, a spus McGovern, desemnat recent ca profesor vizitator al Facultatii Regale de Arte. „Echipa Land Rover intelege ca arta si designul sunt epicentrul crearii de vehicule foarte moderne, care rezoneaza la nivel emotional. Cred ca arta si designul fac viata oamenilor mai palpitanta, in toate manifestarile. De aceea sunt mandru ca am dezvaluit Spirit neimblanzit intr-o locatie atat de prestigioasa cum este London South Bank.”

Realizata dintr-o combinatie de otel si fibra de sticla, Spirit neimblanzit se afla intr-o antiteza clara cu brutalitatea Southbank Centre Royal Festival Hall, ridicata initial pentru Festivalul Britanic din 1951. Cele 2 sculpturi incadreaza partea din fata a cladirii, in dreptul fluviului Tamisa. Ambele masoara peste 7m x 6m x 6m si sunt atat de impozante, incat formele unui Land Rover Discovery Sport sunt reproduse la scara reala.

Pentru realizarea suprafetelor curbe complexe concepute de Mustica si McGovern a fost utilizat un proces de productie inovator, care utilizeaza realitatea virtuala, un proces utilizat de obicei la dezvoltarea prototipurilor. Sculpturile au fost realizate manual la Torino si au fost apoi transportate la Londra. Atentia acordata detaliilor a fost atat de mare, incat au fost necesare mai multe de 8000 de ore de lucru pentru constructie.

URMARITI VIDEOCLIPUL